2777
2789
عنوان

بیا ببین چقدر انتظار سخته

173 بازدید | 26 پست

این ماه پریودم پنج روز زودتر اتفاق افتاد.. اولش فکر کردم خونریزی لانه گزینیه! اما با ادامه یافتنش فهمیدم که پری هستم.. البته همراه با لخته نیس! خلاصه هنوزم تو این سایت و اون سایت می گردم ببینم امکان دارده هنوزم حامله باشم؟!! چقدر انتظار بده. ادم هر چیزیو یه نشونه میبینه

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔پیر می کنه انتظار آدم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اره واقعاً... 

خیلی سخته. 

عزیزم تا اول محرم پاک میشی؟ حتما حتما حتما روزه بگیر. برای بارداری مجربه. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خانوما دعا کنین امام حسین بهم حاجت بده حداقل تو محرم دامنم سبز شه تورو به علی اصغرش قسم دعام کنین ۳ ...

بیا اینجا هرکس هرحاجتی داره مینویسه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4884174/هرکس-هر-حاجتی-داره-بیاد-دعاش-کنم

خانوما دعا کنین امام حسین بهم حاجت بده حداقل تو محرم دامنم سبز شه تورو به علی اصغرش قسم دعام کنین ۳ ...

چشم دعات میکنم.ان شاء الله بزودی مامان میشی⚘⚘⚘

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)

وای نگو انتظار میکشه ادمو😔منم ۱۳پریودی دوتافولی ۱۹و۲۱و یکی‌کوچیکترداشتم هموشب دوتا اچ سی جی زدم ک ۲۵رفتم از دادم منفی بود دلم شکست😔نمیدونم‌هنوزم امیدی است یان 

نمیتونم‌ ۴روز دیگه صبرکنم اخرش پری لعنتی میاد