2777
2789
عنوان

حس عقب ماندگی

34 بازدید | 4 پست

حس میکنم از زندگیم عقب موندم خیلی عقب پشت کنکورم و منتظر نتیجه ی کنکورم

میخوام معلم بشم ولی فامیلمون از من هم کمتر زحمت کشیده بود معلم شد ۱۸سالکی ازدواج کرد الآنم سر خونه زندگیشه بخدا حسادت نمیکنم ولی من دلم خیلی مهربونه تره خیلی نمیدونم چرا خدا اینجا امتحانم زیاد شد خدا منو تو منگنه نمیزاشت نجاتم میداد حالا یک لاتی هم هست خواهان من برم بیرون شهرستانم من فراری میده به زوری از این ور یک سالی میشه تنهایی نرفتم بیرون با دوستامم با ترس دلهره مامانمم استرس میگیره ای خدا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میفهمم چی میگین ولی عشقشو دارم 🥲💔 حسرت میشه برام اون آدمی که دوسش داشتم ازدواج کرد من دارم واقعا ل ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن

ما هممون یه شکست هایی رو تو زندگیمون خوردیم اما خب توکلمون ب خدا بوده بهترشو داده بهمون توهم توکلت ب خدا باشه ایشالا ک خیر سر راهت بزاره