2821
2789
عنوان

دلم گرفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
یلدا میدونی چقد با داداشم رفیق بودم. نمیدونی؟؟از شب تولدم محل سگ نمیده بهم. دیگه باهام حرف نمیزنه سع ...

خیلی سخته داداش ادم بهت محل نده و باهات سرد باشه درکت میکنم 

قوی باش محکم باش واسه خودت یه هدف بزار سعی کن بهش بری گذشته دیگه گذشته 

تیکر تولد عشقمه(دادشم)                                                        اینا برای داداش میلادم که کل زندگیمه 💜💙💚💛🧡❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتی اکیپمونم ینی دختر دایمو دختر خاله هتمو پسر خاله هامو پسر داییام مث قبل یاهام برخورد نمیگنن اخه گ ...

خب ببین تو چه رفتاری کردی

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
چرا اینو میدونم خب مگه شبه تولدت چیکار کردی که سرد شده؟!

شب تولدم عشقمو دوشتم اومدن بعد ی کا۶ذ تو اتاقم بود از طرف همون ی کلمه هایی روش بود ک ک من از اون روز بیرون از اتاقم نمیرم حتی غذاهم نمیخوریم/ داداشم ک فهمید بختطره اونه ب اکیپ گف اوناهم حتی ی زنگ نزدن بهم. اگه قبلا ی روز بهسون زنو نمیزدن میومدن خونمون چون من کوچیکترشونم و همشون منو خیلی دوست دارم اما الان...

یخ فروش جهنم~

عزیزم برو با داداشت درد و دل کن

داداشت چند سالشه؟!

حرف زدن بهترین راه حله

با فرار کردن از حرف زدن و حبس کردن خودت تو اتاق هیچ اتفاقی نمیوفته

عزیزم برو با داداشت درد و دل کن داداشت چند سالشه؟! حرف زدن بهترین راه حله با فرار کردن از حرف ...

اینقدر سرده ک باهاش حرف بزنی خودت یخ میزنی. اصن نمیزاره باهاش حرف بزنم نمیزاره برم تو اتاقش. 

یخ فروش جهنم~
چیزی ک عذابم میده داداشمه یلدا میفهمه چی میگم.

اگه رابطتون خوبه 

باهاش حرف بزن دردو دل کن بزار سبک بشی 

هر چی باشه داداشته دوست داره

تیکر تولد عشقمه(دادشم)                                                        اینا برای داداش میلادم که کل زندگیمه 💜💙💚💛🧡❤
۲۰

خب دیگه الان به سنی رسیده که درکت کنه

موقعی برو پیشش که ذهنش ازاده

باهاش حرف بزن و مهربون باش

بهش بگو اشتباه کردی و از سر نادونیه سنت بوده

دیگه تو خواهرشی باید بدونی از چه چیزایی خوشش میاد

داداشت از این ناراحته که چرا خودت رو بخاطر یه ادمی که نمی ارزه 

داری اذیت میکنی

اون و خانوادت خوبیت رو میخوان

مثله قبل باش✌

اگه رابطتون خوبه  باهاش حرف بزن دردو دل کن بزار سبک بشی  هر چی باشه داداشته دوست داره

از امضات فهمیدم داداشتو خیلی دوسدارین. ایشاالله همیشه رابطتون خوب باشه. خوب بود رابطمون اما الان ن

یخ فروش جهنم~
از امضات فهمیدم داداشتو خیلی دوسدارین. ایشاالله همیشه رابطتون خوب باشه. خوب بود رابطمون اما الان ن

مرسی عزیزم 

داداشت بدتو نمیخاد به خاط خودته 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز