2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 3561 پست
سلام 🖐

به به خوبی😍♥️شعر بزار بشوره بره🤕

تمام اهل زمين را جهنمی كردی

كه آيه آيه ی چشمت "يوسوس الناس" است

تمام شهر از ايمان به كفر برگشتند

گناه چشم تو حالا به پای عكاس است

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یکیشو خوندم فقط😁

اهوم 😅

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂دنیا ..یه بانو ملکه دیگه هم اومده😂😂تاپیک اخرما نگاه😂😂🤦‍♀️

آره دیدم چه بد

اسمش شبیه تو هست اشتباه نگیرن یه وقت،😃😃😃

نکنه پروف تو رو هم بزاره،😨😨🤒🤒

بعضی چیزا رو بهش تذکر بده،🤨🤨🤨

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

باش 😀😀 چون خیلی اصرار میکنی ها 😂😂😂😂😂😂 من موجودیم همش ۲ تومنه😐 اس و پاسم 

😂😂😂انا مایه دار..فقط یه تک بزن حله😂👋از من کپ میزنه..از تو شپش زده بهش😂😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
اره خودمم  تعجب میکنم 😂😂😂😂 فقط پشت تلفن اینجوری میشم  😐😐

اره بخدا

من هیچ جا خجالتی نیستم ولی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه بابا مهمون نوازی رو یادش دادم 😁😜

خوبه خوبه 

ببین من ک اومدم آف شد 

فهمید قراره حرص بخوره 

خودش رفت 😅😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نه بابا مهمون نوازی رو یادش دادم 😁😜

سلام ننه😍

نیومدی پشت سایت شوکولات اب شد

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
والا من داشته باشم داداشم ب من نت میده😐 چقدرم ک کار مفید میکنی😐😂😂

خدا داداشتو برات نگه داره😂😂

قدرشو بدون 😂😂

اره من کلی 

کار دارم خواهرم 

سرم انقدررررر شِلوغه که نکووو

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
آره دیدم چه بد اسمش شبیه تو هست اشتباه نگیرن یه وقت،😃😃😃 نکنه پروف تو رو هم بزاره،😨😨🤒🤒 بعضی ...

نه عکس پروفایل ملکه عاشق رو گذاشته😂فکر کنم این فعال باشه..چون تاپیک  رو لایک کرد..اما اون بانو ملکه پیداش نیست😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
بی تو باران نزند خیس ترین رهگذرم  تا به صد خاطره با چتر خیانت نکنم بی تو با خاطره ات هم سر دع ...

امروز تو کتابی این متنو خوندم خیلی شبیه متنای شما بود 

خیلی روان و قشنگ نوشته شده 

دوست داشتید بخونید 🙏🌹

از همون بچگی دختر شر و شوری بود برعکس من که یه پسر آروم و خجالتی بودم،خوب یادمه ما تو یه خونه ی قدیمی زندگی میکردیم که یه حیاط بزرگ داشت و دور تا دورش خونه بود،ما همسایه ی دیوار به دیوار بودیم،اون موقع ها ازش متنفر بودم چون خیلی اذیتم میکرد،حسابی کتکم میزد و بعد که بزرگترها میومدن میزد زیر گریه و همه ی تقصیر هارو مینداخت گردن من،خلاصه شش سالگی تا هشت سالگیم توسط شیما نابود شد،نُه سالم که شد خدارو شکر ما از اون خونه رفتیم و از دست شیما راحت شدم و دیگه ندیدمش تا…
سیزده سال گذشت، اواخر مهر ماه بود اون روز من کل روز رو تا شب کلاس داشتم،مادرم بهم زنگ زد و گفت امشب مهمون داریم یه لیست خرید واست میفرستم وقتی برگشتی بخر بیار.
وقتی برگشتم فهمیدم که خونه ی شیما اینا بعد این همه سال اومدن خونمون،چقدر بزرگ شده بود،اصلا باورم نمیشد این شیما باشه،نمیدونم چرا ولی ناخود آگاه تو چشماش غرق شدم و دلم لرزید،استرس کل وجودمو فراگرفت…
شیما خیلی تغییر کرده بود دیگه اون دختر شر و شور گذشته نبود خیلی اروم و بانجابت شده بود،بعد از اون شب رفت و آمد هامون بیشتر و بیشتر شد هرچی بیشتر میگذشت بیشتر بهش علاقه مند میشدم.
یه شب خونه ی ما مهمون بودن داشتیم باهم حرف میزدیم:
+بزرگترین آرزوت چیه شیما؟
_اینکه شوهرم یه فروشگاه بزرگ پاستیل فروشی داشته باشه و هر روز برم اونجا و کلی پاستیل بخورم،تو بزرگترین آرزوت چیه؟
+بچه که بودم بزرگترین آرزوم فوتبالیست شدن بود،ولی حالا که بیشتر فکر میکنم میبینم بزرگترین آرزوم اینه که یه فروشگاه بزرگ پاستیل فروشی داشته باشم.
لبخند زد و از خجالت لپاش سرخ شد،رضایت رو میشد تو چشمای شهلایی سیاهش دید،حس میکردم حسی که بینمونه دو طرفست…
+شیما میشه مال من باشی؟!
شوکه شد،از یه پسر آروم خجالتی درونگرا که همیشه احساساتشو سرکوب میکنه انتظار همچین حرفی رو نداشت،جوابی نداد و بحث رو عوض کرد…
چند روز بعدش تو اینستاگرام بهم دایرکت داد و ازم خواست که بهش فرصت بدم که به پیشنهادم فکر کنه،قبول کردم.
چند روزی گذشت خبری ازش نشد تو دلم آشوب بود و آروم و قرار نداشتم،بعد از یه هفته بهم پی ام داد:
_من یه شرط دارم
+چه شرطی
_باید حتمن تو آینده پاستیل فروش بشی(استیکر خنده)
بدون استثنا اون روز بهترین روز زندگیم بود،روز به روز بیشتر و بیشتر عاشقش میشدم،عشقم بهش واقعی بود بجز دوست داشتنش به هیچ چیز دیگه ای فکر نمیکردم…
یه چیزایی هیچوخت فراموش نمیشه مثله اولین بوسه:
یه روز نزدیکای غروب تو کوچه پس کوچه های پایین شهر قدم میزدیم،به یه کوچه ی بن بست باریک رسیدیم که تهش یه پله بود،رفتیم و رو پله نشستیم،شیما با موهای بلند سرم بازی میکرد و منم غرق چشماش بودم،آروم صورتش رو لمس کردم و بهش نزدیکتر شدم،بوی عطرش آرامش خاصی بهم میداد،
روز تولدم یه گردنبند نقره واسم خرید که پلاکش اول اسم خودش بود،بهم گفت هر وقت که دلتنگ شدی،هر وقت که احساس تنهایی کردی،هر وقت که نا امیدی شدی به این گردنبند نگاه کن و یادت بیاد یکی هست که همیشه و همه جا و تا اخر دنیا باهاته…

حالا ۴ سال از اون روزا میگذره و من از همیشه تنها ترم،خودش دیگه کنارم نیست ولی یاد و خاطرات و فکرش همیشه هست،بی معرفت همیشه بهم میگفت که تا آخر دنیا باهامه و تنهام نمیذاره،تنها چیزی که ازش مونده کلی خاطره و یه عکس و یه گردنبند و یه سنگ قبر و یه ترک آهنگ به اسم آرامش:

تو برگرد هر چی بخوای فراهمه سریع
مگه صدای مشتامو رو قبرت نمیشنوی
تو برگرد اجازه میدم آرایش کنی
تو برگرد چون تازه فهمیدم آرامش تویی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😂😂😂دنیا ..یه بانو ملکه دیگه هم اومده😂😂تاپیک اخرما نگاه😂😂🤦‍♀️

خاع

یکیشون 6 ساعته عضو شده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///