ببین من اول گوشتام رو ریز و قیمه ای خرد میکنم میذارم آبش بره و بعد میریزم قابلمه میذارم یه کم آبش گرفته بشه و سرخ بشه، توش یه کم پودر زنجبیل و زیره ی سبز میپاشم که سردیشو بگیره، بعد پیاز داغ کاراملی رو اضافه میکنم و بعد ادویه و زردچوبه ی فراوان، نمک نمیزنماول چون باعث میشه گوشتام دیر بپزه
دارچین هم اول نمیزنم چون تلخ میکنه
بعد رب کم بزن و بذار یه کم با رب سرخ شه، بعد آب اضافه کن. وقتی جوش اومد لپه ها رو بریز و بعد از یک ساعت چوب دارچین و رب بیشتر بهش اضافه کن بذار حدودا سهساعت دیگه بپزه