2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376445 بازدید | 1784 پست
اول باید یک تبر بگیری دستت و بت هایی که ساختی رو بشکنی. دوست دارم یک تاپیک جدید بزنم براش. آ ...

سلام دوستان.

از تربیت اشتباه خانواده خودمون.

متن سازی مدیریت شده ی خانواده همسر.

فرهنگ بد کشوهای جهان چندم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  بانو آرتمیس عزیز سوالی داشتم من خیلی آدم خونگرم و خوش خنده ای هستم، طوری ک با اولین دید ...

سلام عزیزم 

فقط صبوری

ما اینجا معجزه نمی کنیم

راه حل خیلی از مشکلات رو همه می دونیم

اما عمل نمی کنیم.

مثلا می دونیم ورزش خوبه، اما ورزش نمی کنیم، میگیم بریم؟ ببینیم چطور میشه از یک راه سریع تر سلامت بشیم؟

هیچ راه میانبری وجود نداره،به جز مراقبه روی کارهای اشتباهمون. 

هر دفعه که خلاف انتظارت عمل کردی خودت رو جریمه کن و بگو دفعه دیگه پایبندم 

مثلا با هر اشتباهت، خودت رو مجبور کن فلان اندازه صدقه بگذاری، یا دو ساعت ورزش کنی،یا همه خونه رو تمیز کنی.

وقتی اذیت بشی بابت وفا نکردن به عهدت و مراقبه کنی،دفعه دیگه ذهنت برای اینکه این تنبیه رو نچشی درست عمل میکنه.

سلام بانو جان من صفحات قبل سوالی پرسیدم و یکی از دوستان هم مرتبط با اون موضوع سوال پرسیدن الان هردو ...

تنها چیزی که پایه های زندگی رو سست میکنه خیانت هست.

نظر تخصصی ای ندارم جز ترک اون آدم در صورت تکرار کارش .

اگر امکانش هست ترکش کنید،اگر ندارید امکانش رو به وجود بیارید و اگر باز هم نتونستید مدارا کنید.

[QUOTE=150999340]سلام عزیزم. زیاد قاطی نشو. کمک میکنی یک کاری باشه تنهایی. زیاد باهاشون مشارکت نداشته باش که روشون به ...[/QUOTE

به نظرم بعضی چیز ها دیگه واقعا زیاده رویه

این رفتار مال خانواده هاییه که واقعا اذیت میکنن و غیر قابل کنترل هستن نه همه ی خانواده ها این که حتی با کسی مشترک ظرف نشوریم گه صمیمیت به وجود نیاد زیاده از حده خودمون فکر کنیم این رفتاری رو که شما میگین رو اگه همسرمون با خانواده امون داشته باشه قبول میکنیم؟

سلام عزیزم  فقط صبوری ما اینجا معجزه نمی کنیم راه حل خیلی از مشکلات رو همه می دونیم اما عمل ...

سلام عزیزم خوشحالم ک با تاپیکت آشنا شدم ،گروه تلگرامی ندارین؟ من راستش خیلی نیاز ب خودسازی دارم .. خیلی ضعیف شدم و شکننده،، میخواستم راهنماییم کنین

بگذارید یک نکته هم بگم و برم. اگر با آدم ها غیر صمیمی باشید و حد و مرز رو بدونید، غیر قابل نفوذ میشی ...

اگر بدونی چقدر کمکم کردی ..💜💜💜 خدا خیرت بده

جان به فدای انکه ناپیداست...

سلام بانو جان 😭😭😢

امشب یکی تاپیک شمارو بهم معرفی کرد 

من دو هفته دیگه ای وی اف انتقال جنین دارم قبلا یه سقط داشتم پنج سال پیش 

مشکل من صمیمت با خانواده همسرم همیشه خودمو بدهکار میدونم بهشون چرا چون از مادرشوهر م میترسم انقدر که بهم استرس میده و توقع زیادی داره ، انقدر که این زن زخم زبون میزنه نیش دار حرفاش، برای خرید عروسی پسرش رفته زنگ زده به شوهرم که انگار نه انگار ما عروس داریم اومدیم خونه گشنه تشنه یکی یه ناهار به ما نداده و از این حرفا تیک شدید عصبی گرفتم به خاطر استرس های که دارم به خاطر این که فک. میکنم بدهکارم همیشه ،😢 حالا دو هفته دیگه انتقال جنین دارم تو این چند روز سر موضوعات مختلف انقدر دادوبیداد کرده انقدر نیش زده بهم که از استرس زیاد لکه بینی پیدا کردم دکترم گفته اینجور پیش بره باز هم ...

میگید من چطور خودمو بکشم کنار این حس بدهکار بودن از من کنده شه😭😭😭😭🙏 میشه راهنماییم کنید خواهش میکنم 

جان به فدای انکه ناپیداست...
وقتی خانمه اونجوری باهاش صمیمی شد که گذاشت راحت توی آشپزخونه اش بره و بیاد و از راه غذا توی قلب بچه ...

عزیزم اینکه اگر کسی جلوی همسر این خانم حرف خانم دیگه رو برنه و از خانم دیگه ای تعربف کنه،،بعد ایشون بحثو عوض میکنه بنطرت کارش درسته ؟کارخوبی میکنه؟اخه مادرشوهر من جلو مردای فامیل و جلو شوهرمن از بی حجابی زنای دیگه میگه چیکارکنم منم بحث عوص کنم؟تا اون بد بشه؟

سلام ب همگی♥️♥️ من مشکلمو تو خصوصی بادوتاازدوستام درمیون گذاشتن ولی میدونم سرشون خیلی شلوغه نمیتونن ...

@بانوآرتمیس  

خواهش میکنم جواب کامنتمو بدین،دوس دارم نظرشمارم بدونم

خیلی وقته قهریم،چون خودم ازاول بهش اجازه دادم راجب هرکاری ک ب خودم مربوط میشه دخالت کنه وبرام تصمیم بگیره وحتی خواهرشوهرام چون بیش ازحد صمیمی بودم باهاشون،ب خودشون اجازه دادن راجب هرررکار من(حتی عکس تلگرام یاواتساپم) نظربدن وشوهرمو پرکنن ب اصلاح که الان بعدشش هفت سال کارب اینجاکشید،خیلی قهرمون طولانی میشه.لطفا کامنتمو بخونید ونظرتون دوس دارم بدونم ممنون😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💞💞💞💞💞💞💞💞😘😘😘😘😘😘😘😘

🫡

سلام مخصوص به بانوآرتمیس عزیزم

باخودم عهد کرده بودم تا وقتی که کامل تاپیک رو نخوندم چیزی هم ننویسم, الان دوماهی هست که مشغول مطالعه ی صحبت های گهربار شما هستم, دوتا تاپیک قبلی رو واو به واو خوندم و نکته برداری کردم و بی نهااااایت استفاده بردم. میخوام بگم بنا به حدیث شریف مولا علی (ع) شما منو بنده ی خودتون کردید❤ دعای خیر من همیشه بدنبال شماست, دوستتون دارم بانو🍃🌸

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

کاش یکی جواب سوال من را بده وقتی شما خونشون که می رید هر بار که یخچال را باز می کنید اجازه می گیرید ولی آنها که می آن تا کشوهاتون را باز می کنند یعنی چی ؟

امضای خدا پای همه آرزوهامون . امین