2821
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 36148 بازدید | 193 پست
اون موقع ک عصب چشم دادم هیچی نبود و  دوبینی نداشتم بعدش دوبینی پیدا کردم  بعضی اوقاتم احس ...

عزیزم😂😂اون چیزای سیاه که از این ور میرن اون ور و توی پس زمینه سفید بیشتر دیده میشه مگس پران هست ربطی به ام اس نداره علتش نازکی شبیکیه هست که همه دارن ام اس روی عصب اثر میذاره راجب لرزش چشم اگر مردومک تکون میخوره تند تند ممکن دودواک باشه که اون مثل دو بینی از علامت ام اس باشه اما بازم باید برای تاییدش نوار عصب چشم و ام ار ای جدید بدین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون تعدادش زیاده میشه ایدی اینستاتونو بدین  بعد شما رشتتون اینه چیه انقدر اطلاعات دارین

البته عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن بهت توی پی وی ایدیم رو میدم من مهندس عمرانم😂شاید باورت نشه اما توی زمینه پزشکی اطلاعاتم زیاده چون بی نهایت علاقه دارم. 

ببین چیزی که میگم خوب گوش کن. منم سه ساله ام اس دارم. خداوند لطف کرد دکتری رو سر مسیرم.گذاشت که همیش ...

سلام عزیزم میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنی.در ضمن چطور میتونم دکتر شیخ الاسلام رو پیدا کنم مطبش به خاطر کرونا گفتن تعطیله

منم‌ پریروز ام ار ای دادم بی حسی پیشانی دارم یه ماهه که علایم شروع شده میترسم خدا بخیر کنه

نگران نباش عزیزم فقط اینکه اول تغذیتو رعایت کن به هیچ وجه سردی نخور اگه اول بیماریت باشه با همین تغذیه میتونی از شر ام اس خلاص شی ایشالا ک ام اس نداری 

مال من طول کشیده ده ساله شرایطم خاصه

2823
2791
2779
2792