2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا بستگی ب این داره ک پسر ب بلوغ عقلی رسیده باشه  آخه بلوغ عقلی توی پسرا دیرتر از دخترا شکل ...

درسته.منم همینو میگم و خانوم ها زود شکسته میشن وقتی سن ک بالاتر میره مرده هی خوشتیپ و جذاب تر و جا افتاده تر میشه زن ها ن

درسته.منم همینو میگم و خانوم ها زود شکسته میشن وقتی سن ک بالاتر میره مرده هی خوشتیپ و جذاب تر و جا ا ...

درسته ولی اینی ک میگی.. دیگ واسه چند ماه نیست اگ چند سال بود اینجوری میشد ولی چند ماه فکر نکنم

از چ نظر؟ اخه من از نظر روانشناسی میگم. چرا خوب نیست؟دلیل شما چیه؟

زنها بلوغ ذهنیشون زودتر از کرده‌است

این طور ازدواج ها چون زن عاقل تر است کم کم زن حکم مادرم پیدا می کنه برای مرد

زن ها معمولا از نظر ج ن سی هم زود تر فرسوده میشن که این مسأله هم بعدها مشکل هست

والا عمو و زن عموی خودم ک اینطورن 

میدونی به شرایط زندگیشونم ربط داره اگ توی خونه شاد و خوش کنار هم زندگی کنن زن پیر نمیشه ولی اگ بخواد سختی بکشه و هر روز حرص بخوره حتی اگ شوهرش ۱۵سالم از خودش بزرگتر باشه باز پیر تر ازون نشون میده

میدونی به شرایط زندگیشونم ربط داره اگ توی خونه شاد و خوش کنار هم زندگی کنن زن پیر نمیشه ولی اگ بخواد ...

اره شماهم درست میگی.اخه من نامزد خواهرم 10 ماه ازش کوچیکتره بعد اصلا حس نمیکنی مردیه ک بشه تکیه کرد بهش عوضش خواهرم خوبه اون بچگونه افتاده قد و قوارش و...