2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19799 بازدید | 3561 پست

@اعتصامی  

تا در دل من عشق تو اندوخته شد
جز عشق تو هر چه داشتم سوخته شد

عقل و سبق و کتاب بر طاق نهاد
شعر و غزل دوبیتی آموخته شد

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

می‌گویند : آدم فقط یکبار عاشق میشود اما دروغ میگویند گوشَت به این حرفها بدهکار نباشد ، مثلا خودِ من ...

@nafasam1370  

دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی
بمانم هرچه خیره پشت این در،برنمیگردی

به یادت هرچه بی تابانه بنشینم به روی تاب
به زیر این درخت سایه گستر برنمیگردی

دوباره دانه می پاشم حیاطِ خیس باران را
اگرچه خوب میدانم کبوتر برنمیگردی

تهی از نوبهارت مانده تقویم خزان من
به این مهر و به این آبان و آذر برنمیگردی

غریبی میکنم با قاب عکست نا امیدانه
خودم هم کرده ام انگار باور،برنمیگردی

هزاران سال دیگر کاش با بوی تو برخیزم
به دیدارم نگو که صبح محشر برنمیگردی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بفرما😁😁

سلام 

نخود فرنگیه خودم 

😂😂

درسا خوب پیش میره 

😂😂😂😂

چه کنم دل چو هوای تو کند ، شب همه شب ..؟

به نظرت چه کنم 😅

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�

چشمهايت را می‌بوسم

مى‌‌دانم هيچ كس

هيچ‌گاه در هيچ لحظه‌اى از آفرينش،

آنچه را كه من

در گرگ و ميش نگاه تو ديدم

نخواهد ديد...

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

@narngk     من را نگاه کن که دلم شعله‌ور شود بگذار در من این هیجان بیشتر شود قلبم هن ...

چشم من چشم تورا دیده ولی دیده نشد

من همانم که پسندیو و پسندیده نشد....

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
با اجازه @اعتصامی     @بانو_ملکه     @dokhtareporteqali     ...

هرسالت زیبا گل من🌺💋😍🧡🌹

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چشمهايت را می‌بوسم مى‌‌دانم هيچ كس هيچ‌گاه در هيچ لحظه‌اى از آفرينش، آنچه را كه من در گرگ و ميش ...

جز روزگار من

همه چیز را سفید کرد برف.

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
@nafasam1370     دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی بمانم هرچه خیره پشت این در،بر ...

از خواب چو برخیزم ،
اول تو به یاد آیی ...!

🔻مولانا

😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

با نگـاهـے سـر شکستـہ ؛ چشمهـاے پینـہ بستـہ

خستـہ از عهـدهـاے بستـہ ؛ خستـہ از چشـم انتظـارے

صندلیهـاے خمیـده ؛ میـزهـاے صـف کشیـده

خنـده هـاے لـب پـریـده ؛ گریـہ هـاے اختیـارے

قیصـر_‌امیـن_‌پـور# ♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
عشق نازلی چطوره😁

فدات 

خواهریی😍😍😍

بی تو با قافله‌ی
غصه و غم ها چه کنم؟!
تار و پودم تو بگو  
با دل تنها چه كنم؟!

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
جز روزگار من همه چیز را سفید کرد برف.

بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من
بر اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من
به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست

سلام  نخود فرنگیه خودم  😂😂 درسا خوب پیش میره  😂😂😂😂 چه کنم دل چو هوای تو کن ...

سلام خوشگلم😁

نخود فرنگی از کجا اومد؟😁

خداروشکر بد نیس

توکل بخدا

اوتماتیک باید شب و روز دلت هوای منو کنه خو🤨

مگه چن تا عشق داری؟🤨

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️