2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانواده خود پسره.بخاطر مادر پسره این تاثیر نداره؟

من ک حس خوبی ب این ندارم

اگ چجوری تونسته بخاطر مادرش از عشقش اونم چند ساله بگذره

میدوونی نظر بعضیا اینکه احترام گذاشه ب مادرش و فلان ولی نچ اینجوری نیست ی پسر ک بتونه چند سال کنار ی دختر باشه و اون دخترو امیدوار کنه ب ی زندگی بعد بخاطر حرف مامانش تمومش کنه نمیتونه مرد روزای سخت باشه البته این نظر منهههه

من ک حس خوبی ب این ندارم اگ چجوری تونسته بخاطر مادرش از عشقش اونم چند ساله بگذره میدوونی نظر بعضیا ...

بخدا کاملا باهات موافقم.از کجا معلوم فردا توی زندگیش بخاطر حرف مادرش کار دیگه ای نکنه با زنش...

بنظر شما روی زندگیشون تاثیر داره حالا؟یا مثلا پسره ب اون عشق سابقش فکر کنه یا هرچی

بخدا کاملا باهات موافقم.از کجا معلوم فردا توی زندگیش بخاطر حرف مادرش کار دیگه ای نکنه با زنش... بنظ ...

بنظرم ب عشق سابقش فک نمیکنه چون اونجوری ک گفتی پایبند نیست ولی ممکنه بخاطر مادرش خعلی جاها زنشو اذیتم بکنه

بنظرم ب عشق سابقش فک نمیکنه چون اونجوری ک گفتی پایبند نیست ولی ممکنه بخاطر مادرش خعلی جاها زنشو اذیت ...

من عشق سابقش رو میشناختم دوستای مشترک داریم دوستام میگن حالش اصلا خوب نیس و همش گریه میکنه منم میترسم آهش زندگی اینارو بگیره اخه طفلک گناه داشت واقعا کلی امیدوارش کرده بود

وای چ بد حالا طرف نامزد خواهرته؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهرت دوسش داره؟

اره طرف پسر عمومه و نامزد خواهرم.

خواهرم دوسش داره 

میگم نکنه بخاطر اون دختر و گریه هاش زندگیش جهنم بشه

ان شاالله ک اینجوری نمیشه به دلتون بد راه ندین

ممنون عزیزم ان شالله ولی خب دل یه آدم شکسته شده...زندگی ک رو خرابه های دل یکی دیگه ساخته بشه چی میشه؟خواهرمنم دیوونست