2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395114 بازدید | 1784 پست
بله عزیزم، ما درگیر نیازهای اولیه مون هستیم. چون میخوان که درگیر نیازهایمان بمونیم تا رشد نکنیم. ک ...

بانو جان حرفاتونو باید با طلا نوشت . انقد ما رو غرق در افکار پوسیدمون کردن که دو دستی بهشون چسبیدیم و به هیچ طریقی حاضر نیستیم ولشون کنیم .اینکه در شان من نیست کار کنم یا زن نباید کار کنه .متاسفااانه شوهر من با وجود کلی اخلاق خوبی که داره از این لحاظ باهاش مشکل دارم اما توانایی مقابله هم ندارم .من 18 سالگی و.چن ماه قبل کنکور به اصرار خانواده (به اجبار نه ،به اصرار)ازدواج کردم.یک ازدواج سنتی .شوهرم اجازه رفتن ب دانشگاه و ادامه تحصیل به من نداد با اینکه تو مدرسه استعداد های درخشان درس میخوندم و دائم شاگرد اول بودم و المپیادی.بعد عروسی دائم تو گوشش خوندم تا راضی شد حداقل کلاس زبان ثبت نام کنم ،هدف و برنام اینه حداقل از طریق زبان بتونم شاغل و مستقل شم .اما به ایشون نگفتم چیزی.امشب با خودم گفتم یبار به گوشش بزنم ببینم مزه دهنش چیه .سریع واکنش نشون داد که ن دیگه فقط در حد صحبت کردن یاد بگیری بسه (با خنده ).اون لحظه عکس العملی نشون ندادم اما بخودم قول دادم ی جوری متن سازی کنم و شستشو مغری بدمش که خودش نفهمه کی من شاغل شدم 😂 ایشالا 😢.حالا ازتون میخوام راهنماییم کنید چجوری متن سازی کنم و این ذهنیتشو عوض کنم .در نظرش زن که شاغل و صاحب درامد بشه دیگه انگاری از زیر سلطه درمیاد و بله قربان گو مردش نیس😒(تا حالا نگفته اما میدونم ) .حتی اجازه گرفتن گواهینامه هم نمیده که اونم مدتیه دارم روش کار میکنم😢.کمکم کنید لطفا

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درسته..خود من هییچ مشکلی نداشتم شوهرم هیچ‌مشکلی نداشت...اما دوسال باردار نشدم...یه سقطیم داشتم ...

مثل ما که سه سال انواع و اقسام داروها و آمپولها و...... انجام دادیم به نتیجه‌ای نرسیدیم فقط با دو بار مراجعه به مامای خانگی باردار شدم. 

بانوی عزیز و مانترای عزیز 

از هر دوتون و کاربرای خوبی که بهتر و سنجیده راهکار ارائه میدم خیلیی متشکرم علی الخصوص ماهور جان

حضرت علی علیه السلام میفرمایند هرکس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده 

پس من حقی که بر گردنم گذاشتین رو باخواندن هرروزه  آیت الکرسی براتون ادا میکنم ❤❤❤

انشالله  من و همه خواننده تاپیک بتونیم از فکر و اندیشه و اخلاق بانو تقلید کنیم اینجور تقلیدا سازنده هس 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
سلام بانو آرتمیس عزیز من قبلا خواننده خاموش بودم پارسال تاپیک باورهارو خوندم خیلی تلنگر خوردم ولی مت ...

تله_های_زندگی#
#مهسا_مجتهدی
خیلی از مراجعین وقتی برای مشاوره می آیند در واقع خواستار حل و فصل مشکلات فرد دیگری هستند. بطور مثال پدرم بعد از اینکه بچه ها ازدواج کردند و از خانه رفتند از زندگی اش لذت نمی برد. برادرم درگیر رابطه با فردی است که به دردش نمی خورد یا خواهرم وسواس شستشو دارد و در دوران کرونا پوست خودش و پسر کوچکش را می کند و شوهرش هم از دستش حسابی کلافه است و در آخر متذکر می شوند که من هرچه تلاش می کنم که این فرد به روانشناس مراجعه کند زیر بار نمی رود که مشکلی دارد، من چطور باید کمکش کنم؟

اگر شما با دیدن رنج دیگران دلتان به درد می آید و تمایل دارید کمک کنید این می تواند نشانه انسانیت و مهربانی شما باشد ولی حتی مهربانی هم تعریفی دارد که اگر حد و حدودش رعایت نشود آسیب می رساند، هم به شما و هم به طرف مقابل!

✅ واقعیت این است که کمک کردن وقتی معنا پیدا می کند که خود فرد اذعان کند که مشکلی وجود دارد و درخواست کمک کرده باشد وگرنه کمک کردن بزور ممکن است معنای "دخالت" پیدا کند و طرف مقابل از تلاش شما برای کمک کردن احساس ناخوشایندی داشته باشد. این موضوع ممکن است حتی رابطه شما دو نفر را مخدوش کند.

👈 اگر در زندگی دیگران مشکلی وجود دارد که مستقیما روی زندگی شما اثر منفی نمی گذارد و مانع زندگی شما نمی شود این بر عهده شما نیست که راهکاری برایش پیدا کنید. شما می توانید نگرانی خودتان را ابراز کنید و پیشنهادی ارائه کنید ولی نه بیشتر‌. این وظیفه خود فرد یا افراد بزرگسالی است که در آن خانواده زندگی می کنند _ کسانی که مستقیما از این موضوع رنج می کشند _ که نارضایتی خود را ابراز کنند و قاطعانه بدنبال راهکار باشند.

🔰 یکی از مهمترین دلایلی که ما را تبدیل به منجی دیگران می کند این است که رسیدگی به مشکلات دیگران خیلی راحت تر از رسیدگی به مشکلات خودمان است!

⭕️ سوالاتی که قبل از تلاش برای نجات دیگران بد نیست از خودمان بپرسیم این است که :

🔺 اگر درگیر مشکلات این فرد نبودم باید نگران چه مشکلی در زندگی خودم می شدم؟

🔺 آیا من متناسب با سن و سالم از استقلال مالی مناسبی برخوردارم؟

🔺 آیا شغل و رابطه عاطفی باثبات و رضایتبخشی دارم؟

🔺 آیا دوستان صمیمی و قابل اعتمادی دارم که با آنها معاشرت کنم؟

🔺آیا خودم را فردی توانا و با کفایت می دانم و نسبت به خودم احساس خوبی دارم؟

در هر زمینه ای که پاسخ شما منفی است،  آیا برای این مشکل به روانشناس مراجعه کرده و درخواست کمک کرده اید؟

➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 : @DearTA

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

نظر خود من هم اینه که آدم نباید دچار مسئولیت پذیری افراطی بشه. به نظرم تو چشمای خودتون نگاه کنید و بارها بگید : "من مسئول زندگی و اشتباهات دیگران نیستم. " 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
بانو جان جوابمو بده لطفا.الان داشتم تایپک من خودم را دوست دارم میخوندم اونجا نوشتی که بایکی سه ساله ...

فقط خودت رو قاطی شون نکن عزیزم.

به جای فکر کردن به مقابله کردن باهاشون، به این فکر کن چطوری محترمانه کناره بگیری ازشون و قاطی شون نشی.

بعضی آدم ها خیلی سمی هستند،تا آخر عمر شمارو درگیر خودشون میکنن.

به هیچ عنوان هم بهتون رحم نمیکنن، هرروز یک بازی دارن براتون، بکش بیرون ازشون.

خودت به خودت رحم کن.

فقط سلام، والسلام.

نه نگاه، نه حرف، نه هیچی.

یک دورانی من خودم خیلی درگیر آدم های سمی بودم.

هر حرفی به یک بحث ختم میشد.

اصلا حرف مهم نبود چی باشه، باید به محکوم کردن من تموم میشد.

تا اینکه یاد گرفتم اصلا حرف نزنم.به هیچ عنوان.

تمام حرفم وقتی میخوان منو بازی بدن و سوال میکنن اینه، من نمیدونم، من تخصصش رو ندارم.ببخشید اطلاع ندارم، چی بگم والا؟من ترجیح میدم سکوت کنم.

الان در حسرت این هستند که من کلامی باهاشون صحبت کنم، اما دریغ ....

فرصتی که از دست رفت، دیگه رفت...

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
فقط خودت رو قاطی شون نکن عزیزم. به جای فکر کردن به مقابله کردن باهاشون، به این فکر کن چطوری محترمان ...

ممنون بانو جان.الان اونا بامن این طورن یعنی روزی برسه که حصرت حرف زدن با منو داشته باشن.و یعنی دیگه از اون جاریم معذرت خواهی نکنم.؟فعلا که اونا برا من قیافه میگیرن

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
فقط خودت رو قاطی شون نکن عزیزم. به جای فکر کردن به مقابله کردن باهاشون، به این فکر کن چطوری محترمان ...

سلام آ رتمیس جان . بعد از دوسه ساال،یه شب خونه مادرشوهرم موندم.جمعه و شنبه مهمان مادر شوهرم بودیم .جاریم و برادر شوهرمم بودن.بعد دوروز که اونجا بودیم، شوهرم گفت بریم یه تاب بخوریم...به اونام تعارف کرد ...منم بهشون تعارف زدم بیاین بریم اما نیومدن...حوصلمون سر رفته بود. خودمون رفتیم . بعد که برگشتیم مادر همسرم چنان باد و بغی کرده بود بیااو ببین...منکه تعارف کرده بودم....دو روزم که مونده  بودم، بعد چندییین وقت....

انگار زوورش اومده بود که چرا ما را ول کردین رفتین...انگار باید تا ابد دهر کنارشون میموندیم.

تا به حال چنندین مرتبه مادرشوهرم این اخلاق بدش رو تکرار  کرده که وقتی به شوهرم‌زنگ میزنه به بهانه احوالپرسی، متوجه میشیه بیرونیم به شدددددددت به‌هم میریزه و تو‌اولین دیدار بعد ازین قضیه محل نمیده. چکار کنم؟؟ نگین مهم نباشه برات. که واقعا نمیتونم...خودش هممه‌جا میره با دوستاش تور و..... پس ما هم زورمون بیاد؟؟میخام بهش بفهم‌ونم کارش زشته ما مستقل شدیم و اسیر اون نیستیم. چی بگم بهش

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
ممنون بانو جان.الان اونا بامن این طورن یعنی روزی برسه که حصرت حرف زدن با منو داشته باشن.و یعنی دیگه ...

میرسی به اونجا.

منم اولش همینطور بود.

یک گفتمانی که تشکیل شده بود قبل من و داشتند زندگی میکردن با هم.

و فقط منتظر تا یکی وارد بشه تا عقده هاشون رو روش خالی کنن.

همه با هم و من تنها.

من هم اوایل دوست داشتم وارد جمع بی ارزششون بشم.

و اونها منو نمی پذیرفتن.

هر روز یک بهانه، یک ادا.

از هر چیزی.

اونها توی این رفتارها تخصص داشتند و من بیخبر.

بگذار اینجوری برات تشریح کنم با یک مثال.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
میرسی به اونجا. منم اولش همینطور بود. یک گفتمانی که تشکیل شده بود قبل من و داشتند زندگی میکردن با ...

خوشحال میشم مثالتونو بدونم.بله چون صمیمی بودم باهاشون و اسیب زیادی دیدم به لطف شما الان زیاد برام مهم نیست ولی بعضی وقتا خیلی درگیر ذهنی دارم باهاشون و چون کاراشون با شوهرمه و به خاطر شوهر نمیشه زیاد ازشون فاصله بگیرم باید اونجا برم و سکوت کنم.و اونا وقتی منو اونجوری میبینن بیشتر قهه قهه میزنن تا منو حرص بدن.

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁