2777
2789
عنوان

بیا ببین چقدر انتظار سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
انشالله نی نی میاد بغلت عزیزم  فکرشو نکنی باردار مشی مطمعن باش

همه میگن فکر نکن.. اما نمیشه خب! اذم وقتی تو اقدامه خواه ناخواه فکرشو میکنه  

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن فکر نکن.. اما نمیشه خب! اذم وقتی تو اقدامه خواه ناخواه فکرشو میکنه    

میدونم بزن به‌بی خیالی 

حالم  خوبه درواقع عالیم     خدا جون عاشقتم چون با این اسم منو میشناسن نمیتونم نام کاربریمو عوض  کنم ☹
اره واقعاً...  خیلی سخته.  عزیزم تا اول محرم پاک میشی؟ حتما حتما حتما روزه بگیر. برای با ...

روز مباهله روزه گرفتم.. تو محرم روزه خوبه؟؟

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
ان شاء الله ک بزودی زود مامان میشی.بحق مادرمون حضرت زهرا (س)⚘⚘⚘

اتفاقا روز مباهله روزه گرفتم ثوابشو تقدیم خانم فاطمه کردم

دقیقا مثله من ۱۰ روز بعد اقدا صپ دوتا لکه دیدم خوشحال شدم فک کردم لانه گزینیه عصر شدید شد 

دیگع امیدی نیس.. نه؟؟؟

قبول باشه عزیز دلم... 

روز اول محرم اگه روزه بگیری برای بارداری عالیه. مطمئن باش نتیجه میگیری. 

نمیدونم چیکارا برای بارداری کردی و گرنه بیشتر راهنمایی ات میکردم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

همچنین از امام محمد باقر (علیه السلام) در خصوص روزه اول ماه محرم روایت شده است:«آن کس که این روز را روزه بدارد، و برای بچه‌دارشدن دعا کند، خداوند دعایش را اجابت می‌کند، همانگونه که دعای زکریا (علیه السلام) را اجابت کرد.» ( وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۳۴۷، حدیث ۳ و عروه الوثقی، ج ۲، ص ۲۴۳).

نکته بسیار مهم: منظور از بچه دار شدن در روز اول ماه محرم فرمودند: منظور از فرزند دارشدن، طلب فرزند از حق متعال در روز اول ماه محرم می باشد نه انعقاد نطفه؛ چرا که در روایات منع از انعقاد نطفه در اول، میانه و آخر ماه قمری شده است: ” اول و میانه و آخر ماه مجامعت مکن که دیوانگی و خوره و گیجی به سوی فرزند شتابند.” (کتاب شرح مراتب طهارت جلد دوم )

بنابراین توصیه می شود برای بچه دار شدن خصوصا زوج هایی که بچه دار نمی شوند از این فرصت روز اول ماه محرم استفاده نموده و ضمن روزه گرفتن این روز با نیایش و دعا از محضر خداوند یکتا طلب فرزند صالحی نمایند. ان شاءالله خداوند متعال همانگونه که دعای حضرت زکریا را در این روز اجابت نمود دعای ما را نیز اجابت نمایند و فرزندان صالح و پاکی نصیب مومنینی که درخواست نموده اند بنمایند.

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
قبول باشه عزیز دلم...  روز اول محرم اگه روزه بگیری برای بارداری عالیه. مطمئن باش نتیجه میگیری. ...

ممنونم گلم لطف دارین

چهار ماهه اقدامم. کیست دارم. البته یبار باردار شدم سقط شد. 

ممنونم گلم لطف دارین چهار ماهه اقدامم. کیست دارم. البته یبار باردار شدم سقط شد.  

اگه سنت خوبه صبر کن طبیعی باردار میشی. چهار ماه چیزی نیست. کیست هم که دارو میدن خوب میشی. منم داشتم. قبل اقدام قرص روکین خوردم. موقع اقدام مدروکسی پروژسترون. اصلا نگران کیست نباش. فقط شوهرت اگه ازمایش نداده بگو حتما بره ازمایش بده. 

2790
2778
2791
2779
2792