2789
عنوان

دلم گرفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
خب دیگه الان به سنی رسیده که درکت کنه موقعی برو پیشش که ذهنش ازاده باهاش حرف بزن و مهربون باش ...

میخوام مث قبل باشم اما میبینشو... نمتونم دلمو ساکت کنم. بگم لنتییییییی اون دیگه زن داره فراموشش کن اما دلم اروم نمیگیره.

یخ فروش جهنم~
دقیقا همینطوره اون شاید خب به غیرتش برخورده

درسته 

هر چی باشه داداششه بد خواهرشو نمیخاد که 

فقط به خاط خودشه 

تیکر تولد عشقمه(دادشم)                                                        اینا برای داداش میلادم که کل زندگیمه 💜💙💚💛🧡❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میخوام مث قبل باشم اما میبینشو... نمتونم دلمو ساکت کنم. بگم لنتییییییی اون دیگه زن داره فراموشش کن ا ...

باید فراموش کنی

چون اون واقعا الان دیگه زن داره

داداشتم خوبیتو میخواد

تو باهاش خوب باش

به دل نگیر کم محلیاشو

باهاش حرف بزن به هر سختی که شده

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
درسته  هر چی باشه داداششه بد خواهرشو نمیخاد که  فقط به خاط خودشه  

رفتم دم اتاقش تا پامو گذاشتم تو اتاقش زدم زیر گریه. جوری ک اونم بغض کرد همچیو گفتم. گفتم چراااا یخی لنتی؟؟؟؟؟، خدتروشکر صدا پایین نرف مامم بابام نیومدن بالا. بغلم کرد گف فقط برا خودته.پیشونیمو بوسید گف برو تو اتاقت بخواب فرشتم(بهم میگه فرشته) فردا باهم حرف کیزنیم. خداروشکر گریم اومد. الانم اومد تو اتاقم. ولی کاس گریم بند بیاد. 

یخ فروش جهنم~
رفتم دم اتاقش تا پامو گذاشتم تو اتاقش زدم زیر گریه. جوری ک اونم بغض کرد همچیو گفتم. گفتم چراااا یخی ...

خب خدارو شکر 

منم الان بغض کردم دلم برا داداشم تنگ شده ۴ ماهه ندیدمش 

خوشبحالت داداشت کنارته 

تیکر تولد عشقمه(دادشم)                                                        اینا برای داداش میلادم که کل زندگیمه 💜💙💚💛🧡❤

فراموشش میکنم دیگه برام مهم نیس. برام مرده. اصن فردا ک زنش رف یرکار میرم خونشون. جلؤ خودش همه ی وسایلایی ک داده بهم رو خاک میکنم بعدم ی سیلی بهش میزنم و میگم فراموشت کردم. میگم دیگه نیا سراغم. خوبه؟؟ خدا کنه بتونم اینکارو بکنم

یخ فروش جهنم~
خب خدارو شکر  منم الان بغض کردم دلم برا داداشم تنگ شده ۴ ماهه ندیدمش  خوشبحالت داداشت کن ...

الهی درکت میکن می هفته یاهام قهر یود نابود شدم چ برسه ب دوماه

یخ فروش جهنم~
الهی درکت میکن می هفته یاهام قهر یود نابود شدم چ برسه ب دوماه

🥰🥰

رفتم دم اتاقش تا پامو گذاشتم تو اتاقش زدم زیر گریه. جوری ک اونم بغض کرد همچیو گفتم. گفتم چراااا یخی ...

خب ببینه دوست داره

اگه میتونی شبم برو پیشش بخواب😉

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
فراموشش میکنم دیگه برام مهم نیس. برام مرده. اصن فردا ک زنش رف یرکار میرم خونشون. جلؤ خودش همه ی وسای ...

یکم اروم تر 😅

خب ببینه دوست داره اگه میتونی شبم برو پیشش بخواب😉

منم دلم بغل داداشمو میخاد😩😩😩

@sorati2000    

عزیزدلم چرابه حرفم گوش نمیدی مگه نمیگم براموششون کن دلیلشون هرچی که باشه قابل قبول نیست دیگا ازدواج کردن تولایق بهترین هایی جوونی خودتوتبال نکن بشهشون فکرنکن اهمیت نده

یلدا میدونی چقد با داداشم رفیق بودم. نمیدونی؟؟از شب تولدم محل سگ نمیده بهم. دیگه باهام حرف نمیزنه سع ...

بیجاکردی فکرخودکشی زده به سرت دلیل اینکه داداشت ازدستت ناراحته چیه؟بشین باهاش صحبت کن علتشوبپرس