2777
2789
عنوان

ایده بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ دست میدوزم فقط پارچه گرونه نمیدونمم میبرن یانه

نه دیگهههه چهار دست چه خبرهههه همین برا خودت و یکی دیگه بدوز بگو اینا نمونه ان یا غیره برا خودت دودست بدوز تبلیغ کن همسایه ها دوستان آشناها اگه همسرت اجازه میده نشون مغازه ها بده ببین چی میگن

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
نمد کم بیش بلدم .تریکو هم خیلی فیلم دیدم ولی نمیدونم میتونم یانه 

نمد من کار میکنم البته کار میکردم فروش نداره الکی خودشو اسیرش نکن

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
نه دیگهههه چهار دست چه خبرهههه همین برا خودت و یکی دیگه بدوز بگو اینا نمونه ان یا غیره برا خودت دودس ...

باشه ممنون خب همینکارو میکنم ...عکسو دیدین .اینا بدوزم چطورن بنظرتون؟؟؟

باشه ممنون خب همینکارو میکنم ...عکسو دیدین .اینا بدوزم چطورن بنظرتون؟؟؟

خیلی عالی و مرتب و تمیز و زیباست

ان شاالله خیلیییی سود کنی و کلی سفارش بگیری

خیلی عالی و مرتب و تمیز و زیباست ان شاالله خیلیییی سود کنی و کلی سفارش بگیری

جدییییی میگین یعنی خوبه اینارو بدوزم .مثلا رو دسته گاز رو بدوزمو با کاور تستر بنظرم بهتره؟؟

جدییییی میگین یعنی خوبه اینارو بدوزم .مثلا رو دسته گاز رو بدوزمو با کاور تستر بنظرم بهتره؟؟

ببین دم کنی کاور دسته گاز پیشبند دستکش فر اینا روتینن بعد بگو برا هر چیز دیگم بخواین میدوزم

قربونت چقد انرژی دادین ممنوننننن

حقیقته گلم❤