2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 394791 بازدید | 1784 پست

شبشم رفتیم خونه یکی از خواهر شوهرا یه ساعت بعد گفتن بخوابید همینجا منم گفتم ممنون میریم خونه پدر اینجا معذبم تعدادمون زیاده خیلیم گرماییم باید محجب بخوابیم بعد خواهر شوهرم به شوهرم گفت پس برو زنتو بذار خونه بابام و خودت بیا اینجا بخواب صبح کله پاچه بخوریم خیلی بهم برخورد اینجور گفت ولی شوهرم نرفت ولی صبحش پا شده بود و رفته بود خونشون کله پاچه بخوره به من نگفت و رفت خیلی حالم خراب شد . و هزار تا مشکل دیگه که همشم بخاطر اینه که دو روزو اونجا میمونیم خودمونو سبک میکنیم

سلام طاعات همگی قبول درگاه حق انشالله 🙏 بانو ارتمیس عزیز من کلی پیام میدم تو گروه ولی متاسفانه جوا ...

سلام عزیزم. گاهی ما فکر می کنیم برای کنترل روابط باید رفت و آمد نکرد.

این فکر از اینجا نشات میگیره که تا باشم، نمیتونم کاری برخلاف میل دیگران انجام بدم. پس باید نباشم.

اما حرف اصلی من اینه، میتونیم همه جا هم باشیم، اما حریم داشته باشیم.

ما باید روی خودمون کار کنیم که باشیم و کار درست رو انجام بدیم.

با حذف خودمون که مهارت های ارتباطی مون رشد نمیکنه.

اول که میرید یک برنامه بریزید.

اونها نمیریزن، شما بریز.

بگو درست کردن ناهار با من. کار دیگه ای هم نکن و در طول روز در خدمت دیگران نباش.

استراحتت رو بکن، دوش بگیر اگر سفرید. کتاب بخون، با خانواده ات صحبت کن. با همسرت قدم بزن، با بچه هات وقت بگذار.

وظیفه ات رو انجام بده، بیشتر از اون همه نگذار بارت کنن.

اگر چیزی هم گفتند جوابشون رو محترمانه بده.

میدونی چی میخوام بگم؟ میخوام بگم مثل تازه عروس های بی دست و پا نایستیم وسط جمع تا بهمون بگن اینکارو بکن، اون کارو نکن. یا آماج متلک هاشون بشیم یا مدام چشممون به اونها باشه و با دهن باز نگاهشون کنیم.

خودت وظیفه ات رو مشخص کن، از بودن در جمع هم لذت ببر.

از هیچکی هم نترس.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبشم رفتیم خونه یکی از خواهر شوهرا یه ساعت بعد گفتن بخوابید همینجا منم گفتم ممنون میریم خونه پدر این ...

بعدا خیلی با آرامش به همسرت بگو این کارت من رو ناراحت کرد. از این به بعد بی خبر هیچ کدوم مون کاری انجام ندیم. و زیادهم کش نده قضیه رو.

اول باید با همسرت یکی بشی و حرفت براش اهمیت داشته باشه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
نگذار با گله کردن هاش کنترلت رو به دست بگیره. یا بفهمه که موفق شده و ادامه بده به این کارش

ممنونم ازت بانوی مهربان که این قدر دلسوزانه جواب مارو میدی

برات از ته دل دعا می کنم ، انشاالله بهترین ها نصیبت بشه

بانو جان یعنی بهش سلام نکنم؟ ببخش این قدر ریز می پرسم 

من سکوت را همیشه راه حل نمیدونم ‌. تو تاپیک آخرم ،در برابر حرف جاریم گفتم سکوت کردم ... . ولی تو تل ...

آفرین...واقعا که زمان بعضی چیزها رو به آدم ثابت میکنه...

منم به این نتیجه رسیدم که اگر بجنگم، طرف مقابلم میخواد بجنگه...اگه جواب بدم( تو یسری مسایل)اونم جواب بدتری میده...الان فهمیدم که نه...من تا کی باید خودمو خسته کنمو انرژیمو، جوونیمو هدر بدم برا یسری مسائل که میتونم از کنارش بگذرم و واسم بی اهمیت باشه...سخته اما شدنیه

دیگه وقتی به این آدما میرسم، خودمو‌کاملا  افتاده ومظلوم(از عمد)میگیرم...اگر بدونین چققدر راحتم...صمیمی نیستم باهاشون...فقط واسه اینکه اخخمووو بنظر نیام، یکم چهرمو افتاده نشون میدمو مظلوم....در عین حال ساااکت...کم حرف میزنم...بعد که جلسه تموم میشه انقدر از خودم راضیم که حرف اضافه نزدم...که بعدش بخوام بابتش خودخوری کنم.. 

اصن انگار با این کارم طرفم خیاالش عجییب راحت میشه...که من کاملا بیخطرم واسش....

البته هر کس یه قلقی داره...اونو باید بفمید که چی هست تا ولتون کنن...

یه تشکر ویژه ام از پرنسس دارم. بزرگترین دستآورد من از تاپیک قبلی ،یک کلمست. و اون  «سکوت» هست...آخ که چه گوهر گرانبهاییه این سکوت...حیف که دیر پی بردم...

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
تازگی ها من یه کاری میکنم . قبل از زدن هر حرفی به همکار،فامیل ،خاله ،مادرشوهر ،دوست و ... از خودم م ...

خیلی ممنون از سخن هایه هوشمندانتون خیلی استفاده کردم👌

در رابطه با پارت اخر که گفتید مطالعه کنیم!چه کتاب هایی برایه تقویته ارتباطه اجتماعی پیشنهاد میکنید شما؟ممنون میشم معرفی کنید 

در رابطه با ارکتایپ ها که تو تاپیکتون مطرح کرده بودینم سوالاتی داشتم فقط چون قفل بودن نتونستم مطرح کنم علاوه بر اون تو این تاپیک نمیخوام وقتتونو بگیرم 

سوالی که داشتم این بود که شما خدابانویه اتنا رو چجوری ارزیابی میکنید؟چجوری تقویتش کنیم و آتناها چه ویژگی هایی رو به شخصیتشون اضافه کنن

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
آفرین...واقعا که زمان بعضی چیزها رو به آدم ثابت میکنه... منم به این نتیجه رسیدم که اگر بجنگم، طر ...

بنظر من سکوت و کم حرف زدن خوبه

اما لزومی نداره خودمونو مظلوم نشون بدیم، به نظر من بهتر خودمونو با اعتماد بنفس نشون بدیم که با طرف مقابل که فرد سمی هست انگار حرفی برای گفتن نداریم باهاش و حوصلشو نداریم 

اخه من و همسرم به یه مشکل بزرگ برخوردیم یکسال قهر بودیم و الان یکماهه اشتی شدیم و اصلا صمیمی نیستیم و همسرم گفته حق ندارم تحت هیچ شرایطی تو کارهاش دخالت کنم گیر ردم امر و نهی کنم سوال جواب کنم بپرسم کجا میری با کی میری با کی میای و کی میای و.... دیگه خسته شدم بخدا مشکلم اینه . تو این مدت هم بسیار به خونوادش نزدیک شده خونوادشم خیلی زبون بازن یعنی قربون صدقه شوهرم میرن چطووووور خودشیرینی زییییاد . وچون از مشکل ما اطلاع دارن از اب گلالود ماهی میگیرن و خودشونو به شوهرم نزدیک کردن که بیشتر به حرف اوناس تا من قبلا از شوهرم میترسیدن اصلا به من بی احترامی نمیکردن و حتی دعوت داشتن به من زنگ میزدن الان دیگه نه وقتی میبینن شوهرم پشتم نیست طرفم نیست فقط به همسرم زنگ میزنن کلیم منو ضایع میکنن حتی در حثور همسرم 

بنظر من سکوت و کم حرف زدن خوبه اما لزومی نداره خودمونو مظلوم نشون بدیم، به نظر من بهتر خودمونو با ا ...

گفتمکه...باید طرفت رابشناسی و قلقش دستت بیاد.که چطوری پست از سرت برداره...از نظر من این مهمه...که تو آر امش داشته باشی... 

من فهمیدم اینطوری دیگه دست از سرم بر میداره طرفم.و دیگه ازمتن سازیهای آبکی و حرفای اضافه  که آزارم میداد دیگه‌خبری نیس...تاازه پشت سرم نمیگه چش بود؟؟ چرا هییچی نمیگه؟؟

منظورم از مظلوم بودن این هست که چهرمون را گرفته و بسته نشون ندیم...چون  داریم به خودمون تلقین میکنیم که سااکت باش...صمیمی نباش...روو نده...ممکنه ناخوداگاه اخمامون بره تو‌هم...و اخمو و عنق بنظر بیام...باید حواسمون باشه...که اخمو نشیمو معمولی باشیم...

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
در همین راستا من لفظ "جان" را از کنار اسم همه شون برداشتم و لفظ خانم رو میگذارم. تعجب هم میکنن، اما ...

سلام بانو آرتمیس مهربان . 

پیشنهاد شخصی من اینه که این تغییر یکباره نباشه بهتره مثلا اول از ۱۰ بار آتوسا جان گفتن ۳ بارش و بگیم آتوسا خانوم بعد پنجاه درصد مواقع بعد یک خط در میون و.....

اینجوری زهر تغییرمونم گرفته میشه . 

نظر شما در مورد پیشنهادم چیه ؟

ضمنا ممنون که هستین 😊☺️

سلام عزیز دلم😍 .بله از آب و گل در آمده 😁 دل به دل راه داره عزیزمی 😘 تا حدودی خاطرم هست 🥰🥰 حا ...

سلام یک تاپیکی داشتی که بعد تعطیلش کردی کلی با هم حرف زدیم

تلاش می کنم برای رشد

می سازم و ویران میشه نمیدونم چی بشه آخرش