2777
2789
عنوان

قضاوت نکنید

312 بازدید | 28 پست

هیچ وقت هیچ کسو تو هیچ شرایطی قضاوت نکنید.

من وقتی ازدواج کردم جاریم ۶سال بود پشت کنکور بود. ولی یدونه تست بلد نبود بزنه.درس هم میخوندااا ولی هیچی نمیفهمید.خانواده فرهنگی و سطح بالا‌.پدرش معلم درجه یک ریاضی و داداشاش نابغه.با برادرشوهر من خیلی زود ازدواج کرده بود وقتی که یه رشته ی خوب تو شهر خودشون قبول شده بود ازدواج کرده بود و دوباره میخواست کنکور بده تو شهر شوهرش کار کنه.اما پیشرفت که نکرده بود هیچ درجه هوشیش خیلی کاهش پیدا کرده بود.من همیشه میگفتم این چرا اینجوریه

الان که ده سال از زندگی خودم میگزره تا میام یه کار علمی انجام بدم میبینم شوهرم میگه تو بلد نیستی خنگی نکن نمیتونی خراب میشه.دقیقا حرفایی که برادرشوهرم بزرگم به جاریم میزد.تا حالاتو این ده سال خودم نخواستم زیاد فعالیت علمی کنم چون بچه دوس داشتم دوتا بچه اوردم.ولی الان میبینم شوهرم منو یه نخاله هم حساب نمیکنه.موندم چیکار کنم؟

جالبش اینه که داره با یکی دیگه از جاریهام که تحصیل کردس کار میکنه و این جاریم در حد من سواد و اطلاعات داره ولی شوهرم همش میشینه میگه خیلی میفهمه خیلی بلده خیلی فهمیدست.

اشتباه کردم جاری بزرگمو قضاوت کردم بیچاره رو انقدر تو سرش زده بودن اونجور شده بود.

حالا حس میکنم خودمم دارم مثل اون میشم.چیکار کنم؟

خدایا ناامیدم نزار

وقتی کسیو قضاوت کنی چرخ گردون اینقدر میچرخه تا تورو توی شرایط اون قرار بده

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی مهمه که به این باور برسونتت که نمیفهمی از این آدما باید دور موند به شوهرت چند بار بپر بگو به خن ...

الان من پایان نامم ۵ ساله به خاطر زایمانم عقب افتاده.تا میام یه قدم بردارم میگه صبر کن بلد نیستی بعد من دوبرابر باید وقت بزارم ولی خودشم هیچ کاری نمیکنه.امروز استادم عصبانی ایمیل زد و کلی بد وبیراه گفت.اومدم بهش گفتم لطفا به من چندتا اطلاعات هست تو پی سی بفرست تو گوشی خودم کم کم با بچه ها کار میکنم تا زمستون دفاع کنم.گفت نه نمیتونی خنگی و ....بعد من تا میام عصبانی بشم که چرا اینجور حرف میزنی میگه دیگه به من هیییچ ربطی نداره برو ببینم خودت چطور میخوای گلیمتو از اب بکشی بیرون؟در واقع چون میدونه با بچه ها باید کمک کنه بهم تا ناراحت میشم که توهین نکن تهدیدم میکنه که دیگه کمکت نمیکنم تا من بیشتر سرخورده بشم

خدایا ناامیدم نزار
اگر شرایطشو داری جایی مشغول به کار شو، فعالیت بیرون از خونه اعتماد بنفس آدمو خیلی بالا میبره 

با بچه که مهد نمیشه گزاشت جطور اخه؟والدینمم پیشم نیستن

خدایا ناامیدم نزار
الان من پایان نامم ۵ ساله به خاطر زایمانم عقب افتاده.تا میام یه قدم بردارم میگه صبر کن بلد نیستی بعد ...

نیاز به کمک اون نداری خنگ خودشه خودت تنهایی انجامش بده بعد بزن تو سرش