2777
2789
عنوان

قیمه پز ها 🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب خیس کنم واسه فردا ناهار!؟😕

اره عزیزم بهترین کاره 

همون صبح هم خیس کنی دو ساعت کافیه

ولی فکر کنم لپههات دیرپزه پس بهتره شب تا صبح خیس کنی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

لپه رو نیم ساعتم خیس کنی کافیه عزیزم.واسه دو نفر ی میاز متوسط سرخ کن سبک ک شد گوشت و لپه رو هم زمان توش تفت بده و تا زمانی ک لپه یکم سرخ بشه و رنگش طلایی بشه ادامه بده بعد بهش ادویه خورشت و زردچوبه و دارچین بزن.دارچین یا ی قاشق چایخوری بزن یا یکی دوتا چوب بنداز بعد یکم ک تفت خورد.رب اضافه کن و  بزار خوب ربت سرخ بشه و یوی دوتا لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کن بهش اضافه کن و اب جوش بریز روش وقتی گوشت و لپه پختن سیب زمینی سرخ کرده و نمک و یکمی چاشنی ترشی بستگی ب ذائقه داره بهش اصاف کن.نوش جان.من قیمه هام همه تعریف میکنن انشالله مال شماهم خوب بشه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

لپه سریع میپزه، ولی جدا توی اب بپز، قبل از پختن خوب بشورشون. . تکه های مرغ رو اول توی روغن سرخ کن، طلایی ک شد، توی قابلمه ات ی پیاز درشت رو رنده کن یکم ک گذشت زردچوبه یکم فلفل سیاه و ادویه هایی ک مد نظرت هست بریز مخلوط کن و نمک بزن و ی قاشق پر رب گوجه بزن و خووووبه هم بزن تکها ی مرغی ک قبلا سرخ کردی رو بچین توی قابلمه و هم بزن نصف استکان زعفرون دم کرده اضافه کن 2 لیوان اب بریز ی تیکه لیمو عمانی بنداز اول با شعله زیاد بذار بجوش ک اومد شعله کم و منتظر باش جابیفته، برنجتم با زرشک و زعفران تزیین کن

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

آره عزیزم  بزار داخل زود پز اوه لپه دیر پز باشه 40 دقیقه ای میپزه زود پز هم باشه 20 دقیقه ای

گوشت با پیاز تفت بده بعد زردچوبه بزن..اب بریز روش بزار داخل زود پز بپزه بعد 50 دقیقه گوشتت پخته لپه من خودم همراه با گوشت میریزم چون لپه هام دیر پز هستن ولی اگه مال شما اینجوری نیستن 20 دقیقه آخر سر زود پز بردار لپه بریز سرش ببند بعد ک 50 دقیقه شد سرش باز کن ببین گوشت ها پختن یا نه اگه پخته بودن بهش رب گوجه. زعفرون (ک از قبل ریختی داخل آب داغ و دم کشیده) دارچین و نمک بریز بزار جا بیوفته

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
۲۴ ساعت خیس بده نفخشم گرفته بشه بعد بستگی به لپت داره دیرپز باشه یا زودپز ولی حدود ۶-۷ ساعت دیگه میپ ...

با لپه طرفه ها نه نخود !!

لپه تو قابلمه ای که سوپاپ نداره مثل روحی قدیمی ها بدون خیسوندن دوساعته کامل میپزه

قیمه رو اگه خیسم نکنی اشکالی نداره اول پیاز فراوون رو نگینی خورد کن بعد سرخ کن بعد گوشت رو بریز داخلش تفت بده بعدش نمک و زردچوبه و دارچین به اندازه ای دوست داری اضافه کن و با گوشت قاطی کن بعد چند دقیقه در قابلمه رو بزار تا گوشت طعم ادویه ها رو بگیره بعدش اب و لپه رو اضافه کن و رب بزن و لیمو عمانی دو تا بنداز توش ولی قبلش لیموها رو با چاقو سوراخ کن تا طعمش در بیاد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

پیاز هارو خرد کن    گوشتتو تفت بده  با روغن و پیازهای سرخ شده 

تا گوشت تغییر رنگ بده  بعد رب رو هم اضافه کن  چاشنی ها  مثل  نمک و زرچوبه و کاری  رو هم اضافه کن بهش 

رب رو هم تفت بده  اینکار باعث میشه خوش رنگ بشه خورشت  

بعد لپه ی دیر پز رو هم چند دقیقه باهاشون تفت بده  

بعد از تفت دادن همه ی اینا   اب جوش رو اضافه کن  و وقتی که قل زد  شعله ی گازو کم کن بذار جا بیفته    لیمو هم میتونی اضافه کنی ولی نه از همون اول      سیب زمینی ها رو هم که جدا سرخ میکنی  برای بعدا موقع تزیین 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

ببین .لپه رو دو مشت بریز اگ دو نفرین ـپاک کن بشور تو ابکش .

بعد پیاز خورد کن گوشت بنداز توش بدون نمک سرخ کن قشنگ اخراش ک سرخ سرخ شد کمی زرد چوبه و نمک بزن ـبعد یک قاشق و یک سوم قاشق حدودا رب بنداز تو قابلمه گوشتا رو بکش کنار رب و بنداز تو روغن در حد یک دیقه سرخش بده اونجا بعد همرو باهم قاطی کن ـبازم ی دیقه تفت بده .بعد لپه رو بریز توش ی دیقه تفت بده بعد ابجوش بریز روش تا روی لپه ها ی بند انگشت بیشتر.ابجوش باعث میشه زودتر بپزه ـدیگ درشو بزار تا بپزه بهش سر بزن ک ابش تموم نشه اگ تموم شده بود دوباره کمی بریز نیم ساعت مونده ب پایین اوردنش لیمو سوراخ کن بریز توش و بامیه اگ دوس داری من خودم همیشه سیب زمینی و بادمجونم برا روش سرخ میکنم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792