2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
بهم گفت میتونم برات باطلشو بدم ولی میترسم ازینکه گناهبار بشم

ببین اینطور که نمیشه زندگیت خراب میشه راستی تو گناهکار نمیشی گناهش میوفته گردن کسی که برات مینویسه پدر شوهر منم همین کارست ولی فک کنم یه بار گفت گناهش گردن خودمه

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باور دارم ....کجاست ادرسش

بیا خصوصی گلم

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
بهم گفت میتونم برات باطلشو بدم ولی میترسم ازینکه گناهبار بشم

مجبوری گلم اخه برامنم گفت انقد طلسم وجادو کردن ک کم مونده دیونه بشی راست میگه کلا دیونه شدم دست خودم نیست... مجبورم باطلشون کنم اگه ننکی خدای نکرده با ی طلسم وجادو زندگیتو از هم میپاشه.. خدانیارع اون روزا

این بمن اسمشو گفت ک کاااااش نمیگفت  گفت هیچ جا این قضیه و اسمشو نگین

اگه بخواین من هم اسم میگم هم مشخصات ظاهری

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
اینا یه دونه موکل دارن که با اون کارشونو راه میندازن یا چند تا؟

دقیق نمیدونم ولی چون جنیان دنیاشون منطبق بر دنیای ماست ولی محدودیت مکان ندارن هر جایی میتونن برن و عمر های طولانی دارن ...

مثلا میگن اگر کافر نباشن مسلمان باشن حتما شیعه هستن چون در واقعه عید غدیر بودن ...اینقدر عمر دارن 

ینی باطل کردن طلسم گناهه!؟ وا چرا پس

نمیدونم دقیق من زیاد اطلاعی ندارم پدر شوهرم دعا نویسه

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
من تازه شنیدم وقتی باطلش کنی اثر بدش بر میگرده به اونی که برات طلسم گرفته و تو زندگیش یه اتفاق بد می ...

طلسم چیزیه که شیطانیه ولی دعا قرانیه میتونی با کلام خدا باطلش کنی

دقیق نمیدونم ولی چون جنیان دنیاشون منطبق بر دنیای ماست ولی محدودیت مکان ندارن هر جایی میتونن برن و ع ...

اره جن های مسلمون خیلی عمر دارن 

از موکلش پرسید فلانی کجاست گفت شبا خونه خواهرش میخوابه 

من هنننننگ بودم قشنگ 

من تازه شنیدم وقتی باطلش کنی اثر بدش بر میگرده به اونی که برات طلسم گرفته و تو زندگیش یه اتفاق بد می ...

وای اینجوری ام ک بده 

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻