2777
2789

یکی از فامیلای دور شوهرم دوست خودمم هست بعد اینا میخواستن برن سر خونه زندگیشون یه تعداد مهمون دعوت کردن 70 اینا یه رستوران رزرو کردن که تخت سنتی داشت میوه و شیرینی شام بعد من خیلی سر این کرونا میترسم که نگیرم چون بدنمم ضعیفه شوهرمم گفت تو هم نمیخواد بیای چون خودش کرونا گرفته بود تموم شده گفت باز من یه بار گرفتم بدنم قویه شوهرمم رفت هدیه رو بده منم از دوستم معذرت خواهی کردم نرفتم، ولی ته دلم خیلی دوست داشتم برم خیلییی آخه مهمونی مراسم رو خیلی دوست دارم ولی بخاطر کرونا گفتم خدا به آدم عقل داده این همه پرستارا و دکترا میگن حتی مهمونی نرید منم نرفتم حالا هی پیش خودم میگم کاش رفته بودم ☹️

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ايراد نداره غصه نخور تموم كه شد براشون يه مهموني خوب بده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

چن وقت دیگه اصلا برات مهم نیست

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیج دوتا دکتر دارم یکیشون دیشب عقد دوستش بود اونیکی هم همش عکس تو رستوران و کافه میزاره 

میرفتی با شوهرت رو یه تخت خودتون دوتا مینشستین فقط . 

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

کار خوبی کردی عیب نداره

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من پیج دوتا دکتر دارم یکیشون دیشب عقد دوستش بود اونیکی هم همش عکس تو رستوران و کافه میزاره  می ...

همین فکرو کردم ولی میوه شام اینا از کجا معلوم آلوده نباشن

عزیزم شوهرت که گرفته قبلا الان بدنش ضعیف تره خدایی نکرده اگه دوباره بگیره خیلی حالش بد میشه اون باید بیشتر مواظب باشه

طوری راجع به دیگران قضاوت نکنید که وقتی خلافش ثابت شد شرمنده شید😉
عزیزم شوهرت که گرفته قبلا الان بدنش ضعیف تره خدایی نکرده اگه دوباره بگیره خیلی حالش بد میشه اون باید ...

استدلالش اینه میگه حریر چی گفته ما یه نفرم مورد نداشتیم یه بار گرفته باشه دفعه دوم هم مبتلا شده باشه چون تو خونشون دیگه هست

اتفاقا کار خیلی خوبی کردی و شعور بالاتو نشون میده وقتی میگن تجمع ممنوع دیگه ده نفر با ۷۰ نفر فرقی ند ...

منم از همین ترسیدم

من پیج دوتا دکتر دارم یکیشون دیشب عقد دوستش بود اونیکی هم همش عکس تو رستوران و کافه میزاره  می ...

اونا رو آنفالو كن بدآموزي دارن ، همه پزشكان دارن مينالن و التماس ميكنن بشينين تو خونه هاتون