2777
2789
عنوان

ایده بدین

176 بازدید | 35 پست

سلام دوستان .من توخونم وبچه ندارم از صب تاغروب وقتم ازاده کسی میدونه چه کاری میشه تو خونه انجام بدم که درآمد داشته باشم .کمی خیاطی بلدم وگلسازی ولی چیز خاصی ب ذهنم نمیرسه میشه کمکم کنید یه راهکار خوب بدین ممنونننن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه خیاطی بلدی چند مدل برا خودت بدوز بعد تبلیغ کن تو تلگرام و اینستا و به آشنا و دوست بگو

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

سرویس دمکن و.. بدوز 

به آشناهاتون بگو میخوان بعد به دوستا و... اگر کارتون خوب بود پیج بزنید 

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

همون خیاطی خوبه که

ولی اگه خیلی حوصله خیاطی هم نداری فقط تعمیرات انجام بده

منم خیلی حوصلم سر میره؛البته کلاً حوصله ندارم کار خاصی انجام بدم!😐😂 همش سرم تو گوشیه تا وقتی ک همسرجان میاد

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

من تو فکرم بود شورت وسوتینای ساده ساده بگیرم روشو گلدوزی منجوق دوزی ملیله و پولک و... انجام بدم اینستا بفروشم

بعد یه مدتم میشه الگو اینارو از نت بگیری از صفرتاصدش کار خودت باشه.قیمتشون خیلی بالاست اگه کارت خوب دراد و خوب تبلیغ کنی.

من چون هم یه وروجک یه ساله دارم هم درس میخونم نتونستم..

میتونی از نت و خود اینستا ایده بگیری

میتونی با نمد چیزای قشنگی درست کنی حتا عروسک و..... دم فرشی ببافی با قلاب و تور و کاموا با طرح ه ...

من هم نمد دوزی میکنم هم عروسک میبافم ولی متاسفانه بازار خوبی نداره😔یعنی اصلا کسی نمیخره و پول نمیده به این چیزا

ولی خیاطی خوبه اکه دستمزد کم بگیره

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
همون خیاطی خوبه که ولی اگه خیلی حوصله خیاطی هم نداری فقط تعمیرات انجام بده منم خیلی حوصلم سر میره؛ ...

منم اینجوریم ولی خسته شدم از این یکنواختی و تنها بودن 

بنظرتون دمکنی و کاور وسایل اشپزخونه بدوزم بهتر نیس؟

باید کم بدوزی تا تو دستت نمونه یه موقع