2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395108 بازدید | 1784 پست
مردها نیازهای عشقی متفاوتی دارند : احترام گذاشتن , تقدیر کردن , قدر زحمات آنها را دانستن و بالاخره ...

سلام به بانو مانترا عزیز.چقدر خوشحاااال شدم از اینکه دوباره به این جمع برگشتید .عزیزم میشه عدم قطعیت رو با مثال بیشتر توضیح بدین لطفا

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

تایپیک اون خانوم تعطیل شده و من مجبور شدم جواب سوالتونو اینجا بذارم ببینم بعد این همه زحمات شما چه نمره ای میگیرم.اول از همه بنظر من چون ایشون قبلا با کسی رابطه عاطفی نداشتن با شنیدن صحبت های عاشقانه اون اقا یه حس جدید خوشایند رو برای اولین بار تجربه کردن که این حس مورد توجه و محبت و عشق قرار گرفتنه .زن وقتی برای اولین بار این حسو دریافت میکنه دیگه رو زمین نیست و تو آسمون مشغول رویابافی با مرد سوار بر اسب سفیدشه.اینجا عقل از کار می افته و افسار بدست احساس میفته .پس به هیچ نشانه ای توجه نمیکنه.نشانه ها 1.این آقا زمانی که متاهل بودن به ایشون ابراز علاقه کردن ینی تعهد براشون اهمیت چندانی نداره 2.تا روزهای اخر ب گفته همسر ایشون اصرار به حفظ زندگی داشتند یعنی هنوز رابطه براشون تموم شده نیست در صورتی که داشتند همزمان به این دوست عزیز ابراز علاقه میکردند و خواستگاری(انگار این خانومو با عرض معذرت تو اب نمک خوابوندن برای زمانی که زندگیشون دیگه به اخر میرسه)3.اقای خواستگار اگر واقعا فهمیده بودند با دختر بچه 16 ساله ازدواج نمیکردن 4.اینکه در رابطه با همسرشون ارضا نمیشدند شاید زنگ خطری باشه 5.با توجه به سن کم و تصمیم های بچگانه همسر این اقا احتمال برگشتشون بعد ازدواج دوست عزیزمون با اون اقا بعد ازدواج زیاده(اینو هم در نظر بگیریم که اقا خواستگار خیلی راضی ب جدایی نبودند)6.امکان مقایسه لحظه به لحظه خیلی بالاس در هر زمینه ای 7.فکر اینکه اون اقا هنوز ب همسر قبلی فکر میکنند و دوستش دارن میتونه هر زنیو دیوونه کنه8.یک علت مهم این حجم از عشق و احساس یهویی اینه که کل روز با این اقا سپری میشه و مطمئنا هر لحظه حس عاشقی بهشون دست میده9.این همه عجله اون اقا میتونه برای این باشه که روی خانومشو کم کنه و یا به بقیه بگه اونی که این زندگیو نخواست من بودم و در دسترس ترین کیس مناسب هم براشون همکار مجردشون بودن 

در اخر اینکه اگر واقعا مایل ب ازدواج هستن حداقل اجازه بدند چن ماهی از طلاق بگذره شاید خود اقا دیگه مایل ب ازدواج نبود و فقط الان دنبال مسکن موقته .بعدش هم اینکه هیچکس ذات اصلیشو سرکار به بقیه نشون نمیده و با این شرایط خاص لازم ب اشنایی و مراوده خیلی بیشتره با توجه به اینکه خانواده خانوم راضی نیستن و عملا پشتیبانی ندارند در صورت پشیمانی .

امیدوارم شاگرد خوبی بوده باشم 😅

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به بانو مانترا عزیز.چقدر خوشحاااال شدم از اینکه دوباره به این جمع برگشتید .عزیزم میشه عدم قطعیت ...

عدم قطعیت یا uncertainty

یکی از مصادیقش همین موضوع تاپیک است. یعنی بیش از حد صمیمی نشدن..یه حریم خصوصی برای خودمون و خانواده امون تعریف کنیم.....

شفاف نبودن و وهم آلود بودن یک زن باعث جذابیت اون زن در نظر مردها می شه....زنی که هیچ راز مگویی نداره...زنی که هر روز به همسر جان گزارش روزانه از اتفاقات خودش و فامیلش می ده جذابیتی در نظر مرد نداره..زن ساکت و مرموز جذاب است...

mysterious girl باشیم..دختر مرموز ..

نیاز عشقی ما بروز احساسات است...مراقبت کردن...توجه کردن... امنیت خاطر داشتن.....و چون نمی دانیم نیاز عشق مردها با ما فرق داره با همین تاکتیک به مردها نزدیک می شیم..سعی می کنیم از احساساتمون بگیم...سعی می کنیم سفره دلمون را پیشش باز کنیم تا نشون بدهیم بهش اعتماد داریم ..سعی می کنیم بیش از حد به مرد امنیت خاطر بدهیم...اون را از عشق خودمون  مطمین کنیم...از خودمون می گذریم تا نیازهای مرد را برطرف کنیم...بیش از حد از اون و خانواده اش مراقبت می کنیم... 

در حالی که نیاز عشق مردها با ما فرق داره..مردها شاید قدردان یک زن مهربان باشند ولی لزوما معنی اش این نیست  عاشق همچین زنی باشند..اگه می خواهیم مرد عاشق ما بشه باید نیاز عشق اون را برآورده کنیم نه نیاز عشق خودمون را!!!

همه تعالیمی که بانو آرتمیس می ده در راستای پرورش همچین زنی است... زنی که از نظر روحی مستقل است....خودش به تنهایی برای خودش کافی است..

اگه زندگی را کیکی در نظر بگیریم..مرد توت فرنگی روی کیک است که آن را شیرین تر می کنه...مرد نبایدکل کیک زندگی ما باشه..مرد حکم اون توت فرنگی را دارد که فقط باعث خوشمزه تر شدن کیک زندگی  ما می شه...

حتما سر فرصت در مورد اینکه چطور صمیمت و مهربان بودن بیش از حد می تونه به یک رابطه عاطفی لطمه بزنه براتون می نویسم....

دقت کردید چه زن های مهربانی که همسراشون , زن دوم اختیار کرده اند؟  چرا ؟ چون عشق و جذابیت یک زن در نظر مرد فقط مهربونی اون زن نیست....

همانطور که گفتم اگه می خواهیم مرد عاشق ما بشه باید نیاز عشق اون را برآورده کنیم نه نیاز عشق خودمون را!!!

حتما سر فرصت در مورد اینکه چطور صمیمت و مهربان بودن بیش از حد می تونه به یک رابطه عاطفی لطمه بزنه بر ...

سلام مانترای عزیز و دوست داشتنی خیلی خوش اومدی .عزیزم میشه لطف کنی و مطالب منو هم بخونی و نظرتو بگی اگه مقدوره راهنماییم کنید . درخواست دوستیمو قبول میکنی؟🙏

سلام عزیزم. به نظر من، ما یک خود تربیت نشده داریم و یک خود تربیت یافته. بخش بزرگی از تربیت، به دست ...

خیلی ممنون از کمکتون دقیقا چیزی که میخواستمو متوجه شدم🙏🌷

یه جمنای مغرور و خاص🥰

بانو آرتمیس جان این موضوع که پیش آمد یاد مشکل یکی از  موکل هام افتادم.. موکلی دارم که تحصیلکر ...

سلام عزیزم.

به نظرم این مرد زیاد قابل اعتماد نیست.

الگوی خوبی هم برای دخترش نیست.

اما واقعا آدم نمی دونه آیا با جدایی شون،موقعیت بهتری برای این دختر پیش میاد یا همین شرایط الانش بهتره.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
از طرفی می گه تا به حال حداقل سه یا چهار مشاور روانشناس رفته و همه با شنیدن شرایط زندگیش توصیه کردند ...

به نظرم در قبال چنین همسری نباید عذاب وجدان داشته باشه که واقعا جدا بشه یا صوری و از اعتمادش سواستفاده نکنه، تنها چیزی که تو این زندگی محلی از اعراب نداره، همین تعهد هست.

شاید تنها راه جدا شدنش همین باشه.

اصلا شاید مرد داره کلک میزنه و میگه جدایی صوری هست تا خانم قبول کنه و بعد میخواد بره با کسی.

یا بتونه راحت تر و بدون روال معمول و مهریه از زندگی بیاد بیرون.

هر چیزی احتمال داره از آدمیزاد...

من تو تاپیک قبلی شون یکم راهنمایی کردم ولی ازشون خواستم قبل از جواب مثبت این تاپیک رو خوب بخونن ...

نه عزیزم،خودش نیومده.

یکی از دوستان خواست من برم و راهنماییش کنم.

من هم که تاپیکش رو خوندم، دیدم تصمیمش رو گرفته و دنبال کار درست نیست.

دنبال تایید کارش هست.

برای همین براش ننوشتم.

اما گفتم اینجا مطرح بشه تا بچه ها بتونن با ذهن باز راهکار بدن.

وقتی ذهن عادت میکنه به دیگران راهکار بده،برای مشکلات خودش قوی تر عمل میکنه. 

بانو آرتمیس جان و بقیه دوستان عزیز اگر شما هم نظر بدهید ممنون می شوم.

مسلما وقتی زندگی مشترک، به این مرحله برسه، تاریخ مصرف زندگی به پایان خودش رسیده و باید از هم جدا بشن تا لااقل تعهدی به هم نداشته باشن و اسم ازدواج و تعهد را به لجن نکشن. اصرار به ادامه این زندگی برای هر سه نفرشون مثل سم می مونه. پدری که از همسرش استفاده ابزاری می کنه، مطمئنا از دخترش هم همین استفاده را خواهد کرد

به نظر من : جدایی مراحلی داره...جدایی عاطفی, جدایی فیزیکی و جدایی قانونی و رسمی زندگی که در اون یک ...

یه آقایی که بچه بیمار سرطانی داشت تعریف می کرد که این قدر این بیماری زندگیمون را تحت تاثیر خودش قرار داده که  حتی تو خصوصی ترین رابطه ای که با همسرم دارم، این مسئله پر رنگه و موضوع فکر و صحبتمونه. این آقا درگیر یه رابطه عاطفی خارج از چارچوب ازدواج  شده بود و می گفت تنها علتش یه لحظه فرار از فکر کردن در مورد بیماری بچه ام هست. چون این بیماری دغدغه اون خانم نیست و در کنار اون خانم می تونم یک لحظه به اون مشکل فکر نکنم و به آرامش برسم.

جالبه  که حاضر نبود که حتی یک لحظه به طلاق فکر کنه. می گفت من عاشق همسرم و بچم هستم و فقط دنبال یه مقدار آرامشی هستم که از این طریق برام میسر میشه تا بتونم با مشکلات زندگیم مبارزه کنم.

مشکلات زندگی، منافع مشترک و همچنین دغدغه های مشترک زوجین، گاهی باعث میشه که زن یا مردو یا هر دو، دنبال برقراری روابط موازی فارغ از این دغدغه ها باشن. رابطه ای که نه توش نگرانی مشترک بابت مشکلات مالی باشه، نه نگرانی مشترک بابت بچه، نه نگرانی مشترک بابت دخالت خانواده ها و ... وجود داره.

هر چند که من فکر می کنم این مسئله  باز کردن یه پرونده مشکلات بزرگتر در کنار مشکلات موجود زندگی هست. وقتی زندگی به این مرحله می رسه، طلاق بهترین راه هست.