2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376376 بازدید | 1784 پست

سلام بانو جان

خسته نباشی و خداقوت

من مادرشوهرم هیچ وقت دعوتمون نمیکنه یا حتی همینطوری هم زنگ نمیزنه نمیگه بیاین خونمون.اگه مدتهای طولانی هم نریم اصلا به روی خودش نمیاره 

تو تماس هاش با شوهرم فقط حال بچه هامو میپرسه و شوهرم هروقت میره خونشون میگه چرا بچه هاتو نیاوردی؟اصلا سراغی از من نمیگیره

مجبورم برای اینکه قطع رابطه نشه خودم هر ماه یکبار دوماه یکبار برم خونشون که وقتی میرسم هم بهم بی محلی میکنه و تحویل نمیگیره خواهرشوهرا هم همینطورین از قیافشون نفرت میباره و گاهی برای سلام کردن هم از اتاق بیرون نمیان.یا سلامشون سرد و سرسریه

خودشونم بی دعوت نمیان

یعنی الان شرایطو طوری برای من طراحی کرده که من فقط باید به سمتشون قدم بردارم مثلا تا دعوت نکنم نمیاد خودشم که نه دعوت میکنه نه سراغ میگیره باید خودمو سبک کنمو بی دعوت برم خونشون که مبادا قطع رابطه بشه

میشه منو راهنمایی کنی که چکار کنم؟؟؟رفت امدمو؟

اگه هم مدت طولانی نرم وفقط شوهرم بره با ناراحتی به شوهرم میگه بازم پسرتو نیاوردی ببینمش؟یا وقتی میریم داریم برمیگیردیم رو به شوهرم میکنه میگه بازم بچتو بیار ببینمش

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت وامد با خانواده شوهر اگه اصلا دعوتت نکن و تا خودت پانشی بری سراغتو نگیرن بری هم بی محلی و اذیت ازار کنن خودشونم بی دعوت نیان و سرسنگین باشن

یعنی مثلا بعد سه ماه که مادرشوهر هیچ سراغی ازت نگرفته خودت پاشی بری با شوهرت خونشون تو همون بدو ورود هم سلام علیک درست حسابی باهات نکنه و قیافش دم کرده باشه

باید چکار کرد؟چون شما گفتی قطع رابطه ممنوع میگم یعنی باید همینطوری خودمو کوچیک کنم دیر به دیرم شده برم  سر بزنم؟واکنشم در مقابل بی محلی چی باشه؟

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

سلام خانما شما میگد کار نکنید صمیمی نشید اما شوهرم کل زندگی رو زهر مار کرده که چرا من نمیرم خونه مادرش کار کنم چون تو یه ساختمونیم توقع داره هر روز برم کار کنم هیچ کاری برام نمیکنه حتی کولر و ابگرمکن رو هم درست نمیکنه بعد حالا بعد 9 سال میگه می دونی چرا کاری برات نمی کنم چون تو برای مادر من کاری نمی کنی میگم مادرت نمیذاره میگهخ به من ربطی نداره باید خودت رو به زور جا می کردی می رفتی کار کنی خواهر مجرد داره اونوقت وظیفه من برم کاراشون رو بکنم اخه میگه چرا طبقه پایین که نیمساز هست رو تمیز نکردی میگم بابا من زنم این کار کارگر هست دستم زخم میشه بعد خاک و خول رو جمع کنم که چی بشه اونجا که بازم خاکیه میگه نه تو وظیفت بوده تمیز کنی و خیلی بیشعوری که به فکرت نرسیده بری تمیز کنی چیکار کنم 

سلام خانما شما میگد کار نکنید صمیمی نشید اما شوهرم کل زندگی رو زهر مار کرده که چرا من نمیرم خونه ماد ...

سعی کن حرفاشو نشنیده بگیری

اینجوری میخواد یک جنگ روانی باهات شروع کنه

تا تو هم برای ساکت کردنش هم شده، یا از سر عصبانیت و باوجود بی میلی ، مجبور بشی انجام بدی

بنظرم بزار اینقدر بگه تا خودش خسته بشه

فقط باهاش یکی به دو نکن، و کشش نده

سعی کن موضوع رو عوض کنی

سلام دوستان. ببین عزیزم، تحویلشون نگیر. اومدن هم راحت برخورد کن. اکثر ما خانم های ایرانی غول ساختی ...

سلام عزیزم.من تقریبا ۵ماهه عقدکردم.و متاسفانه مادرشوهرم خیلی اهل کنترل بچه هاش هست و دوست داره همه چی تحت نظرش باشه‌ و وقتی می فهمه خیالش راحت میشه.من باهاش صمیمیت ندادم از این لحاظ و از شوهرم مدام پرس و جو داره مثلا میخوایم بریم بیرون از شوهرم میپرسه کجا میرید یا مدام زنگ می زنه اوایل به گوشیه من زنگ می زد و من جواب نمی دادم الان دیگه به گوشیه شوهرمم زنگ می زنه‌.چطوری این دخالت هاش را قطع کنم درضمن ما بخاطر وضع کاریه شوهرم فعلا امکان خونه مستقل خریدن نداریم و نزدیک خونه مادرشوهرم قراره زندگی کنیم.

سلام پرنسس جان .منم یه مشکلی دارم وخیلی اذیتم نمیدونم راه حلش چیه؟؟؟شوهرموبرادرشوهرم خونه گرفتن دوطبقه.حالا هی برادرشوهرم بم گیرمیدادک ارایشت زیاده لباست تنگه منم رک بهش گفتم شوهرم اینجوری دوس داره ب بقیه ربطی نداره.بعدچن بارجاریم ومن دعوامون شده جاریم چن باری فش داده منم فقط ی کلمه گفتم خودتی حتی چن بارم اومده دس بلند کنه من کوتاه اومدم.الان خیلی پرروشده وهروزم دعواراه میندازن کم محلی هم میکنم میخام ایندفه ک دعوامون شد ب شوهرم بگم منوببره خونه مامانم هروق خونه جدا جور کرد بیاره خیلی داغونم افسرده شدم دیگ.

تجربه جدیدم من  اون بالانس رفتاری رو درجامعه گاهی ازدست میدادم مثلا تو باشگاه یا ارایشگاه ووو ...

ببخشید امیدوارم موضوع تاپیک منحرف نشه میشه اگه دوست داشتین اهدافتون رو بگید چون من خانه دارم هر جور می خوام هدف گذاری کنم با زندگی مشترکم در تضاد نمی دونم چه هدفایی بذارم که هم احساس پیشرفت کنم و هم زندگیم به مشکل نخوره اگه دوست نداشتین اینجا بگید درخواست دوستیم رو قبول کنید ممنون

رفت وامد با خانواده شوهر اگه اصلا دعوتت نکن و تا خودت پانشی بری سراغتو نگیرن بری هم بی محلی و اذیت ا ...

این طرز برخورد شون با اصل کرامت انسانی متضاده. بنظر من با رفتن به خونشون بهشون اجازه میدید ک به شخصیت و کرامت ذاتی شما توهین بشه،  چیزی ک دین ما هم به شدت روش تاکید داره حفظ کرامت ذاتی انسان ها هست.   

وقتی اونها بدون دعوت نمیان شما هم نرو . قطع رابطه میشه هزینه ی رفتار زشت اونها. چیزی ک تو تاپیک گفتن برای رفتارهای بد دیگران با خودتون،  هزینه براشون ایجاد کنید. چرا باید جایی بری ک نمیخوان ببیننت محبت که زوری نمی شه

چقد خوبه این تاپیک من خودم با صمیمیت بی جام از خلیلیا ضربه خوردم ادمایی ک حتی ارزش هم صحبتن شدنم ندارن دیگه سعی میکنم صمیمیتمو کم کنم تا زمانی ک کامل از بین بره خیلیی مذخرفه این خصوصیت ادم با صمیمی شدن فقط راه ضربه خوردنشو نشون بقیه میده

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
سلام دوستان.بانو ارتمیس عزیز خیلی خیلی خوشحالم برگشتین اونقدکه با چند جمله نوشتن وصف نمیشه.مثل همیشه ...

سلام بانو و دوستان عزیزم

منم دقیقا مثل شما اومدم تاپیک قدیمی رو بازم از اول شروع کنم که دیدم تاپیک جدیدی شروع شده.از بس خوشحال شدم دیشب خوابم نمیبرد که صبح جمعه زود بیدار شم تاپیک بخونم.بازم مثل همیشه عالی عالی عالی...

من با تاپیک های شما متحول شدم هرچند بازم جای کار داره چون هنوز نهادینه نشده در وجودم و بارها و بارها مطالب یادداشت شده مو مثل کسی که فردا امتحان داره میخونم و حفظ میکنم ...خدا خیرتون بده بانو جون....ایشالله خدا تو زندگی تون راهتون رو روشن کنه و مراقبتون باشه....