2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376375 بازدید | 1784 پست
حالا سحر جان به نظرت اگه توی اون شرایط من ضعف نشون میدادم مطمئن باش هنوز که هنوزه همسرم با حرف بردن ...

چقد شما پخته حرف میزنید

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
سلام بانو جان.  من خیلی وقته ک خواننده تاپیکتون هستم.  راستش منو همسرم نزدیک نه سال باهم ...

چقد زندگیت شبیه منه،انگار از زبون من حرف میزنی.

منم با وجود 8سال به پاش موندن و 3سال ازدواج تصمیم به طلاق گرفتم

الان که این تاپیکو میخونم میبینم من ناخواگاه خیلی سیاست داشتمو این کارارو میکردم،

اما هیچی روش جواب نداد و شوهر بچه ننم جذبم نشد.

الانم یه ساله جداشدم 

همش تو فکرم کجای کارم اشتباه بوده که هرکار میکردم جذبم نمیشد؟؟

یا شایدم واقعا اون شخص درست شدنی نبودو ربطی به من نداشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این مدت سرگرم تماشای فیلم شهرزاد بودم. دو روز پیش تموم شد. البته بیشتر با تمرکز روی رفتارها و گفت ...

سلام طناز خانم

شما چجوری فیلم شهرزادو میبینید؟من نتونستم دانلودش کنم نشد تو فیلمو هم نتونستم ببینم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
یک رویکرد دیگه هم داریم به مسائل. حرف زدن از بالا به پایین، فقط با چند کلمه کوتاه: +++ چرا خودتو می ...

سلام خانمای گل

اتفاقا من این تجربه رو چند سال پیش داشتم که بخاطر کم حرفی م همکارم که اتفاقا خودش خیلی پرحرف و وراج بود بهم گفت آدم کنار شما میشینه افسردگی میگیره...😬

چند وقت پیش هم یکی دیگه از همکارا بهم گفت فک نمیکنم از صبح بیای ده کلمه حرف بزنی ....شما تو خونه م اینطوری کم حرفی...😳

منم حین انجام کار و جدی بدون اینکه نگاش کنم گفتم نه...اینجا ترجیح میدم زیاد حرف نزنم...اونم در جواب گفت خیلی خوب کاری میکنی هرچقدر کمتر حرف بزنی بهتره اینجا...😄

و البته بودن کسانی که گفتن کنارت آرامش داریم 😊

یه جاهایی تلاش میکنم بهشون ثابت کنم نه بابا اینجوری که میگین من سرد و خشک نیستم ببینید منم میتونم گرم و صمیمی باشم...و جالب اینه بعدا خودم از درون حس بدی دارم که چرا اینکارو کردم چرا خلاف اونچیزی که هستم رو دارم نشون میدم...

جدیدا و البته با وجود این تاپیک مصمم هستم که راه خودمو پیش ببرم...چون در نهایت چیزی که متوجه شدم تأیید و احترام دیگران نسبت به اینگونه رفتارام هست...شاید در کوتاه مدت توهین و بی ادبی باشه ولی در طولانی مدت احترام همه متوجه تو میشه....این تجربه منه 😊

سلام دوستان. ولش کن به نظرم. عذرخواهی هم کردی و نپذیرفته. یعنی دنبال بهانه است. پس بهتره کنار بگذاری ...

سلام عزیزم اتفاقی متوجه تاپبکتون شدم و خوشم اومد خسته نباشید، ی سوال داشتم چند وقت پیش من و همسرم ک تازه یک ساله ازدواج کردیم و ماه عسل دونفره نداشتیم و هر مسافرتی ک رفتیم با خانوادش بود ، تصمیم گرفتیم دوتایی بریم مشهد ۳ روزه و کلا لا رعایت پروتکل بهداشتی رفتیم چون از لحاظ روحی خیلی خسته بودیم ( ی شکست مالی خورده بودیم) البته اون هم کاملا اتفاقی همسرم تبلیغشو دید و ۳ ساعت فرصت داشتیم تا حرکت قطار و فوووری آماده شدیم و چون کرونا بود گفتیم ب کسی نگیم ک سرزنشمون کنن ک نرید قرار شد فقط ب مادرا بگیم و از مادرا خواستیم ب کسی نگن ک مادرشوهر من ب کل خانواده شوهرم گفت و ما مجبور شدیم براشون سوغاتی بیاریم حالا کلا از اون موقع با من بد رفتار میکنه اینم بگم اون اوایل کرونا ک همه ازش میترسیدن عمه شوهرم گفته بود میخوام بیام خونه مادرشوهرم و مادرشوهرم اصرار ک شما ببریدش خونه خودتون نیاد خونه ما ، شوهرمم گفت مگه ما جون نداریم، منم تازه عمل کرده بودم سیستم ایمنیم صعیف بود و عمه شوهرم همه جا رو گشته بود میخواست بیاد خونه مادرشوهرم.. ما هم نگفتیم بیا خونه ما ک البته میگفتیم هم نمیومد چون گفته بود فقط میخوام برم خونه داداشم ..این دومین مورد..و سومین مورد هم یک هفته پیش دخترعموی شوهرم با بچش خرید داشتن اومدن چند روز موندن ک هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرام مهمونی گرفتن و تو این اوج کرونا هممونو ی جا جمع کردن، قرار شد منم دعوتشون کنم ک شوهرم گفت من ماشین تعمیر کردم صفر صفرم پول ندارم و دعوت نکردیم..حالا مادرشوهرم سری اخر ک رفتم خونشون گفت شام بذارم بمونید منم لز شوهرم پرسیدم گفت نه نمونیم، منم گفتم مادر جان نیومدیم بمونیم اومدیم وسیله پیشم داشتی بذاریم و بریم( بتازگی خونشون دعوت بودیم)اونم ناراحت شده بوده که زنت اگ دوس نداره نیاد اینجا ، عمت و دخترعموت اومدن دعوتشون نکردخونش و... خلاصه شوهرم هر چی گفته من پول نداشتم دعوت کنم بازم قهره..بنظرتون من بتزخوردم چی باشه.. اینم بگم با اخم بهم گفت خداحافظ اخرین باری ک خونش بودم و برا همه چای آورد واس من نیاورد

سلام به همه ی دوستان و بانو ارتمیس عزیز . بانو لطفا راهنمایی کنید درباره ی موضوعی که بالا گفتم . با ...

عزیزم من اگه جای شما باشم به بهونه های مختلف از همسرم پول درخواست میکنم یا مستقیما بگو فلان طلا رو دیدم خوشم  اومده لطفا بگیر برام شما که همسرت اینطور آدمیه سخت میتونی تغییرش بدی یا بخوای مجبورش کنی خونه و زمین بخره خودت باید پس انداز کنی به نظرم طلا خریدن میتونه راه خوبی باشه حداقل پولاتونو الکی به هدر نمیدین

سلام ب همتون.خاستم ی چیزی بگم ک خیلی حرصم رو در میاره من 5ساله ازدواج کردم خواهرشوهر کوچکم 19سالشه و ...

چراحالیش کنی که کاراش عصبیت میکنه؟اینجوری هم خودتو کوچیک کردی هم کاری میکنی که اون قند تو دلش آب شه ازاینکه تورو سوزونده...

چرا حالیش نمیکنی که واست مهم نیس و بدون توجه و دوستی اونم شادی؟بهش نشون بده که نیازی بهش نداری.همه ما دنبال فاصله گرفتن و عدم صمیمیتیم تو دنبال صمیمیت؟

چراحالیش کنی که کاراش عصبیت میکنه؟اینجوری هم خودتو کوچیک کردی هم کاری میکنی که اون قند تو دلش آب شه ...

ن دنبال صمیمیت نیستم اصلن دیگه بهش محل نمیدم وختی باهم ت ی جمعیم.اما اونم یجوری رفتار می‌کنه ک انگار خیلی از من بالاتره مثلن ت جمع باهمه حرف میزنم ب جز من یا....چون نو کیسه شوهرش پولداره فک می‌کنه دیگه کیه