2777
2789
عنوان

قیمه پز ها 🤒🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 49 پست

نیم پزش کن اجی دیگع استرس اینم نداری ک نپزه .پیاز و گوشتو تفت بده لپع نیم پزم بریز ادویه ام  تفت ک خورد ربم بزن یکم تفت خورد اب بریز .لیمو عمانیم سوراخ کن بزار تو اب گرم تلخیش گرفته شه اینم نیم ساعت اخر بریز ی دونه چوب دارچینم بنداز توش اگه نریختی نیم ساعت اخر میتونی پودرش رو بریزی زعفرونم بریزی خوب میشه سیب زمینی و اینارم ک دیگ کاری نداره واسه تزیین دارچین دلبخواهیه فقط زیاد نریز ک تیره نشع قیمت دارچین بریزی مث قیمه نذری میشه

اسی وقتی قیمت اماده شد خواستید بخورید دو تا قاشق گلاب بزن بهش 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لپه رو آبپز میکنم یکم نرم بشه بعد میریزم تو ابکش چند بار اب میگیرم روشون تا تمیز بشن و بعد با گوشتا تو قابلمه میریزم تا یکم تفت بخوره و بعدا له نشه.. خیلیم خوب میشه قیمم

زندگی یعنی همین بودنایِ تو و دِلخوشیِ من به بودنت ♡

آخه لپه رو جدا بپزی و آخرش اصافه کنی مزه آبگوشت میشه من همه مواد باهم میپزم اگه میخای مثل قیمه نذری بشه من هل و زعفرون میزنم و یکم دارچین

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
من لپه رو آبپز میکنم یکم نرم بشه بعد میریزم تو ابکش چند بار اب میگیرم روشون تا تمیز بشن و بعد با گوش ...

چقد طول میکشه ابپز بشه

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
با لپه طرفه ها نه نخود !! لپه تو قابلمه ای که سوپاپ نداره مثل روحی قدیمی ها بدون خیسوندن دوساعته کا ...

والا من لپه داشتم دیرپز بود بیشتر ازینم طول کشید تا بپزه. بعدم میخواد قیمه درست کنه قیمه ۶ ساعت باید باشه تا جا بیفته

ببین من اول گوشتام رو ریز و قیمه ای خرد میکنم میذارم آبش بره و بعد میریزم قابلمه میذارم یه کم آبش گرفته بشه و سرخ بشه، توش یه کم پودر زنجبیل و زیره ی سبز میپاشم که سردیشو بگیره، بعد پیاز داغ کاراملی رو اضافه میکنم و بعد ادویه و زردچوبه ی فراوان، نمک نمیزنماول چون باعث میشه گوشتام دیر بپزه

دارچین هم اول نمیزنم چون تلخ میکنه

بعد رب کم بزن و بذار یه کم با رب سرخ شه، بعد آب اضافه کن. وقتی جوش اومد لپه ها رو بریز و بعد از یک ساعت چوب دارچین و رب بیشتر بهش اضافه کن بذار حدودا سهساعت دیگه بپزه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
امشب خیس کنم واسه فردا ناهار!؟😕

یه روش خیس کردن حبوبات بزار اب جوش بیاد حبوباتت رو بریز پنج دقیقه جوشید خاموش کن درشو بزار تا یه ساعت انگار ده ساعت خیس بوده

خدایا ممنونم اینقدر دوستم داری...عاشقتم من که....  
چقد طول میکشه ابپز بشه

در حدی نیم پزش کن ک کف کنه روش کف روش رو بگیر ابکش کنی اب بریزی حله حدودا ی ربعی کافیه فکر کنم نیم پز که بشه بقیشم با اب قیمت میپزه زیاد نپز ک لپت له بشه تو خورش

لپه رو بریر تو زودپز نیم ساعته میپزه گوشتو با پیاز تفت بده نمک و فلفل و زردچوبه هم بزن اب بریز روش بزار خوب بپزه وقتی گوشت و لپه پخت رب گوجه سرخ کن ب مواد اضافه کن و لیمو و زعفرانم اضافه کن واسه اینکه غلیظ بشه چاشنی خورشت قیمه هم بهش اضافه کن خیلی خوب میشه

ببین من اول گوشتام رو ریز و قیمه ای خرد میکنم میذارم آبش بره و بعد میریزم قابلمه میذارم یه کم آبش گر ...

یک ساعت آخر لیمو عمانی به میزان دلخواه،بعدش در نیم ساعت آخر که آبش غلیظ شده حدود نصف استکان گلاب خالص و پودر دارچین اضافه کن و بذار چند تا قل بخوره. یک مقدار از سیب زمینی سرخ کرده ت هم داخلش بریز بقیه رو برای کنارش نگه دار

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو