ممنونم گلم من اینجا میگم اونجام میگم هرکس تونست راهنماییم کنه
سلام لطفا منو راه نمایی کنید نمیخوام بچه بازی در بیارم ......ما سنتی ازدواج کردیم متاسفانه تو صحبتا خیلی کلی حرف زدیم مثلا در مورد پوشش من گفتم نظرتون راجع به پوشش چیه اونم گفت هرچی بیشتر بهتر .....منم گفتم من همینجورم یکم موهام معلوم بود گفتم ولی هیچ وقت چادر نمیپوشم اونم گفت اصراری رو چادر ندارم ....دوران عقدمون خوب بود حتا من خیلی بیشتر از یکم موهام بیرون بود ساپورت و سارافون میپوشیدم تا زانو و مانتو روش برا مهمونی بعد میرسیدیم مانتو در میاوردم ......ولی درست از یه هفته بعد عروسی کلا برگشت موهات معلومه ...دو تا تار میزنه بیرون سریع میگه .یا سارافونت کوتاهه ...شلوار بپوش روی ساپورتت بعد رسیدیم اونجا در بیار .این رنگش خوب نیست
شال نپوش روسری بپوش
ارایش نکن
خلاصه اینطور .....و من خیلی حس میکنم داره بهم توهین میشه ....دارم از اصل خودم فاصله میگیرم ...داره اعتماد بنفس منو خراب میکنه ....بعد چند بار ازش ناراحت شدم و دیگه سکوت کردم یه جورایی قهر ....بعد این سری میگه در مورد حجاب باهات حرف میزنم ناراحت میشی
اینا نباید زندگیه
کسی که با من زندگی میکنه نباید اینجور باشه اگر نمیتونی بگو یه فکر اساسی بکنیم ....
تو بقیه مسائل خیلی منعطفه ولی این مسائل حال بهم زن اصرار داره روش .....مثلا بیرون میریم من یهو نگاهم میره یه جا میگه کجا نگاه میکنی ......با اینکه من خودم معمولی اماااا خیلی قبلن هم ارایش نمیکردم ...یا خیلی بخوام موهام بزنه بیرون نه مثلا یکی دو سانت روسریم عقب بود ....چند روزه میخوام بهش یه جواب خوب بدم ولی هی دارم با خودم کلنجار میرم که چی بگم بهتر باشه.لطفا راهنماییم کنید