2777
2789

پسرم دوماهشه وشیرخشکیه از دیشب ساعت12اصلا شیرنخورده شاید فقط 30سی سی اونم ب زور اصلا شیشه رو مک نمیزنه همش دستو وپامیزنه انگار داره غرق میشه شیشه رو بادستش پس میزنه زبونم لال بچه یه حالتی درمیاره ادم فک میکنه داره تشنج میکنه وقتی شیشه رو میکشم کنار راحت میشه اروم میگیره😐 شیرخشک نان میدم بخدا دارم دیوونه میشم چرا نمیخوره اخه یعنی شیرو نمیپسنده یا چشه اخه گریه و بی تابی هم نمیکنه آرومه تاوقتی شیر ندم😑 شیشه شیرشو عوض کردم باز نخورد حتی اب جوش هم میدم نمیخوره کسی تجربه ای داره کمکم کنین واقعا محتاجتونم😔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم ینی فقط شبا شیر نمیخوره؟

نه کلا نمیخوره الان ک بیدار بود باز نخورد شبم نخورد بیداره بازی میکنه ولی نمیخوره .تو خوابم میدم گریه میکنه بیدار میشه نمیخوره

حتما ببرش دکتر اگ فقط شیر شب نمیخورد مشکلی نبود...ولی در طول روز خدای نکرده ممکنه قندش بیفته...و یسول ممکن هستش که شما خواب باشین مثلا همسر یا مادرتون بهش شیر داده باشه؟؟اخه چجوری یکهو شیر نمیخوره وقتی از اول نوزادیش بی اشتها نبوده

شاید دهانش زخمه یه نگاهی بکن

رو زبون و دهنش هیچی نیس فقط سقف دهانش یه نقطه سفیده ک نمیدونم از اول بوده یا افت زده .مادرم ک نگاکرد گف هیچی نیس ولی بنظرخودم افته

رو زبون و دهنش هیچی نیس فقط سقف دهانش یه نقطه سفیده ک نمیدونم از اول بوده یا افت زده .مادرم ک ...

شایدم از اونه نمیتونه مک بزنه شیر بخوره درد داره یه دکتر ببرش نگا کنه دارو یا قطره بده خوب میشه

عزیزم گوشش درد میکنه چون وقتی بچه مک میزنه به گوش فشار میاد اگه گوش درد داشته باشه شیر رو نمیخوره 

ببرش حتما دکتر هم ضعف میکنه همم چکابش میکنند

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
حتما ببرش دکتر اگ فقط شیر شب نمیخورد مشکلی نبود...ولی در طول روز خدای نکرده ممکنه قندش بیفته...و یسو ...

ن بابا هیشکی جز خودم بهش شیر نداده امروزم نخوره باید ببرم دکتر😔 کلا بد شیر میخوره خوش اشتهانیس ولی سابقه نداشت 12ساعت کلانخوره