بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واي من نميدونم اين همه بيمارس عجيب غريب جنسي از كجا مياد
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
بیخطر با خطر... ازین نظر که خدایی نکرده سالها بعد یوقت دچار بیماری زنان... نشه وگرنه انشالله مشکلی نیس. استرس خوب نیس ورزش خوبه با کوچکترین زگیل فورا از بین ببره که پخش نشه
سلام عزیزم، اگر به زگیل تناسلی مبتلا هستید توصیه من به شما اینه که به یک دکتر متخصص زنان مراجعه کنید تا مشکل شما رو ریشه ای درمان کنه. دوستم این مشکل رو داشت و به دکتر سوسن میرزامحمدی مراجعه کرد و تحت درمان قرار گرفت و حالا کاملا درمان شده. توصیه من به شما اینه که به ایشون مراجعه کنید.ایشالا مشکل شما هم برطرف میشه. دوستم خیلی راضی بود و اینکه دسترسی به مطب اش هم خیلی راحته