2777
2789
سلام، هفته شش بارداری ام بخاطر لکه بینی اوایل بارداری دکتر آزمایشات بارداری رو برام ننوشتن و گفتن اگر بعد از سنوگرافی هفته 7قلب تشکیل شده بود بعد برم آزمایش، میترسم دیر بشه، شما اولین آزمایش رو تو دوران بارداری کی رفتین؟ ممنون
من دو ماه و نیمم بود دادم
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوایل لک بینی داشتم الان هفته چهاردهم دوهفته پیش و رفته بودم سونو تورحمم خون بود ولی من لک بینی الان ندارم
خداجون ممنونم ک من باشوهرم پدرمادرای کوچلوکردی قربونت خداااا
به نظر من هرچه زودتر برو البته خوب این مشکل من بود ولی بهتره زود تر بری من شش ماه قبل از اقدام برای بارداری ازمایش کلی دادم همه چی خوب بود .هفته ششم لک بینی داشتم و هفته هفت قلب تشکیل شد . واسه منم مونده بود قلب تشکیل شه دوباره ازمایش بده هفته ۸ واسم ازمایش دادم من خیلی تیروعیدم کم کار شده بود الانم قرص میخورم تو ۳ ماه اول تیروعید به شدت مهمه که من متاسفانه دو ماهشو از دست دادم از هفته هشت تازه دارو خوردم .به نظرم حتما زودتر برو