2777
2789
عنوان

زن داداشم

2886 بازدید | 78 پست

سلام امروز قراره برادرم با خانومش برای بار اول بیان خونه پدرم. بعد از ماه عسلشونه...این لباس رو بپوشم؟؟؟دختره سخت گیر و یکم محجبه طوره!من از اول جلو یدونه برادرم اینجوری میپوشیدم ...ولی میترسم دختره دلخور بشه ...آخه خودمم از دست خواهرشم حرص می خورم البته اون با تاب و شورتک میگرده... عروسمون و خواهرشوهرم هم سن خودمن تقریبا... 

اگه بند لباس زیر دیده بشه ناراحت میشه از دستم ؟؟؟؟؟؟

راستی شماها چی ...چجوری لباس می پوشید جلو برادرتون و همسرش؟؟؟خواهرشوهراتون چی؟؟؟حرص نمیخورید؟

خدااااااییی ادای ادامای روقت فکر رو درنیارین ..صادق باشید 😉

آخه من خودمم از دست خواهرشم حرص می خورم نمیخوام عروسمون هم حرص بخوره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرم نپوش ب عقاید کارندارم ک چون باحجابه و.. ب حسی ک خاهرشوهرت وقتی این طوری لباس میپوشه و‌توداری فکرکن نزاراون حس‌رو‌ زن داداشتم داشته باشه

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀

برای دفعه ی اول فکر نکنم زیبا باشه اینطوری بگردی..چونکه یه مقدارم خانومها موقع ازدواج حساس میشن..حسود میشن.زیرش یه چیز آستین کوتاه بپوش

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

لباس مشکلی نداره خیلیم عالی 

خواهر شوهر منم تاب شلوارک میپوشه جلو شوهرم من مشکلی ندارم باهاش

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍