2777
2789
عنوان

سزاریــــن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 52 پست
من ترس نداشتم فقط میخواستم پسرمو سالم بغل بگیرم

من استرس زیادی دارم هر چی نزدیک تر میشیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بهوش اومدم زیاد درد نداشتم بخیه هم جذبی بود خودم بعدش سر پا شدم و راه رفتم 

فک کنم الان بی حسی میکنن ..بی هوشی پس شما خوب بود برات

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب ..الان فک کنم بی هوش نمیکنن ولی باز دکترم گف اگر دکتر بی هوشی پرسید بگو هرجی صلاحه انجام بدی ...

من پسره ده سالشه

کاملا بیهوشم کردن انگار خوابیدم و بیدار شدم خیلیییییییییییییییییییی زایمان خوب و راحتی بود

هزار بار برگردم عقب بازم سزارین و انتخاب میکنم

من پسره ده سالشه کاملا بیهوشم کردن انگار خوابیدم و بیدار شدم خیلیییییییییییییییییییی زایمان خوب و ر ...

اخ جون پس الکی به خودم استرس ندم

نترس اصلا سخت نیست ان شاءالله نی نی رو سالم بغل بگیری

الهی  آمین .. خدا کنه بی هوش کنن

زایمان من ده سال پیش بود 😁 ولی نترس راحته

الان پمپ درد هم هس میگن خیلی خوبه

منكه تا حالا زايمان نداشتم اما فكر نكنم موقع زايمانم ترس و استرس داشته باشم كلا عشق عملم 

اما تجربه اطرافيانم از سزارين و طبيعي اين بود كه بيشتر از سزارين راضي بودن

جاري ام تجربه هر دوتاشو داره ميكه سز راحتتر كم عوارض تر بود برام

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

وای منم الان استرس گرفتم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه