2777
2789
عنوان

بی خوابی مامانم+ لطفا کمک😊

219 بازدید | 14 پست

سلام خانوما. ظهرشنبه تون بخیر. خداقوت. 

اینجا کسی هست که دچار کم خوابی شده باشه؟ 

چ باید کرد؟ 

متاسفانه مامانم دچار کم خوابی شدن شدید،یعنی تو 24 ساعت نهایت سه ساعت میخوابن.☹️

الان با این وضعیت کرونا هم ک نمیشه رفت تهران و دکتر! 

پذیرای نظرات و پیشنهادات شما دوستان عزیز هستم😉

صدای باد می آید ، عبور باید کرد! من مسافرم ای بادهای هموار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که اگر از خونه بیرون نرم خوابم نمیبره اونروز یعنی باید خسته بشم.برید پیاده روی.هم خسته میشه هم اعصابش اروم میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سعی کنین با خوراکی های طبیعی یه کار کنین خوابشون ببره اسطوخودوس آرامش بخش و خواب آوره. آلپرازولام خ ...

بله. فک میکنم قرص رو زیر  نظر دکتر بخورن بهتر باشه. 

من که اگر از خونه بیرون نرم خوابم نمیبره اونروز یعنی باید خسته بشم.برید پیاده روی.هم خسته میشه هم اع ...

اعصاب شون ارومه. 

فقط استرس زیاد دارن. مثلا علاوه بر اینکه واسه خانواده و فامیل استرس دارن، شاید باورتون نشه ولی واسه همسایه و غریبه هاهم استرس دارن و ناراحت میشن!! 

اعصاب شون ارومه.  فقط استرس زیاد دارن. مثلا علاوه بر اینکه واسه خانواده و فامیل استرس دارن، شا ...

خب استرس همون اعصابه دیگه

انگار بگی دستم درد نمیکنه ولی تیر میکشه

استرس اعصابه.ولی ربطی به موارد ناراحتی نداره.مثلا ممکنه حتی یکی بخواد بره عروسی یا مثلا مهمون بیاد خونش باز استرس بگیره.حتی تلفن زنگ بخوره استرس بگیره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خب استرس همون اعصابه دیگه انگار بگی دستم درد نمیکنه ولی تیر میکشه استرس اعصابه.ولی ربطی به موارد ن ...

اخه با اینکه کم خواب میشن ولی اروم ن. 

من اگ دو ساعت کمتر بخوابم، حالم ناخوش میشه 😊

اول توکل از شیر گرم شب ویک دکتر متخصص مغز واعصاب اخرین مرحله است در مشهد چهارراه دکترا یا کلینیک سپاه در میدان ضد نبش بانک صادرات دکترهای خوب باخدا اونجا پیدا میشن ویک شب عاشقانه کنار مادر خوابیدن ودست خودت رو بزار روقلبش واز گذشته های قشنگ  یک حرم امام رضا برید که متخصص هرنوع مشکله