2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36148 بازدید | 193 پست
کدوم شهرید؟ پلاک خاموش دارید نگران حمله نباشید استرس رو کنترل کنید مشکلی نیست جای نگرانی هم نیست&nbs ...

به منم گفتن cisدارم 

دکتر میگه دارو مصرف کنی بهتره 

اما من می تزسم بهش وابسته بشم 

از اون طرف هم میگه می تونی بری ازمایش مایع نخاع بدی مه مطمین بشیم دارو لازمه یا نه از ازمایش نهاع می ترسم، خیلی عوارض داره

من چشمم تار شد که رفتم دکتر و..... فعلا فقط اسپرین و امگا و ویتامین دی میخورم. خداروشکر هیچ علامت ج ...

میشه به من کمک کنید.

برای من تشخیص cis دادن 

دکترم میکه داو مصرف کنی بهتره 

می ترسم حمله دوم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه به من کمک کنید. برای من تشخیص cis دادن  دکترم میکه داو مصرف کنی بهتره  می ترسم حمل ...

اصلا مصرف نکن.بخدا این حرفها دروغه.حمله ای در کار نیست. مافیای دارو باعث این مزخرفات شده. به من این چرت و پرتها رو پنج سال پیش بلغور کردن. خدا خیر بده دکتر شیخ الاسلام رو که یک تنه واستاده جلوی همه ی جامعه پزشکی . مصرف نکن داروهای ام اس رو که باعث فلجیه

مطمئنی؟  شاید شما ام اس نداشتی؟ دکتر شیخ الاسلام کیه؟

بله رفتم دکتر ام ار ای و... گفتن ام اس هست و پسر اولم یک ماهش بود گفت دیگه بهش شیر نده و دارو نوشت برم واسه تزریق که خدا رو شکر خدا دکتر شزخ الاسلام رو که متخصص مغز و اعصاب هستن رو جلو پام گذاشت

بله رفتم دکتر ام ار ای و... گفتن ام اس هست و پسر اولم یک ماهش بود گفت دیگه بهش شیر نده و دارو نوشت ب ...

الان بدون دارو خوب شدین 

من واقعا اوضاعم بده از نظر روحی 

من لسفند ۱۴۰۰ چشمم درد گرفت خیلی شدید

بعد دیدم یک مقدار روشن شد 

بعد از مرتجعه به یک چشم پزشک 

گفت ساختار چشمت سالمه و یک کم ویتامین و این جور چیزا داد

ولی دید چشم خوب نشد که بدتر شد 

دیگه تقریبا کور شده بود

خوردیم به تعطیلات عید ، دیگه نتونستم جایی برم 

ببعد در اولین فرصت رفتم یک چشم پزشک دیگ 

در همین مدت تعطیلات عید ، دید چشمم داشت کم کم بر می گشت 

این چشم پزشک جدید ، خیلی بررسی کرد 

گفت شما التهاب عصب چشم یا همون نوریت اپتیک داری 

باید ارجاعت بدم به یک متخصص مغز و اعصاب یا فلوشیپ ام اس

ازم یک سری سوالات پرسید که بدنت بی حس شده یا نه؟ 

نمی دونم گز گز داری ؟

گفتم نه ندارم 

خیلی ترسیدم و استرسی شدم 

فرداش با نامه ی این چشم پزشکه، فوری فوتی رفتم پیش فلوشیپ ام اس، اونم همین سوالات رو پرسید 

گفتم ندارم باور کنید

بعدش دستشو اورد جلوی چشمم که تار شده بود، گفتم این چند تاست؟ گفتم ۴ تا 

اخه نسبی می بینم خداروشکر 

بعدش گفت  پالس پنج روزه ی کورتون برات می نویسم 

برو بیمارستان بزن

و ام ار ای نوشت برام 

چشمتون روز بد نبینه ، از روز چهارم پالس من دیگه تقریبا داشت بی خوابی هام شروع میشد، من همش افکار منفی داشتم و یک دقیقه هم خوابم نمی برد تو یک سری روزها

زنگ زدم بیمارستان گفتم اقا من هفت هشت روزه نمی تونم بخوابم چیکار کنم؟

یک رزیدنت مغز و اعصاب بهم جواب داد که طبیعی برو ملاتونین بخور

من از قبلش هم چندین قرص خواب امتحان کرده بودم ولی  اصلا روم جواب نمی داد

قشنگ تا مرز جنون رفتم 

فقط خدا نگهدارم بود

فقط یک خانمی تو نی نی سایت بهم گفت که دکتر. باید بهت قزص کورتون هم می داده که اینجوری یهویی ترک نشه 

من به دکتر چندبار گفتم اصلا به روی خودش نیاور 

چن تا قرص قوی داد که بعد از یک ماه بی خوابی و کم خوابی ، خداروشکر اونا بهم اثر کرده 

منی که اصلا نمی دونستم قرص خواب چیه! این مدت اسم هشمونو یاد گرفتم تقریبا

ام ار ای منو دید 

میگه پلاک نداری 

اما من نقاط ریز التهاب می بینم 

ام اس نیست ، cis داری 

اگه دارو نزنی تبدیل به ام اس میشه 

برام سینووکس نوشته 

این قدز درگیر بدبختی بودم این یک ماه 

که اصلا نتونستم برم سروقت دارو

کورتون هم کم بدبختی نداشت برام، تمام استخوانم درد می کرد

اوضاعی داشتم من این مدت، خدا برای دشمنمم نیاره 

این قدر سخت بود

من مشهدم و ۲۴ سالم شده تازه

هیچکی نیست این جواب ازمایش ها و ام ار ای منو نشون این دکتر شیخ الاسلام بده

الان بدون دارو خوب شدین  من واقعا اوضاعم بده از نظر روحی  من لسفند ۱۴۰۰ چشمم درد گرفت خی ...

عزیز دلم.الهی من فدات شم. اصلا نترس تورو خدا.حالت رو درک میکنم چون این روزها رو با یه نوزاد توی بغلم کشیدم. من قسم میخورم به امام هشتم که توی شهرتونه که هیچیت نیست. منم التهاب عصب چشم داشتم و دارم و بعد از ام ار ای هم قطعا به من گفتن ام اس داری.و و و و و......اما تو حتی نیاز نیست پیش دکتر شبخ الاسلام بیای. کافیه ارامشت رو حفظ کنی .بدون هیچ چیز بدی منتظرت نیست.درخواست دوستیمو قبول کن

عزیز دلم.الهی من فدات شم. اصلا نترس تورو خدا.حالت رو درک میکنم چون این روزها رو با یه نوزاد توی بغلم ...

سلام اتفاقا دیروز همش دنبالش شما می گشتم 

دو ماهه زندیگیم سیاه شده 

پس هنوزم بینایی چشمتون برنگشته؟

منو که فرستادم پالس کورتون 

پنج روز کورتون زدم 

شما پلاک داشتید؟

البته عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن بهت توی پی وی ایدیم رو میدم من مهندس عمرانم😂شاید باورت نشه ا ...

ببخشید من سه تا پلاک خیلی کوچیک تو لوپ بالای فرونتال سمت راست مشاهده شده....دکتر گفت چیزی نیست ولی...گاهی تو پاهام و دستام سنگینه و انگار استخون یا عضلات درد میکنه و خشکه....تاری دید هم سال هاست داشتم....نمیدونم ربطی به این بیماری داره یا نه....ولی سرگیجه دارم....چیکار کنم به نظرتون

البته عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن بهت توی پی وی ایدیم رو میدم من مهندس عمرانم😂شاید باورت نشه ا ...

البته اینم بگم پلاک رو نوشته بود غیر اختصاصی و از گردنمم لم ار ای دادم سالم بود

ن گفتن نیست  فکر کنم پنج تا پلاک داشتم  میگرنم دارم  نوار عصب پیارسال دادم مشکلی ن ...

سلام عزیزم ،من  علائمی مثل شما دارم ،شما پیگیری کردین ،الان در چه حالی هستین  ،دارو مصرف میکنین ، میشه راهنمایی کنین بالاخره چه کردین؟