2777
2789
عنوان

بعد کرونا

138 بازدید | 12 پست

احساس میکنم بعد کرونا دیگ دنیا اون دنیای قبلی نشد نمیدونم فقط من همچین حسی دارم یا نه ولی قبل کرونا انگار دنیا قشنگ تر بود انگار بهتر بود بعدش انگار دیگ زمین هیچوقت زمین نشد انگار ادما تغییر کردن.و البته این تاپیکو به یاد پرستارا و دکترایی که جونشونو برای سلامتی ما از دست دادن و عدد کمیم نبود زدم، خیلیا مردن در راه سلامت ما،بودن کسایی که خودشون داوطلب شدن رفتن.همه تو ی کشور زندگی میکنیم میدونیم اقتصاد اینجا چطوریه میدونیم حقوقاشون چقد کمه ولی بازم تمام تلاششونو برای ما میکنن پس عصبی بودن و بی حوصله بودنشونو تا جایی که میتونید درک کنید و هیچوقت فداکاراییاشونو یادتون نره🩵

اگه بری تاپیک چن روز پیشمو بخونی دقیقا حرف شما رو گفتم من باور دارم بعد ۹۸دنیا دنیا نشد

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون همه منتظر یک فرصت بودن از هم دور بشن

دورهمیها کنسل شد

رفت و آمد کم شد

عروسیهای زیادی تبدیل شدن به ماه عسل بجای جشن گرفتن

انگار خیلی وقت بود کسی حوصله نداشت فقط روشون نمیشد عوض بشن

.                                                                  

احساس میکنم تمام ادما دچار مه مغزی شدن

یه جوری افسردگی بعد از مبتلا به کرونا

یا استفاده از واکسن ها دچار مه مغزی

و افسردگی یا اختلالات روحی روانی شدن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم زندگیم تغییرات بزرگی کرد

حس میکنم از سال ۹۹ یه دوره جدید تو زندگی ادما شروع شد

حداقل برای من که اینطور بوده

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز