بانوآرتمیس خوش قلب و مهربون
درباره ی تاپیکی که گفتین بنظرم
ایشون مسحور کلام و توجه وحرفای عاشقانه وظاهر ایشون و بوی ادوکلن مردونه ی این آقا شدن..و جالب اینجاست که این آقا مشخصه بسیار زیرک هستند چون نقطه ضعف خانوم رو پیداکردند و تونستند ایشون رو درگیر خودشون کنند. من به خودشون هم گفتم شما داخل گود هستید اما پدر و برادرتون خارج از گود و فارغ از احساس دارن بهتون نظر میدن و قطعاً نظرشون عاقلانه و منطقی هست و خصوصا اینکه صلاح شما رو میخان.
نکته ی منفی دیگه ای که درباره این آقا وجود داره اینکه ایشون 35سالشون هست و ۳ سال هست که ازدواج کردند و نشان از این داره که این آقا در اوج پختگی و بلوغ فکری انتخاب کردند و ازدواج کردند و چطور متوجه ی تفاوت های عمیق با خانومشون نشدند؟! چطور فردی رو انتخاب کردند که 16سال اختلاف سنی داشتند!!!با یک حساب سر انگشتی چطور یک آقای دهه شصتی یک دختر دهه هشتادی رو انتخاب کرده؟!! آقامتولد سال64و خانومشون سال80!!!
که حتی استارتر خودشون هم اذعان داشتند عکس دخترخانوم و که دیدند بسیار ریزه میزه و معصوم بودند و گفتند چطور به این رحم نکرده و میحاد ب من رحم کنه!!
انتخاب یک دختر80ای خودش نشانه ی بسیار قویی ای هست که این آقا بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد!!!
نکته ی دیگراینکه استارتر باتوجه به اینکه شرایط کاریشون هم مرتبط هست ،باید به این مسئله که چرا پروسه ی طلاق بعد از2سال هنوز قطعیت نیافته، توجه ویژه کنند و هم بررسی شود.
و حرف آخر اینکه ازدواج صرفاً فقط عشق و دوست داشتن نیست همه چیز کنار هم یک انتخاب آگاهانه را شکل میدهد فقط جنبه عشق و دوس داشتن نباید در نظر گرفته شود.
انسان اگر قلب بزرگی داشته باشدو خودساخته و خوب باشد و آدم مناسب را انتخاب کند که همسوبا تفکرات و درون خودش باشدقطعا دوس داشتن بوجودمی آید.مگر میشود عاشق نشد .؟(البته این نطر شخصی من هست).بنظرم استارتر عزیز باتوجه به اینکه میتواند یک لقمه راحت رابردارد و میل کند اصرار دارد لقمه را دور سرش بچرخاند؟!!!که شاید دلیلش همان چیزی باشد ک مانترای عزیز اشاره کردند.