2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 395108 بازدید | 1784 پست
بانو جان دورادور میبوسمت بابت وقتی که گذاشتین و باعث شدین من به اشتباهات خودم پی ببرم. این کار شما ب ...

طناز عزیز إن شاالله این مساله ختم به خیر میشه، یادت باشه اگه یه آدم اشتباهی تو زندگیت وارد شد و اینهمه انرژی ازت گرفت به جاش خدا آرتمیس رو مثل یه فرشته سر راهت قرار داد تا آرومت کنه

سعی کن در نهایت آرامش دوراندیشی مسائل رو پیش ببری چون خانواده ت هم به عکس العملهای تو نگاه میکنن و واکنش نشون میدن

حتما آینده روشنی پیش روته، تو فقط یه آدم اشتباهی رو کنار میزاری از زندگیت، مطمعن باش روزگار خیلی بیرحمه و میزاره تو کاسه شون

سلام دوستان دقیقا عزیزم. هورمونی که فقط قبل از ازدواج به این شدت فعال هست و بعد از اون غیب یا کمرنگ ...

بانوجان دکترمجددریکی از کلاسای درسشون می گفتند هروقت عاشق کسی شدید بااون ازدواج نکنید چون شماباتصورذهنی خودتون اون ادم روبرا خودتون بولد کردید که درواقعیت اون ادم زائیده ذهنیت شماست وباخودواقعیش خیلی فاصله داره اینه که بعدازازدواج که احساسات فروکش می کنه تازه چشم بازمی شه میگند این دیگه کیه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مانترای عزیز سلام

من سالها خواننده خاموش بودم حرفای زیبا و تاثیرگذارتون رو در تاپیک من خودم را دوست دارم خوندم.خوشحال میشم درخواست دوستیمو بپذیرین

از اینکه جزء لیست دوستانم باشین حس خیلی خوبی خواهم داشت.

مرسی🌸🌸🌸

سلام عزیزم. بگذار بره.چاره ای نداری. هر حرفی به بحث بیشتر و سردی بیشتر می انجامه. آدم هارو شرایط ...

اخه استارتر عزیز من از این ناراحتم ک ب زور فصد دارن منم همینقدر رفت و امد داشته باشم

حتی همسرمم خودش مایل نیست شاید اما بحاطر اون ها میره که میگن کجایین مگه بیاین برین

من اگ اونجا راحت باشم مثلا بقول خودشون برم یخچال خب اونام بیان میرن درصورتی که من دوست ندارم

از طرفی مادرشوهرم و خواهرشوهرم خودشون متوجه این هستن و اونا هم دلشون نمیخواد من اونجا اینقد راحت باشم

اما این درخواست پدرشون هست

البته پدرشون بیشتر مانور میدن روی رفت و امد ها

نظرشون بر این هست ک انگار واحد ما هم برای اونا باشه و فقط موقع خواب بریم اونجا!!!!

میشه شما بگین من چجوری ب همسرم اینو بگم و خودمن چجور متعادل کنم این رفت و امدهارو؟؟؟

یه سوال دیگ..من همسرم با یکی از اقوام ب تازگی رفت و اند شروع کردن من اصلا مایل نیستم ب اینقد دفعات زیاد چون متفاوت هستیم باهم و در این مدت کم دارم تبعات بدش رو واقعا میبینم اما از جایی که مردها اصولا متوجه نگاه و تیکه های خانم‌ها نمیشن زیاد اهمیت نمیده

من‌نمیخوام مستقیم بهش بگم ک رفت و امد نداشته باشیم چون جبهه میگیره و میگه اره تو با همه مشکل داری ک خونه پدرمادر منم نمیای(اصلا متوجه نیست ک من در حد معقول میرم خونه پدرش اما توی متن سازی پدرش قرار گرفته متاسفانه)

میشه نظرتون رو در این موردم جویا شم

ممنونم

خواستی سقط کنی بیا پیش من ..... 

بانوآرتمیس خوش قلب و مهربون

درباره ی تاپیکی که گفتین بنظرم

ایشون مسحور کلام و توجه وحرفای عاشقانه وظاهر ایشون و بوی ادوکلن مردونه ی این آقا شدن..و جالب اینجاست که این آقا مشخصه بسیار زیرک هستند چون نقطه ضعف خانوم رو پیداکردند و تونستند ایشون رو درگیر خودشون کنند. من به خودشون هم گفتم شما داخل گود هستید اما پدر و برادرتون خارج از گود و فارغ از احساس دارن بهتون نظر میدن و قطعاً نظرشون عاقلانه و منطقی هست و خصوصا اینکه صلاح شما رو میخان.

نکته ی منفی دیگه ای که درباره این آقا وجود داره اینکه ایشون 35سالشون هست و ۳ سال هست که ازدواج کردند و نشان از این داره که این آقا در اوج پختگی و بلوغ فکری انتخاب کردند و ازدواج کردند و چطور متوجه ی تفاوت های عمیق با خانومشون نشدند؟! چطور فردی رو انتخاب کردند که 16سال اختلاف سنی داشتند!!!با یک حساب سر انگشتی چطور یک آقای دهه شصتی یک دختر دهه هشتادی رو انتخاب کرده؟!! آقامتولد سال64و خانومشون سال80!!!

که حتی استارتر خودشون هم اذعان داشتند عکس دخترخانوم و که دیدند بسیار ریزه میزه و معصوم بودند و گفتند چطور به این رحم نکرده و میحاد ب من رحم کنه!!

انتخاب یک دختر80ای خودش نشانه ی بسیار قویی ای هست که این آقا بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد!!!

نکته ی دیگراینکه استارتر باتوجه به اینکه شرایط کاریشون هم مرتبط هست ،باید به این مسئله که چرا پروسه ی طلاق بعد از2سال هنوز قطعیت نیافته، توجه ویژه کنند و هم بررسی شود.

و حرف آخر اینکه ازدواج صرفاً فقط عشق و دوست داشتن نیست همه چیز کنار هم یک انتخاب آگاهانه را شکل میدهد فقط جنبه عشق و دوس داشتن نباید در نظر گرفته شود.

انسان اگر قلب بزرگی داشته باشدو خودساخته و خوب باشد و آدم مناسب را انتخاب کند که همسوبا تفکرات و درون خودش باشدقطعا دوس داشتن بوجودمی آید.مگر میشود عاشق نشد .؟(البته این نطر شخصی من هست).بنظرم استارتر عزیز باتوجه به اینکه میتواند یک لقمه راحت رابردارد و میل کند اصرار دارد لقمه را دور سرش بچرخاند؟!!!که شاید دلیلش همان چیزی باشد ک مانترای عزیز اشاره کردند.

سلام دوستان 

من اولین باره این تاپیکو میبینم.    

البته فعلا فقط یکی دو صفحه آخرو خوندم. خیلی خوشم اومد . من فک میکردم از اون تاپیکاس که فقط آموزش میدن (دور از جمع) زن تو سریخور و مطیع باشه . 

ولی این تاپیک کاملا متفاوته و خیلی جامع نظر داده میشه 👌👌👌

من رو هم تووجمعتون قبول کنید 😊

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
خوب دخترها، دیگه وقت امتحانه. میخوام بفرستمتون ماموریت. یکی از دوستان نظر من رو میخواست برای این ت ...

ارتمیس عزیز متاسفانه با وجود راهنماییهای خوب شما و دوستان تو این تاپیک و تاپیک خودشون ایشون مضمم هستن و دنبال راهکاری برای راضی کردن خانواده شون... 

واقعا فرق هست بین کسی که چشم و گوش بسته انتخاب اشتباه میکنه با کسی که چشم و گوشش رو میبنده و راه اشتباه رو میره... 

سلام 

سلام 

جواب ازمون من 

حتي الامكان وارد اين مباحث نميشم مرد مطلقه و عشق دوم و نميپسندم 

اما تو اين شرايط باشم شماره خانمش رو ميخوام و ميگم حرفهاي ايشون شنيدنيه براي من 

عين همين اتفاق واسه همكار خودم افتاد اخر سر خانمه فهميد و اومد سراغ دختره كه پاتو از زندگي من بكش بيرون 🙄

قضيه اين خانوم جدي تر هست با توجه به مطرح شدن موضوع با خانوادش اما بازم كار درست و بي دردسري نيست حالا اون خانوم نهواد طلاق بگيره چي هزينه هايي كه بايد براي شما بشه جهت پرداخت مهريه همسر سابق ميره و سايه اي كه هميشه هست مگه واقعا دو تاشون دل بزرگ و سر پر شور داشته باشن 

سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن 

سلام به همگی  امیدوارم که حالتون خوب باشه.. مدتی است که در یوتیوب ویدیوهای خانمی به اسم   ...

سلام 

خیلی ذوق کردم از دیدن اسم تون 

جای شما واقعا خالی بود کنار بانوآرتیمس عزیز

بدون شک با حضور شما دو عزیز مطالب تاپیک پربارتر خواهد شد

Love needs   گرتا توضیح می دهد که نیاز عشق در زنان با مردان کاملا متفاوت است. و این موضوع ...

فکر کنم شخصیت شهرزاد در سریال شهرزاد هم که بانو بارها رفتارهاشونو تحلیل کردن مثال خوبی باشه برا این مورد.

سلام بانو ارتمیس عزیزم و بقیه دوستان

داشتم فکر میکردم که یکی از سختترین کارها توی دنیا صله رحم هست، لااقل برای من که همینطوره. همیشه بخاطر تربیت خانوادگیم و توقعات مادر و پدرم نسبت به خانواده هاشون خیلی حفظ ظاهر میکنم، انگار میشم یه ادم دیگه، همش خوبی و صمیمیت و ته دلم کاملا عصبانیم. مثلا امروز خانواده عمو و دایی و خاله و عمه ام و بچه هاشون مهمان ما بودن. دیوونه شدم از بس باید مساویانه هوای همه رو میداشتم. تازه بعضیاشون نقطه ضعفمو میدونن و در مقابل اونا که باید خیلی ظاهرمو حفظ میکردمو خودمو قوی نشون میدادم که یعنی حرفهای شما روی من تاثیری نداره ولی واقعا از درون داغونم کردن. همش در تلاشم زودتر برم جایی که هیچکی نباشه. اگر از خانواده مادریم پیش پدرم بدگویی کنم کلا اونم بدتر از من داغ میکنه و دلم نمیاد روابط مادرم و خانوادش بهم بخوره ولی هزار بار به مادرم گفتم که اونا با شما یکجور برخورد میکنن با من یکجور دیگه و چون تعداد اونا بیشتره بدجور دست به یکی کردن. بعضی از دلایلشم اینه که مثلا خانواده مادریم بعضی امتیازاتی رو نسبت به ما داشتن و اونا رو به رخ میکشیدن و حالا که نوبت به من رسیده و بعضی چیزها رو میگم میخوان منو زمین بزنن. از الان به این فکرم که اگه خانواده پدریم برن، خانواده مادریم منو دیوونه میکنن. کاش فقط دست از سر من بردارن. 

پدرم گاهی میگه تو اخلاق خوبی نداری، با مردم نمیسازی از عموت یاد بگیر که چقدر مردم داره. مادرمم خیلی روی خانوادش حساسه میگه تنها که نمیشه زندگی کرد، صله رحم خیلی مهمه. ولی مشکل اینجاست که نه پدر و نه مادرم بهم مدیریت روابطو یاد ندادن. الان خودم باید دست بکار بشم. یکی از علتهایی که چسبیدم به درس همینه. گفتم درس یاد یکی از تکنیکهای اذیت اقوام افتادم که مثلا نمیرم جایی میگن چقدر درس میخونی، دخترهای ما همه جا میرن درس هم میخونن، خبر ندارن که نمیخوام اونا رو ببینم. میگم کاش پدر و مادرم با هم توافق داشتن، اونطوری مشکلاتم‌ رو مطرح میکردم و اونا بهم راه حل نشون میدادن ولی متاسفانه هر دو ساز مخالف میزنن. اصلا توافق ندارن. 

نمیخواستم این حرفها را بنویسم چون راه حل های قبلی بانو ارتمیس واقعا جامع هستن و این مسئله منم تحت پوشش قرار میدن ولی واقعا کسی نبود حرف دلمو بهش بزنم، کاش خدا بهم کمک کنه یکروز وارد عمل بشم و مشکلاتمو ریشه ای حل کنم.

Love needs   گرتا توضیح می دهد که نیاز عشق در زنان با مردان کاملا متفاوت است. و این موضوع ...

سلام مانترای عزیز من ازتاپیک قبلی همراه شمابودم وازمطالب وخردهای شماخیلی استفاده کردم خوشحالم اینجا درکنارشما وبانوهستم والبته سایردوستان

سوالی که دارم اینه"عدم قطعیت وچالش روبصورت ریز همراه بامثال بیان بفرمایید مطلب برای من گنگ ومبهمه ،متشکرم

سلام بانو ارتمیس عزیزم و بقیه دوستان داشتم فکر میکردم که یکی از سختترین کارها توی دنیا صله رحم هست، ...

عزیزم زندگی خیلی از ما شبیه هم هست.خودت رو قوی کن خیلی قوی .زندگی با همین مشکلات ادامه داره.حالا بانو میان بیشتر راهنمایی میکنن.ولی به نظر من حالا که انقدر پدرت ومادرت رو خانواده خودشون حساسن با خنده جوابشون بده یه راهی که بانو تو تاپیک  باور ها یاد داده بودن

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.