2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا شوهر من از زمان مجردی از این عروسک ها زیاد دورو برش هست و قبلا به خاطر کارش خیلی خارج از کشور میرفت ولی تا الان کوچکترین خیانتی به من نکرده چون بسیار متعهد هست و خودش میگه آدم هایی که خیانت میکنن ضربه اش را تو زندگی میخورن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
شماکارخودتوبکن عزیزم اینطورک حرف میزنی مشخصه ک ب حجاب اعتقادی نداری یجایی اززندگیت بحرف من میرسی

ب حجاب اعتقاد دارم ب حرفت باور ندارم حرفمم ت پست قبلی گفتم همه مردا ی جور نیستن😊

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤

ببین من اصلا قبول ندارم مردزنای رنگ و وارنگ ببینه پس دلش بخوادخیانت کنه چون تو اطرافم کلی مرددیدم باوجوداینکه شرایط و موقعیت خیانت و داشتن پاک موندن به نظرم به خودفرد بستگی داره چقدر شعورشخصیت داره که به سمت خیانت کشیده نشه امان از ذات خراب 

پس کشورای خارج چرا اینجوری نیس که زناش  رنگاوارنگ ترن چرا یک مرد مثل دیوید بکام میشه که با اون همه ثروت و اون همه خواهان پای زنش وای میسته یکی هم میشه کسایی که شما باهاش برخورد داشتی وتا شال شل گردن زن میبینن شل میشن پدر منم تو همین جامعه س  کلی هم زن رنگا وارنگ میبینه خیلیم هم خوش تیپه پس چرا خیانت نمیکنه به مادرم که اصلا به خودش نمیرسه؟ ینی زنای که بابای من میبینه مردا دیگه نمیبنن؟ یا زنا بابامو میبنن چادر ظاهر میشه براشون؟ مرد ضعیف زن چادریم تصور میکنه زن بی حجابم دید میزنه ربطه هم به پوشش ادما نداره

شما دوست داری به چندین قرن پیش بری و مثل اونها زندگی کنی،مساله ای نیست راحت باش ولی کاری به بقیه ند ...

عزیزم افرین نمیدونم کی بلیدلوح روشنفکریوبعت تقدیم کنم ولی مطمئن باش یروزیادحرفای من میفتی امیدوارم‌مشکلی توزندگیت پیش تیاد

به نظر من با مردهایی ازدواج کنین که قبل ازدواج دوست دختر داشتن و به قولی عروسک بازی هاشون را کردن نه مردهایی که بعد از ازدواج تازه به فکر دوست دختر داشتن می یوفتن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
استارتر عزیز نسل الان منطق نداره .راه خودشه میره و دیگران از نظرشون بی اهمیتم .یه جورایی نسل الان خو ...

نسل الان اگاه و با این چرندیات خام نمیشه سرشو نمیندازه پایین هرچی از صدسال پیش گفتن رو چشم و گوش بسته قبول کنه فکر میکنه از مغز و منتطقض استفاده میکنه 

اگه اینجورباشه مردای خارجی که زنا روبابیکینی میبینن باید روزی ده تا معشوقه عوض کنن به اینا نیست به ذ ...

اهان ینی فک میکنی ک اوناسالمن وجهان درارامشه؟؟؟اگ اینطورفک نیکتی برواماربگیرک روزانه چندهزارتاجنین توکشورای خارجی سقط میشه بخاطرروابط نامشروع

سلام ممنون از تاپیک خوبتون 

واقعا درسته هر رو جنس باید رعایت کنن

اینم بدونید که وقتی خیلی بی حجاب میگردین فقط باعث میشین که پسران مجرد برن فکر گناه و مردان زن و بچه دار و از زناشون سرد میکنید

من خودم مبتلا نبودم و نیستم ولی اومدم بگم که مردها هم باید رعایت کنن و چشم پلشتی نکنن

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...