2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 394793 بازدید | 1784 پست
یک دفتر بنویس عزیزم. هیچی بهتر از این نیست که یک دفتر با دستخط خودت داشته باشه.

سلام عزیزم.میخام گوشی دست نگیرم چشمام خیلی صعیف شده 

از هفته بعد مدارس  مناطق ما به صورت  مجازی آموزش را شروع میکنن،همونم واسم خیلی زیاد و سخته 

اما حیفمم میاد واقعا از این مطالب بگذرم 

اگه دوستمون لینک نگذاشت باید خودم ی فکری بکنم

سلام عزیزم. گاهی ما فکر می کنیم برای کنترل روابط باید رفت و آمد نکرد. این فکر از اینجا نشات میگیره ...

متاسفانه مشکل من با خانواده همسرم انقد حاد شده،فکر نکنم بتونم در جمعشون باشم و اذیت نشم 

دیگه بدجور گستاخ شدن

ولی دوستان شما نزارید  با بی سیاستی به اینجاها برسه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سکوت را همیشه راه حل نمیدونم ‌. تو تاپیک آخرم ،در برابر حرف جاریم گفتم سکوت کردم ... . ولی تو تل ...

الان چکار کنم که جواب ندادم و الان حاضر نیستن بیان صحبت کنیم و ریشه ای مشکل حل بشه 

واقعا با من دشمنن، چندمورد را هم خودم گفتم اصلا مادرشوهرم گوش نکرد گفت وقت ندارم.

الان چکار کنم چطوری خودما آروم کنم و افسوس نخورم 

سلام دوستان گلم. ممنون ماهور جان. خوشحال شدم از خوندن پیامت. دوستان من یک لحظه اومدم یک چیزی بگم و ...

من باب جمله ای که گفتین این شعر حافظ تو ذهنم تداعی شد 

حافظ ! گرت ز پند حکیمانه ملامت است /کوتاه کنیم قصه، که "عمرت دراز باد"....

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
الان چکار کنم که جواب ندادم و الان حاضر نیستن بیان صحبت کنیم و ریشه ای مشکل حل بشه  واقعا با م ...

رها کن و اصول خودت را اجرا کن ...

آدمی که گوشاش را گرفته و نمیخواد گوش بده ،ولش کن ..

بعضی مواقع باید اجازه داد زمان بگذره ،یکی دو مورد حسن نیت ببینن ازت و ... 

الان میتازونن ؟ 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

رها کن و اصول خودت را اجرا کن ... آدمی که گوشاش را گرفته و نمیخواد گوش بده ،ولش کن .. بعضی مواقع ب ...

عزیزم متوجه نشدم،حسن نیت ببینن کوتاه میان یا آزار میدن؟

من همه جوره حسن نیتم را ثابت کردم و اونها همه جوره دشمنی شون را ثابت کردن 

الان هم من زیاد نمیرم طرفشون 

اگه رفت و آمدم زیاد بشه ،رفتارهای قبل را دارن شاید با کمی احتیاط چون واسشون جلوی فامیل خیلی زشت شد 

سلام عزیزم مگه مشکل چی بوده؟  

از ابتدا با من دشمن بودن،حرفای زشت رفتارای زشت تر، کم لطفی ،بی احترامی و من سکوت و سکوت و سکوت تا یکدفعه منفجر شدم و در یک حرکت انتحاری ازشون بریدم  بعد اونا پیش قدم شدن که همون پیش قدم شدنه  پر از بی احترامی بود....

دشمنی به جاست فقط میخان جلو فامیل ظاهر سازی کنن

رها کن و اصول خودت را اجرا کن ... آدمی که گوشاش را گرفته و نمیخواد گوش بده ،ولش کن .. بعضی مواقع ب ...

درخواست دوستی میدم

موصوع را دقیق تر بهت بگم بعد خود شما لغو بزن من ناراحت نمیشم 

فقط دوست دارم این مسئله تو ذهنم حل بشه 

آفرین...واقعا که زمان بعضی چیزها رو به آدم ثابت میکنه... منم به این نتیجه رسیدم که اگر بجنگم، طر ...

👌👌👌👌

«اصن انگار با این کارم طرفم خیاالش عجییب راحت میشه...که من کاملا بیخطرم واسش»

جمله جالبی و تامل برانگیزی گفتین .دقیقا همینه .👏👏

اینکه تو روابطت ،حس امنیت بدی به مخاطبت ‌.نه حس یه آدمی که منتظره یه آتویی ،خطایی ،رفتاری و ... ببینه و بعدش ازش استفاده کنه برای به خاک مالوندن ..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خیلی ممنون از سخن هایه هوشمندانتون خیلی استفاده کردم👌 در رابطه با پارت اخر که گفتید مطالعه کنیم!چه ...

در مورد مطالعه ...من کتاب زن زیرک و تمامی کتاب های آنتونی رابینز (کتاب قدرت نامحدود)  و همچنین «وقتی نیچه گریست» و «جز از کل» از کتابهایی هست که دوست داشتم شون ...

کتاب وقتی نیچه گریست خیلی من را رشد داد ...بهترین کتابی هست که خوندم .به خیلی ها پیشنهاد دادم ولی بازخورد مثبت ندادن .یعنی گفتن متوجه نمیشن ...

ولی به نظرم کتابی نیست که متوجه نشیم ...

اما من بیشتر تو نت سرچ میزنم .میگردم و مطالب پیدا میکنم و میخونم ‌.عضو تلگرام دکتر شیری هستم و تمام گوش نیوش هاش را گوش میدم .‌‌.. حتی در زمینه شغلی و برنامه نویسی ،همه دنبال کتاب بودن ،من با اینترنت و عضویت در فوروم ها تونستم یاد بگیرم .

این سوال اولتون ...

در مورد مطالعه ...من کتاب زن زیرک و تمامی کتاب های آنتونی رابینز (کتاب قدرت نامحدود)  و همچنین ...

من به حرفت گوش دادم،وقتی نیچه گریست را خریدم و شروع کردم به خوندن 

واقعا شروع کتاب که جذابه 

خیلی ممنون از سخن هایه هوشمندانتون خیلی استفاده کردم👌 در رابطه با پارت اخر که گفتید مطالعه کنیم!چه ...

و اما آتنا !

اتنا خیلی خاطره برانگیزه برام 😍😍😍

آتناها در زنان مثل آپولوها در مردانن 

مثل عادل فردوسی پور 😀

آتنا شخصیت دقیقی است .مطالعه کننده هستش.اون خانمهایی که تو محیط کار ،بیشتر دوست دارند با مردان کار کنند تا با زنان .ذهن مردونه دارن .منطق مردانه ‌. 

جزئی نگر نیستن ( این جزئی نگری را خیلی مواقع در مورد خانمها میشنویم ) .آتنا کلی نگره .

منظم دقیق ،برنامه ریز و ...

یک کلام کلی و تیتر وار  بگم در مورد آتنا  :

آتنا باید آفرودیتش را پیشرفت بده :)

آفرودیت را سرچ بزنین و این شخصیت را خیلی مطالعه کنین ....

یه مورد جالبم بگم : آتنا + آفرودیت = یک زن قوی و جذاب با منطق و با زنانگی زیاد ...

مثلا من وقتی تاپیک های بانو آرتمیس و اوپرا را میخونم ، شخصیت آتنا میاد جلوی نظرم (ندیدم شون حدس میزنم)... وقتی مخاطبت آتنا باشه کارت خیلی راحته ...با شخصیتی روبرویی که نمیشینه جزئی نگری کنه برات و در مورد ریز به ریز چهره ت مثلا نظر نمیده .رفتارهای سطحی نداره ... .از رفتارهات خیلی فلسفه بافی نمیکنه و سوتفاهم براش پیش نمیاد (با عده ای از زنان که هم نشین میشی میبینی مدام میخوان یه داستان ایجاد کنن برات).. ادمهای عمیق و باهوش  .که در زمینه شغلی هم عالین .

مردها وقتی به اتناها برخورد میکنند ،انگار با دوستان مرد خودشون برخورد کردن :) ولی خیلی جذابیت جنسی(امیزش منظورم نیست .منظورم جنسیت زن هست) برای مرد ایجاد نمیکنن .

اتناها اگه افرودیت شون را پیشرفت بدن ،که در هر دوی این عزیزان میتونین ببینین ،فوق العاده میشن .زنان قوی که مردان نظرشون در مورد این زنان جالبه :

هم میخوان اونها را داشته باشن ،

هم تلاش میکنند بهشون برسن  ،

هم بهشون « ارامش» میده ،

هم احساس میکنند بهشون «لذت» میده 

و هم احساس میکنند با اون زن «پیشرفت» میکنند 

جسارت کردم ارکتایپ  بانو ارتمیس را بیان کردم ...

میگن آرتمیس, ترکیبی از افرودیت و آتنا هستش ...😍😍😍

البتع من فقط تاپیک هاشون را خوندم .رفتار رو در رو ندیدم ...

با توجه به تاپیک خودتون که دیشب نقدم کردین ،به نظرم خودتونم آتنای فوق العاده ای هستی 😍