2777
2789
عنوان

بیاید دُررين قربونتون بره ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 1712 پست
تو دلی ؟ مامان؟

يادشون رفت ريپ بزنن بع خودت نگير😅

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت و خوشحال باشی همیشه عزیزم❤🤲🏻🎊🎉

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
تو دلی ؟ مامان؟

خخخ شرمنده برا دوستم نوشتم حواسم نبود تاپیک شماست..

برا منم دعا کن زودتر مامان بشم ۴ ساله منتظرم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
خودت دانشمندی بابا بقیه اداتودرمیارن 😕😂😂😂😂😂😂

خااااااااعك تووووووووو سر جامعع دانشمندا كع كله گنده شون منم😟🤯🥶😬😯😲🤐😦

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خخخ شرمنده برا دوستم نوشتم حواسم نبود تاپیک شماست.. برا منم دعا کن زودتر مامان بشم ۴ ساله منتظرم

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💖

خااااااااعك تووووووووو سر جامعع دانشمندا كع كله گنده شون منم😟🤯🥶😬😯😲🤐😦

باعث افتخارشونی دلشونم بخواد😁

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁
باعث افتخارشونی دلشونم بخواد😁

Such a woooooooooooooow

شوما چع خانم بادرك و كمالاتى بودنده😍🥰😇😍

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💖

ممنون عزیزم ان شاا.. حاجت شما رواشه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
ممنون عزیزم ان شاا.. حاجت شما رواشه

ميسى مددونم🥰🤗💖