2777
2789
عنوان

سزاریــــن

290 بازدید | 52 پست

من اختیاری ان شالله 4هفتع دیگه سز میشم  بیاین بگین خوبه یا بد .تا حالا تجربه اتاق عمل نداشتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هيجانو ك همه دارن طبيعيه

نميگم اصلا درد نداره ولي ي شب سوزش و درد قابل تحمل داري ك بعد اولين راه رفتن خوب ميشي

پمپ درد بگبر

شيافم هر وقت درد داشتي بگو برات استفاده كنن

من بخاطر اين ك ميترسيدم كمر درد و سر درد بگيرم بيهوشي بودم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من . داشتم از ترس میمردممممممم تا صبح نخوابیدم  من حتی سرم وامپول تو زندگیم‌نزده بودم

خب اخرش چی شد ؟؟ اونقدر ترس داشتی درد داشت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

هيجانو ك همه دارن طبيعيه نميگم اصلا درد نداره ولي ي شب سوزش و درد قابل تحمل داري ك بعد اولين راه رف ...

اره اما به این فکر میکنم بعضیا مثلا برای عمل های زیبایی میرن و نمیترسن دلم اروم میگی

اره اما به این فکر میکنم بعضیا مثلا برای عمل های زیبایی میرن و نمیترسن دلم اروم میگی

ب اينم قكر كن اين همه ادم زايمان كردن كسيم هيچيش نميشه 

نترس

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

ایشالا بسلامتی.اسی کدوم شهری؟من اصفهانم دکتر براسز اختیاری زیادپیدانمیشه نمیدونم چیکارکنم

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
خب اخرش چی شد ؟؟ اونقدر ترس داشتی درد داشت

منه خنگ فقط از ترس میلرزیدم . وقتی رفتم اتاق عمل . خانومه ازم میپرسید سابقه بیماری داشتین یا نه از شدت ترس زبونم بند اومده بود😐😐😐😐😐😐 با دست اشاره کردم نه😐😐  انقد کپ کرده بودم ک یکی دو نفر هی باهام حرف میزدن‌اروم‌شم

بعد ک یهههههههههه ذره اروم شدم گفتن دراز بکش!

بعدم نشوندنم و امپول بی حسی رو زدن 

بعد درازم کردن و دستامو بستن. و پرده کشیدن جلوم 

بعدم‌ شروع کردن عمل . کلا ۱۵ دقییه طول کشید

و من ک اولش شوکه بودم و ب زور نفس میگشیدم بعدم ک صدای پسرمو شنیدم زاااااار زاااااااار اشک میریختم 😭😭😭😭😭 بعدم ک رفتم ریکاوری و بعدم بردنم اتاقم

من هی منتظر بودم درد بکشم ولی دردا شروع نمیشد😐

بعدم ک حس دسشویی داشتم سوند رو کندن و گفتن بلند شو وقتی پاشدم از تخت بیام پایین خیلی دردم گرفت و یکم بعد خوب شدم و تا صبح راه رفتم.

در کل درد زیادی نداشت 

ک پشیمون بودم تمام بارداریمو با ترس گذروندم🤦‍♀️

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
ایشالا بسلامتی.اسی کدوم شهری؟من اصفهانم دکتر براسز اختیاری زیادپیدانمیشه نمیدونم چیکارکنم

من دکتر دوتا نامع داد رونپزشک وپزشکی قانونی با همسرم رفتیم تعهد دادیم قبلش هم گواهی شرکت در کلاس زایمان رو گرفتم فردا هم از کمیسیون بیمارستان نامه میگیرم

عزیزم من تجربه خودمو میگم قرار بود طبیعی زایمان کنم هیچ دردی نداشتم کیسه آبم پاره نشد

البته من تو بارداری استراحت بودم آخراش راه میرفتم اونم خییلی چاق شده بودم ورم داشتم

یه روز بچم اصلا تکون نخورد رفتم دکتر فرستاد سونوگرافی گفت خانوم بند ناف پیچیده دور گردن جنین سریع برو بیمارستان

اینقدر گریه کردم داشتم میمردم رفتیم بیمارستان دولتی الکی معاینه کردن گفتن برو چیزیت نیست دردت گرفت بیا

رفتم مطب دکترم

به شوهرم گفت سریع ببرش‌ بیمارستان خصوصی زنگ میزنم استادم بیاد اورژانسی سزارین کنه

رفتم برام سوند گزاشتن هیچ دردی نداشت

بردنم اتاق عمل کاملا بیهوشم کردن

شوهرم میگفت بیست دقیقه نشده تموم شد

بهوش اومدم خیلییییی کم درد داشتم

منه خنگ فقط از ترس میلرزیدم . وقتی رفتم اتاق عمل . خانومه ازم میپرسید سابقه بیماری داشتین یا نه از ش ...

واییی چه جالب الکی ترس داشتین حدا کنه منم مثل شما باشم درد نکشم

عزیزم من تجربه خودمو میگم قرار بود طبیعی زایمان کنم هیچ دردی نداشتم کیسه آبم پاره نشد البته من تو ب ...

چه جالب ..الان فک کنم بی هوش نمیکنن ولی باز دکترم گف اگر دکتر بی هوشی پرسید بگو هرجی صلاحه انجام بدین