2777
2789
عنوان

صمیمیت ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 376527 بازدید | 1784 پست
مشکلمم  اینه رفتار مناسب بلد نیستم یعنی ادمیم خیلی رودر وایسی دارم نمیتونم نه بگم یا از حقم دفا ...

ببین عزیزم، نه اخم کن، نه گرم بگیر.

تغییراتت باید از درون باشه.

من الان دارم از بیرون به درون شما القا می کنم که چطور رفتار کن.

این جواب نمیده. جواب بده هم کوتاه مدت میده. تا زمانی که من هستم و این تاپیک پا برجاست.

بعدش میمونی چیکار کنی و رفتارهای قبلت رو به صورت اغراق شده تری ادامه میدی.

پس تغییراتت رو از درون به بیرون درست کن.

اول باید یک تبر بگیری دستت و بت هایی که ساختی رو بشکنی.

دوست دارم یک تاپیک جدید بزنم براش.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

دوستان تشریف بیارید اینجا.

فقط لطفا مرتبط با موضوع سوالات رو مطرح کنیم و تجربیات رو به اشتراک بگذاریم.https://www.ninisite.com/discussion/topic/5362129/بت-خانواده-همسر-را-بشکنید

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم، یک زحمت بکشید. برای همه تاپیک های من، جز من خودم را دوست دارم، صمیمیت ممنوع و بت خانواده ...

سلام بانو جان من صفحات قبل سوالی پرسیدم و یکی از دوستان هم مرتبط با اون موضوع سوال پرسیدن

الان هردو پیام رو کپی میکنم 

میشه لطفا بخونید و جواب بدین؟ من هر روز چک میکنم ببینم جوابشو دادین یا نه  

(((((بانو جان توی یکی از پستاتون گفتید که وقتی کسی کار خطایی میکنه نباید همش به روش بیاریم باید خوبیاشو بگیم تا سمت اون کار نره

حالا سوال من اینه که اگه اون خطا تکرار بشه چی؟؟

و شخصی که خطا کرده باشه همسر ادم باشه چی؟؟

اصلا چجوری میشه روی تفکر یک مرد تاثیر گذاشت؟

چجوری میشه اونو بالا کشید؟

همسری که خوبی های زیادی داره و مشکلش همون خطاس فقط))))

و پست دوستمون:

((((

منم میخواستم این سوال رو بپرسم 

یکی از دوستام که خیلی باهاش صمیمی هستم برام از مشکلات زندگیش میگه. همسرش خیلی دوستش داره و باهم خیلی صمیمی هم هستن ولی گاها بهش خیانت میکنه در حد چت کردن و تماس تلفنی 

تا اینکه اخیرا متوجه شده همسرش با یه دختری بیرون رفتن و بشدت داغون شده . همسرش ظاهرا قبول داره و اعتراف کرده به اشتباهش و بهانه کرده ک چون خانمش مشغله کاری داره و به خودش خیلی نمیرسه تو خونه رفته سراغ دیگران. 

من بهش پیشنهاد مشاور دادم  ولی فکر کردم اینجا هم راجبش صحبت بشه خیلی خوبه.  چون متاسفانه مبتلا به جامعه هست . 

ممنون میشم بانو این پیام رو ک خوندن راجب نحوه رفتار خانم در صورت مواجه با خیانت صحبت کنن و همچنین سایر دوستان))))

اول از همه بشین قشنگ به گذشته و روابط الان تون فکر کن ببین چی شد که به اینجا رسیدی! ؟ دوم قبول دارم ...

عریز شما میتونید منم راهنمایی کنید؟؟؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
@خواهرحنایhana   اجی بیا کل این تاپیکو بخون همه پستارو دونه دونه بخون... خیلیییی عالیه

مرسی عزیزم چشم خانم گل😘😘😘😘😘

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا بفهمی کیا پشتتن...کیا باعث رشدتن...کیا میرن ....کیا همه جوره پات میمونن...گاهی وقتالازمه جوری زمین بخوری که زخمی بشی...زخماتو باز بزاری تا ببینی کیا نمک میپاشن کیا مرهم میزارن....کیا هم دردن...کیاهم خوددردن...
دوستان گلم، یک زحمت بکشید. برای همه تاپیک های من، جز من خودم را دوست دارم، صمیمیت ممنوع و بت خانواده ...

سلام. برنامه ریزی برای سال جدید هم خوبه بمونه.( تاپیک شخصی و خصوصی نیست. ) البته این یه پیشنهاده

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

سلام بانو ارتمیس جان خیلی خوش حالم که تاپیک شمارو دیدم و خیلییییی منو با واقعیت های زندگی روبه رو کرد متاسفانع من با خوانواده همسر خیلیی صمیمیم خودم راضی نیستم شوهرم مجبورم میکنه چون خونمون نزدیکه همه و مادر شوهرم مریضی شوهرم میگه تو هردوز باید بیای به مامانم سر بزنی کاراشو بکنی ماهم هی دفوا مرافع داریم که من میگم مگه کلفتم وووو خیلی چیزلی دیگه خونواده من تو ی شهر دیگن خوانواده شوهرم و من نزریک همیم با این حال من هفته ایی ۳ روز میرم بهشون سر میزنم و وقتی شوهرم هی اسرار میکنه میگه بیا بریم منم دعوا راه میندازم میگم میخوام خونه خودم لاشم چه خبره هر روز هروز اونجا اونم میگه پس نمیبرمت خونه مامانت اینا و حرفای غیر منطقی حالا من چکار کنم که دیگه نه شوهرم ازم توقع بی جا داشته باشه نه اونا 

و این که خواهر شوهرم بت بچه هاش بعد یک ماه اومدن خونه مامانش اینا و منم مثل همیشه باید هررر روز اونجا باشم من چکار کنم که دیگه اینطوری پیش نره به خدا خودمم خستع شدم

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
ببین عزیزم، نه اخم کن، نه گرم بگیر. تغییراتت باید از درون باشه. من الان دارم از بیرون به درون شما ...

اول باید یک تبر بگیری دستت و بت هایی که ساختی رو بشکنی.

دوست دارم یک تاپیک جدید بزنم براش.

آخ آخ آخ  ، واقعن این بت سازی رو منم دارم بشدت ! از کجا ناشی میشه آرتمیس جان ؟؟؟؟؟؟؟ 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی