پیاز هارو خرد کن گوشتتو تفت بده با روغن و پیازهای سرخ شده
تا گوشت تغییر رنگ بده بعد رب رو هم اضافه کن چاشنی ها مثل نمک و زرچوبه و کاری رو هم اضافه کن بهش
رب رو هم تفت بده اینکار باعث میشه خوش رنگ بشه خورشت
بعد لپه ی دیر پز رو هم چند دقیقه باهاشون تفت بده
بعد از تفت دادن همه ی اینا اب جوش رو اضافه کن و وقتی که قل زد شعله ی گازو کم کن بذار جا بیفته لیمو هم میتونی اضافه کنی ولی نه از همون اول سیب زمینی ها رو هم که جدا سرخ میکنی برای بعدا موقع تزیین