2789
عنوان

خیانت

352 بازدید | 40 پست

خانومای عزیزواس همه سوال پیش اومده ک چراانقدخیانت زیادشده....خب وقتی مردامیردن بیرون باهزاران مدل عروسک رنگ وارنگ روبرومیشن ک هرکدوم بای رنگ مو.بای مدل ارایش بای مدل مووتیپای مستهجن اومدن بیرون وماشالاهیچکدوم ازحیاونجابت هیچ بویی نبردن....وشوهرامونم ک بزنم ب تخته چشماشونوکنترل نمیکنن واقعن انتظارداریدهمه چی توصلح وارامش باشه؟؟؟الان همتون میاین میگین تقصیرمرداس یاچشماشونوکنترل کنن یاتواملی مریض جنسی هستی ازاین حرفا....خانومای گل ماهردوجنس هردوبایدرعایت کنیم هم ماحجابمونوهم اقایون نگاهشونو...وقتی میری ی وسیله برقی بخری فروشنده ی بروشوربهت میده ک ازروی اون باهلش کارکنی خداییم ک بمازندگی بخشیده ی بروشوربماداده واس بهترزندگی کردن واون قرانه‌.ک متاسفانه هیچکدوم ازمابهش عمل نمیکنیم وتازه داریم بحرفاییک چندین قرن پیش زده میرسیم...فک میکنیدخدای دانای مطلقه پس هرچی ک گفته باعلم وازروی اینک ماروخیلی دوس داشته لطفن یکم بخودمون بیایم

ولمون کن بابااول صبی

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله کاملا موافقم

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

چه ربطی داره کسی ک بخواد خیانت کنه اصلا اینجور چیزا براش مهم نیس تو فامیل ما همه بقول خودت رنگ و وارنگن براش شوهرشون ولی خیانت کار کم نیس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

شما دوست داری به چندین قرن پیش بری و مثل اونها زندگی کنی،مساله ای نیست راحت باش

ولی کاری به بقیه نداشته باش

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

درسته.ولی وقتی میبینم کسی رعایت نمیکنه خودمم وسوسه میشم اونجوری بگردم.ولی الان دگ ی مدته سعی کردم درست بگردم.

بقول دوستم ک همیشه میگ اگ نمیتونی جهانو فرش کنی خودت کفش بپوش...

ندانم گرا....
امیدوارم یروزخودت برسی ب اینحرفا

من تا حدودی قبول دارم ولی مرد هم باید تنوع طلبی رو در خودش کنترل کنه باید کمی خوددار باشه و با یه چشم و ابرو نشون دادن بندو اب نده هرزه شغلش معلومه هرزه است و دنبال کثافت مرد و زن هم نداره ولی مرد متعهد هر چی از این هرزه ها بهش نخ بده سرنخ نمیگیره

مرد اگ مرد باشه با دیدن این چیزا پاش نمیلغزه...همه مردا ی جور نیستن ربطیم ب پوشش خانوما نداره من ادم میشناسم ب چادریا رحم نمیکنه انقد هیزه ولی یکی اگ لخت هم پیشش باشی ی گوشه چش هم نگا نمیکنه...وا بده اول صبحی

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

خیانت زیاد شده چون تعهد کم شده پس چرا خیانت خانوم ها هم زیاد شده؟این نشون میده مسئله فقط حجاب نیس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مرد اگ مرد باشه با دیدن این چیزا پاش نمیلغزه...همه مردا ی جور نیستن ربطیم ب پوشش خانوما نداره من ادم ...

شماکارخودتوبکن عزیزم اینطورک حرف میزنی مشخصه ک ب حجاب اعتقادی نداری یجایی اززندگیت بحرف من میرسی

درسته

ولی من چنسم زن و میگم ۹۰ درصد تقصیر زن هست دیدم که میگم طرف زنه مطلقه بوده میدونسته این مرد زن داره چرا گورشو گم نکرده خدا داند

کسی مخالف با نظرم لازم نکرده برام صغرا کبری بچینه 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

استارتر عزیز نسل الان منطق نداره .راه خودشه میره و دیگران از نظرشون بی اهمیتم .یه جورایی نسل الان خودخواهه.اگه هزارتا دلیل و منطق هم بیاریم که پوشش یک خانم باعث کنترل نشدن یک آقا میشه قبول ندارن .