2777
2789
عنوان

زن داداشم

2824 بازدید | 78 پست

سلام امروز قراره برادرم با خانومش برای بار اول بیان خونه پدرم. بعد از ماه عسلشونه...این لباس رو بپوشم؟؟؟دختره سخت گیر و یکم محجبه طوره!من از اول جلو یدونه برادرم اینجوری میپوشیدم ...ولی میترسم دختره دلخور بشه ...آخه خودمم از دست خواهرشم حرص می خورم البته اون با تاب و شورتک میگرده... عروسمون و خواهرشوهرم هم سن خودمن تقریبا... 

اگه بند لباس زیر دیده بشه ناراحت میشه از دستم ؟؟؟؟؟؟

راستی شماها چی ...چجوری لباس می پوشید جلو برادرتون و همسرش؟؟؟خواهرشوهراتون چی؟؟؟حرص نمیخورید؟

خدااااااییی ادای ادامای روقت فکر رو درنیارین ..صادق باشید 😉

آخه من خودمم از دست خواهرشم حرص می خورم نمیخوام عروسمون هم حرص بخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم نپوش ب عقاید کارندارم ک چون باحجابه و.. ب حسی ک خاهرشوهرت وقتی این طوری لباس میپوشه و‌توداری فکرکن نزاراون حس‌رو‌ زن داداشتم داشته باشه

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀

برای دفعه ی اول فکر نکنم زیبا باشه اینطوری بگردی..چونکه یه مقدارم خانومها موقع ازدواج حساس میشن..حسود میشن.زیرش یه چیز آستین کوتاه بپوش

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  

لباس مشکلی نداره خیلیم عالی 

خواهر شوهر منم تاب شلوارک میپوشه جلو شوهرم من مشکلی ندارم باهاش

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍