gerih مدیر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 954 عنوان ایده بدین | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست سلام دوستان .من توخونم وبچه ندارم از صب تاغروب وقتم ازاده کسی میدونه چه کاری میشه تو خونه انجام بدم که درآمد داشته باشم .کمی خیاطی بلدم وگلسازی ولی چیز خاصی ب ذهنم نمیرسه میشه کمکم کنید یه راهکار خوب بدین ممنونننن 1399/05/26 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gerih مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 954 ببین دم کنی کاور دسته گاز پیشبند دستکش فر اینا روتینن بعد بگو برا هر چیز دیگم بخواین میدوزم قربونت پس ان شاءلله پارچه بخرمو چن مدل بدوزم برا نمونه
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 قربونت پس ان شاءلله پارچه بخرمو چن مدل بدوزم برا نمونه ان شاالله عزیزم.بعدشم خودتو نباز اگه زود بازدهی نداشت کارت.شاید طول بکشه کمی تا راه بیفته کارت پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
gerih مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 954 ان شاالله عزیزم.بعدشم خودتو نباز اگه زود بازدهی نداشت کارت.شاید طول بکشه کمی تا راه بیفته کارت درسته ممکنه خیلیا نپسندن دیگه ولی دوس دارم مشغول شم خیلی هم ب این جور کارا علاقه دارم
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 درسته ممکنه خیلیا نپسندن دیگه ولی دوس دارم مشغول شم خیلی هم ب این جور کارا علاقه دارم میپسندن ولی ممکنه طرح بدن بگن از اینم میتونی بدوزی پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
gerih مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 954 میپسندن ولی ممکنه طرح بدن بگن از اینم میتونی بدوزی درسته حرفتون ..ممنون چن جا پارچه پرسیدم گرون بود یه جا گفتن بهتره قیمتش فعلا نرفتم .
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 درسته حرفتون ..ممنون چن جا پارچه پرسیدم گرون بود یه جا گفتن بهتره قیمتش فعلا نرفتم . ان شاالله بهترینا رقم بخوره براتون پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤