2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
نسل الان اگاه و با این چرندیات خام نمیشه سرشو نمیندازه پایین هرچی از صدسال پیش گفتن رو چشم و گوش بست ...

فقط اینوبدونین ک هرزندگی ایک بوسیله ی شماازهم بپاشه حق الناس میفته گردنتون واون دنیابایدجواب بدین حق الناسم خدانمیبخشه بایدازخودکسیک باعث بهم ریختن زندگیش شدیدحلالیت بخاین

اهان ینی فک میکنی ک اوناسالمن وجهان درارامشه؟؟؟اگ اینطورفک نیکتی برواماربگیرک روزانه چندهزارتاجنین ت ...

نه ولی فکرم نمیکنه همه بدبختیا وخیانتا و  همه چی تقصیر زناس چرا چون دوس دارن اونوری که میخوان بگردن فکر میکنی ایران نیس؟ عربستان با اون همه سخت گیریاش این مسايل و نداره؟ یا قدیم اینا نبوده؟ همه اینا بوده الان بیشتر شده چون دنیا داره عوض میشه تکنولوژی نمیذاره خبری جایی محفوظ باشه چرا اینقدر طرف مردایین؟ چرا ما باید بمونیم خونه کار نکنیم لباسی که دوست داریم نپوشیم دوچرخه سوار نشیم فوتبال نبینیم که مردا تحریک نشن؟ خب شما باید خودتو بکشی که مردی نبینتت شاید از پنجره خونتم کسی ببینتت مثل اون مرده که دختربچه دسته گلشو کشت که مبادا روزی گناه کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط اینوبدونین ک هرزندگی ایک بوسیله ی شماازهم بپاشه حق الناس میفته گردنتون واون دنیابایدجواب بدین حق ...

اره اگه من بیام با مرد زن داره رو هم بریزم واقعا ادم بدی ام انشاالله بدترین اتفاقا هم برام بیوفته ولی اینکه شوهر شما بیاد به من نگاه کنه چون شالم شله یا لباسم بازه دیگه مشکل نگاه شوهر شماس و اینکه شما سر این موضوع زندگیت مختل شه هم مشکل شماست برای انتخاب اشتباهت

اره اگه من بیام با مرد زن داره رو هم بریزم واقعا ادم بدی ام انشاالله بدترین اتفاقا هم برام بیوفته ول ...

شوهرمنم پیغمبرنیس خانوم محترم ک تازه پیغمبراشم مث حضرت یوسف نتونستن جلوی خودشونوبگیرن وبخداپناه بردن.....من ازشوهرخودم صحبت نمیکنم همه ی مازنیم عزیزم

بله حق با شماست .آگاهن که اینقدر خیانت در این نسل زیاد شده

خیانت همیشه بوده و هست و بیشتر هم میشه دلیلش بد حجابی نیس دلیلش تربیت این بچه هاست که از نسل شما و قدیمی هست و الان نمیتونن با نسل الان وفق  پیدا کنن و براشون گنگه که زن حجابش مثل مادرشون یا خواهرشون نباشه و  مثل طرز فکر خودتون فکر میکنن پس چون بی حجاب یا کم حجاب میخواد که من نگاش کنم و باهاش در ارتباط باشم

شوهرمنم پیغمبرنیس خانوم محترم ک تازه پیغمبراشم مث حضرت یوسف نتونستن جلوی خودشونوبگیرن وبخداپناه بردن ...

پس چرا ارزش زن و رو میارید پایین چرا زن و رو عامل بدبختی میدونین؟ چرا فکر نمیکنین یه مادر باید به پسرش یاد بده که با زن چجوری رفتار کنه که این مسایل کم بشه 

پس چرا ارزش زن و رو میارید پایین چرا زن و رو عامل بدبختی میدونین؟ چرا فکر نمیکنین یه مادر باید به پس ...

چون خودمم خانومم وحالاک فک میکنم میبینم واقعن زناجنبه ی ازادی روندارن اگ داشتن مملکت ب این روزنمی افتاد...ک دیگ وقتی میان بیرون همه چییییزشونوب نمایش بذارن....

چون خودمم خانومم وحالاک فک میکنم میبینم واقعن زناجنبه ی ازادی روندارن اگ داشتن مملکت ب این روزنمی اف ...

مردا چی؟ مردا فرشته پاک دامن دو عامن ما زنا دیو دوسر گل بزن مردایی برو خواهر من تو اصلا منطق نداری امیدوارم دختر نداشته باشی یا دختر دار نشی باز پسرت فردا زن میگیره یه چیزیایی میفهمه تو دخترتو نابود میکنی نگاهت مریضه به زنا 

عزیزم افرین نمیدونم کی بلیدلوح روشنفکریوبعت تقدیم کنم ولی مطمئن باش یروزیادحرفای من میفتی امیدوارم‌م ...

شما جای ناله نفرین رو املا انشات کار کن گلم

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید!