و اما آتنا !
اتنا خیلی خاطره برانگیزه برام 😍😍😍
آتناها در زنان مثل آپولوها در مردانن
مثل عادل فردوسی پور 😀
آتنا شخصیت دقیقی است .مطالعه کننده هستش.اون خانمهایی که تو محیط کار ،بیشتر دوست دارند با مردان کار کنند تا با زنان .ذهن مردونه دارن .منطق مردانه .
جزئی نگر نیستن ( این جزئی نگری را خیلی مواقع در مورد خانمها میشنویم ) .آتنا کلی نگره .
منظم دقیق ،برنامه ریز و ...
یک کلام کلی و تیتر وار بگم در مورد آتنا :
آتنا باید آفرودیتش را پیشرفت بده :)
آفرودیت را سرچ بزنین و این شخصیت را خیلی مطالعه کنین ....
یه مورد جالبم بگم : آتنا + آفرودیت = یک زن قوی و جذاب با منطق و با زنانگی زیاد ...
مثلا من وقتی تاپیک های بانو آرتمیس و اوپرا را میخونم ، شخصیت آتنا میاد جلوی نظرم (ندیدم شون حدس میزنم)... وقتی مخاطبت آتنا باشه کارت خیلی راحته ...با شخصیتی روبرویی که نمیشینه جزئی نگری کنه برات و در مورد ریز به ریز چهره ت مثلا نظر نمیده .رفتارهای سطحی نداره ... .از رفتارهات خیلی فلسفه بافی نمیکنه و سوتفاهم براش پیش نمیاد (با عده ای از زنان که هم نشین میشی میبینی مدام میخوان یه داستان ایجاد کنن برات).. ادمهای عمیق و باهوش .که در زمینه شغلی هم عالین .
مردها وقتی به اتناها برخورد میکنند ،انگار با دوستان مرد خودشون برخورد کردن :) ولی خیلی جذابیت جنسی(امیزش منظورم نیست .منظورم جنسیت زن هست) برای مرد ایجاد نمیکنن .
اتناها اگه افرودیت شون را پیشرفت بدن ،که در هر دوی این عزیزان میتونین ببینین ،فوق العاده میشن .زنان قوی که مردان نظرشون در مورد این زنان جالبه :
هم میخوان اونها را داشته باشن ،
هم تلاش میکنند بهشون برسن ،
هم بهشون « ارامش» میده ،
هم احساس میکنند بهشون «لذت» میده
و هم احساس میکنند با اون زن «پیشرفت» میکنند
جسارت کردم ارکتایپ بانو ارتمیس را بیان کردم ...
میگن آرتمیس, ترکیبی از افرودیت و آتنا هستش ...😍😍😍
البتع من فقط تاپیک هاشون را خوندم .رفتار رو در رو ندیدم ...
با توجه به تاپیک خودتون که دیشب نقدم کردین ،به نظرم خودتونم آتنای فوق العاده ای هستی 😍