سلام خدمت بانوارتمیس و دوستان عزیز.درمورد موضوع جذاب عدم صمیمیت
تجربه من ثابت کرده که این موضوع کم کم بصورت یک پروسه در رفتارهای ما شکل میگیره.
شاید اولش همه متوجه نشن واقعا منظور ازین عدم صمیمیتی که بانومطرح کردن چیه؟؟؟ و یا حدتعادلش رو متوجه نشن.
و یا مثل برخی دوستان بیان و بگن من مخالف این میحث هستم و عدم صمیمیت رو کلاااا نقض کنن.
اما من بعنوان کسی که راه های مختلفی توزندگی انتخاب میکنم و مدتی روشون کارمیکنم و اگر ازون روش خوشم بیاد ادامه اش میدم
و اگر نه دوباره تلاش میکنم روشم رو تغییربدم تا بالاخره به یک بالانس در رفتاربرسم میخوام بگم این روش بسیارررر برای من جواب داد.
البته بازهم میگم اسمش شاید خوشایند بنظرنیاد اولش.
اما حقیقت جزاین نیست.
و حتی نه تنها باخونواده همسر بلکه درسطح کلان تر اگر در روابط دیگه هم اعمالش نکنیم قطعااااا ضرر خواهیم کرد.
چون اینو بعد سالها سختیو تلاش و مطالعه و اشتباه های گاه به گاه و اتفاقات مختلف زندگی لمس کردم که
در این دنیا من نهایتا تنها هستم
باهمه عشقی که بین من و فرزندم هست
بین من و همسرم هست
بین من و والدینم
و خواهروبرادرام هست
اما نهایتا من تنهام و منو قراره تنها بزارن تو قبرم.سختی کشیده ها حرفمو میفهمن.
پس با رعایت این اصل خیلی به خودم لطف میکنم تا اجازه ندم هرکس بتونه خواسته یا ناخواسته به من و روح من آسیب و ضرری برسونه.
در آخر بعنوان کسی که بارررررها مسیرهایی رو رفتم که غلط بوده
ولی باز ناامید نشدم و با وجود ضربه ها و شکست ها از جام بلند شدم و تلاش کردم و ادامه دادم
میخوام بگم این روش رو من با کنترل زبانم تونستم راحت تر عملی کنم.
فکر میکنم اگر کسی براش هنوز مطلب جا نیفتاده با رعایت این اصل ساده کم کم خودش رو عادت میده تا سریعتر تو مسیر درست بیفته.
واقعا توجه کنید تو تنهایی به خودتون دارید چه جملاتی میگید
توجمع دوستان ایا به خودتون بدمیگید؟
توجمع دوستان ایا مدام دارید دیگرانو قضاوت میکنید؟
ایا هر جمله که به ذهنتون میرسه بطور اتوپایلت سریعا به زبان جاری میکنید؟
یه هفته که دقت کنید ببینید چی داره از زبان شما خارج میشه بسیاررررر کمکتون میکنه تا این روش رو بصورت راحتتتت و کاربردی پیاده کنید.
البته یه جاهایی هست که بعضی ادمها ازون ور بوم میفتن
یعنی جایی که از دست کسی ناراحت میشن میریزن تو خودشون و لبخند تحویل طرف مقابل میدن
این موقعیتها جای سکوت نیست یکم تلاش کنیم یاد میگیریم تفاوت این دو موقعیت رو تشخیص بدیم.
و اگه تو این موقعیت قرارگرفتیم قطعاااا با بیان حتی یک جمله ناراحتی رو ابرازکنیم.