2777
2789
عنوان

فرمدهی

77 بازدید | 15 پست

دوستان من چند ماه دیگه شیردهیم تموم میشه..توی ۴ ماه ۸ کیلو کم کردم و به هدفم رسیدم..اما سایزم آنچنان تغییر نکرده..کلا کسی هم متوجه لاغر شدنم نشده..نمیدونم چرا هورمون شیردهی اینجوری عمل میکنه  یا چی نمیدونم دلیلش چیه کسی تجربه ای داره؟

۶۸ بودم شدم ۶۰ قدم ۱۶۴

یه سوال دارم چجوری بدون اینکه وزن کم کنم به بدنم فرم بدم چون نمیتونم برم باشگاه راهی سراغ دارین؟ برنامه ای اپلیکشنی...

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه کش بدنسازی بخر گرونم نیس تو خونه با کلیپایه ورزشی تمرین کن با وزنه یک کیلویی اونم ارزونه

کلیپاشو با چه عنوانی سرچ کنم؟ الان چیزی شما میشناسی؟

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
بنویس مثلا تمرین برای ناحیه سینه,شکم یا پا هر جا ک خواستی با کش بدنسازی

آهان..مرسی عزیزم

وزنم کم نمیشه؟

نه ... اندامت در چه حده؟؟یه عکس که مثل اندام خودته بفرس...درخواست بده پیام زیاد میاد به زور پیدات میکنم..تا بهت بگم چیکار کنی

پیجمو فالو کنید عشقا مرسی❤ sarina13762020.      9/9/99به همه ارزوهام میرسم و اونی که ازش بدم میاد به سزای عملش میرسه
نه ... اندامت در چه حده؟؟یه عکس که مثل اندام خودته بفرس...درخواست بده پیام زیاد میاد به زور پیدات می ...

درخواست دادم عزیزم

سلام عزیزم شما بعد از به پایان رسوندن دکتراتون بچه دار شدید؟ راضی هساید ازینکه صبر کردید دکترا تموم ...

سلام عزیزم ..ترم آخر بودم بچه دار شدم ...اگه میدونستم ۶ ترم مرخصی میدن بعد از تموم شدن سه ترم اول (که کلاس داره) بچه دار میشدم مرخصی میگرفتم رسالمم بی استرس کار میکردم..