2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسانی که موکل دارن خودشون موکل رو میبینن؟یا صداشو میشنون

میبینن 

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
درسته ولی باید یه کاری کنی که دست از سرت برداره اینطور که نمیشه زندگیت از هم میپاشه خدا خوشش میاد زن ...

بدترش این بود ک میگفت هنوز این سحره کامل اثرشو نکرده قراره بدتر بشه شما دوتام بجون هم میفتین خبر نداشت ک اینطور شده😭

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
حیف راهم دوره  سرکتاب اینا هم باز میکنید ؟

نه ولی فال میگیرم

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

سرکتاب میگیرم ولی کتابمو دادم صحافی قدیمیه داشت خراب میشد

شوهر من شبا تو خواب می ترسید میپرید همش خواب بد میدید استفراغ میکرد قبلا بهم میگفت هر مشکلی داشتم بغلم کنی خوب میشم حالا بعدش میگفت دستت که به دستم میخوره مورمور میشم اذیت میشم عذاب وجدان میگیرم 

گره های الکی و بزرگ میفتاد تو کارامون سر چیزای بی اهمیت عصبی میشد  بی دلیل ناراحت بود دلش میگرفت و...

بدترش این بود ک میگفت هنوز این سحره کامل اثرشو نکرده قراره بدتر بشه شما دوتام بجون هم میفتین خبر ندا ...

وااای حتما باطل کن اینطور خیلی بده 😑😞

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
من ۱ هفته س گفتم باطل کنه  هر روزم باهاش در ارتباطم میگفت اینقدر اثرش زیاده که هر چقدرم بیرون ...

هیچی تو احوال خودت حس نکردی ینی؟من مغزم داره منفجر میشه انقد ک فشار رومه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
اگه الان فقط ی نشونه بدی از اون شخص باورمیکنم

عزیزم باید فال باز بشه بخدا من از همین سایت کلی مشتری دارم 

نه ولی فال میگیرم

من رفتم پیش یه زنه گفت باید قهوه بخوری منم اصلا نمیتونم قهوه بخورم حالم بد میشه تا اینو گفتم گفت حالا کتاب برات باز میکنم ولی قهوه جواب میداده اینقدددد بد دهن بود 

بعدم گفت دعا میدم زبون شوهرت بسته شه گفتم نمیخوام