2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36149 بازدید | 193 پست
فدات عزیز دلم ام ار ای گردن و سر دادین پلاک توی گردن هم داشتین؟

ن گفتن نیست 

فکر کنم پنج تا پلاک داشتم 

میگرنم دارم 

نوار عصب پیارسال دادم مشکلی نداشت اما از پارسال گاهی دوبینی دارم و خیلی وقتا بی حسی دست و پا و تازگیا زبونمم بی حس میشه 

یهو خارش پوست شدید میگیرم ک از یه اب گرم رفتن شروع شد گرماش اذیتم کرد و بعدش هرچند وقت یکبار دوروز سه روز خارش بد میگیرم و باز خوب میشه

ببین چیزی که میگم خوب گوش کن. منم سه ساله ام اس دارم. خداوند لطف کرد دکتری رو سر مسیرم.گذاشت که همیش ...

دکتری که رفتم هم گفت اگه شروع کنی دیگه نمیتونی قطع کنی الان هیچ‌کمکی بهت نمیکنه تا وقتی که علائمی دیدی اون موقه بیا ولی اگه خیلی نگرانی شیش ماه دیگا و بعد یه سال دیگه ام ار ای بده که ببینیم تغییری کرده یا ن 

شما الان دارو مصرف نمیکنید حالتون خوبه؟؟ علائم دارین؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن گفتن نیست  فکر کنم پنج تا پلاک داشتم  میگرنم دارم  نوار عصب پیارسال دادم مشکلی ن ...

در حال حاضر درمانی شروع نکردین تشخیص قطعی نشده؟ گرما باعث تشدید علایم میشه گرما و لبنیات بد هست همین طور استرس گردنتون که خم میکنید احساس برق گرفتگی دارید؟

دکتری که رفتم هم گفت اگه شروع کنی دیگه نمیتونی قطع کنی الان هیچ‌کمکی بهت نمیکنه تا وقتی که علائمی دی ...

من چشمم تار شد که رفتم دکتر و.....

فعلا فقط اسپرین و امگا و ویتامین دی میخورم. خداروشکر هیچ علامت جدیدی تو این سه سال اضافه نشده.

فقط باید ارامش داشته باشی مطمئن باش هیچ اتفاق بدی در انتظارت نیست اگه داروهای تزریقی رو نزنی

در حال حاضر درمانی شروع نکردین تشخیص قطعی نشده؟ گرما باعث تشدید علایم میشه گرما و لبنیات بد هست همین ...

ن دارو ندادن بخاطر کرونا ازمایش نخاع رو عقب انداختم 

گرما خیلی بیشتر میکنه مخصوصا خارش پوستمو الان از  فشار عصبی تنگی نفسم میگیرم جوری ک زیر گلوم درد میگیره و نفس عمیق نمیتونم بکشم 

بی حسی دست و پام ک خیلی بیشتره از علائمای دیگه 

ن دارو ندادن بخاطر کرونا ازمایش نخاع رو عقب انداختم  گرما خیلی بیشتر میکنه مخصوصا خرش پوستمو ا ...

عزیزم استرس تشدید میکنه هرچی باشههه خارش پوست هم عادیه برای بی حسی یا گزگز دارو گامابتین بهت ندادن؟ تلفظ درستش یادم نیست به هر حال جای نگرانی نیست حتی اگر ام اس باشه من بالغ بار ۱۰۰ تا ام اس دیدم که توان بدنیشون از غیر ام اس بالا تر بوده توی گرما اصلا نروو ورزش سبک انجام بده اگر گرفتگی عضلانی داری شل کننده عضلانی مصرف کن استرس هم نداشته باش نوار عصب چشم چطور بود ایا پلاکی توی مسیر عصب چشم وجود داشت که بتونه دو بینی رو توجیح کنه؟

من چطور براتون عکس ام ار ایو بفرستم ؟

همین جا توی قسمتی که داریپ جواب پیام من میدید یک گزینع مثل قاب عکس هست که میتونید با کلیک روش عکس توی گالری انتخاب کنید بفرستین اگر سختتون هست توی پی وی ایدی اینستام رو میدم هر کدوم که شما راحتین

عزیزم استرس تشدید میکنه هرچی باشههه خارش پوست هم عادیه برای بی حسی یا گزگز دارو گامابتین بهت ند ...

اون موقع ک عصب چشم دادم هیچی نبود و  دوبینی نداشتم بعدش دوبینی پیدا کردم 

بعضی اوقاتم احساس میکنم اشیاء اطرافم دارن تکون میخورن یا یه چیز سیاه میبینم اطرافم ک الان انگار بزرگتر شده قبلا اندازه ی مگس میدیذم الان همش حس میکنم یه سوسک بزرگ داره راه میره 

فقط نورتریپتیلین برای میگرنم میخورم 

همین جا توی قسمتی که داریپ جواب پیام من میدید یک گزینع مثل قاب عکس هست که میتونید با کلیک روش عکس تو ...

چون تعدادش زیاده میشه ایدی اینستاتونو بدین 

بعد شما رشتتون اینه چیه انقدر اطلاعات دارین 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز