2777
2789

نرم افزار سیگنال. احراز هویت انلاین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سجام بعد سیگنال

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزم اگه واسه سجام هم احراز هویت انلاین کنی ولی بالاخره باید واسه احراز هویت کارگزاری بری دفتر پیشخوان وگرنه نمیتونی معامله کنی 

ثبت نام سجام و کارگزاریت رو تکمیل کن و واسه احراز هویت کارگزاری برو پیشخوان 

عزیزم اگه واسه سجام هم احراز هویت انلاین کنی ولی بالاخره باید واسه احراز هویت کارگزاری بری دفتر پیشخ ...

بچه ها که میگن میشه توخونه احرازهویت کرد؟؟

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...
فقط احراز هویت سجام رو میتونی انلاین انجام بدی ،احراز هویت کارگزاری حتما حضوریه 

چه فرقی باهم دارن؟ینی ۲بارباید احرازهویت بشه؟

چه فرقی باهم دارن؟ینی ۲بارباید احرازهویت بشه؟

عزیزم ثبت نام سجام و ثبت نام کارگزاری متفاوته و احراز هویتشون هم جداس 

من احراز هویت هردوتاشو رفتم پیشخوان برام خودش انجام داد ولی شما میتونی احراز هویت سجام رو تو خونه انجام بدی و احراز هویت کارگزاری رو بری پیشخوان ک کارت زودتر انجام بشه 

عزیزم ثبت نام سجام و ثبت نام کارگزاری متفاوته و احراز هویتشون هم جداس  من احراز هویت هردوتاشو ...

عزیزم لطفا برام مراحل کامل دریافت کد بورسی روبگو

عزیزم لطفا برام مراحل کامل دریافت کد بورسی روبگو

برنامه سیگنال رو از گوگل پلی دانلود و نصب کن 

واردش ک میشی یکی از گزینه هاش نوشته ثبت نام و احراز هویت سجام ،اونو بزن خودش مرحله ب مرحله بهت میگه چیکار کنی و چی وارد کنی ،چیزایی ک میخواد میزنی تا ثبت نامت تکمیل بشه بعد برات یه کد ده رقمی میاد کد پیگیریه 

بعدش تو همون برنامه سیگنال احراز هویت سجام رو انجام بده اصلا سخت نیست بازم خودش میگه چی میخواد ازت 

سریع انجام میشه