2777
2789
عنوان

دلم گرفته..

238 بازدید | 44 پست

چراااا؟؟چراااا اینطوری میکنه؟چرا نمیفهمم چشه؟؟چرا همیشه غم تو چشای هردوشونه؟؟

تاپیکای قبلمون خونده باشین میفهمید .بغضم داره خفم میکنه دریغ از ی دونه اشک. فک کنم تهسم غمباذ کنم بمیرم 

یخ فروش جهنم~

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بگو چی شد؟

یلدا میدونی چقد با داداشم رفیق بودم. نمیدونی؟؟از شب تولدم محل سگ نمیده بهم. دیگه باهام حرف نمیزنه سعی کردم ک تاپیکای شاد بزنم شاد باشم اما نمیشه. داداسمو بیشتر از هرچیزی دوس دارمماماسرد سده. مامانم دیگه ادم قبلی نیس. بابام به بهونه کار فقط شبا میاد خونه. تنها کسی ک درکم میکنه سحر دوستم. از دنیا خسته شدم/ تازه ۱۶ سالمه آما.. فکر خودکشی زده ب سرم

یخ فروش جهنم~
[QUOTE=151045521]بگو من نمیدونم نتم ضعیفه نمیتونم برم بخای اینم نمیدونی عشقم با دوستم ازدواج ...

چرا اینو میدونم

خب مگه شبه تولدت چیکار کردی که سرد شده؟!

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
یلدا میدونی چقد با داداشم رفیق بودم. نمیدونی؟؟از شب تولدم محل سگ نمیده بهم. دیگه باهام حرف نمیزنه سع ...

حتی اکیپمونم ینی دختر دایمو دختر خاله هتمو پسر خاله هامو پسر داییام مث قبل یاهام برخورد نمیگنن اخه گفتن اگه ب کهدی فکر کنی دیگه نحلت نمیدیم همه ازم خستن😭من ی ادم اضافیم

یخ فروش جهنم~
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز