2777
2789
عنوان

«شعر٧»

| مشاهده متن کامل بحث + 19923 بازدید | 3561 پست

https://www.bibakmusic.com/12578/music-دانلود-آهنگ-رضا-صادقی-ممنونم.html

هرکجای دنیا باشم با منی و در منی
نگران حال و روزم بیشتر از خود منی

😍🧡🌹🌺💋🍃🌸💗🎶

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلم تنگه.... همین!

سلام آبجی بزرگه 

زورگوی خودم 

تو بخند
تا سراسيمه شود
بویِ بهار!

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فدات  خواهریی😍😍😍 بی تو با قافله‌ی غصه و غم ها چه کنم؟! تار و پودم تو بگو   با دل ت ...

نشی مهربون😍😍

من برای تو
تو برای من
ما برای هم
چقدر قشنگ است این عشق من و تو …

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من بر اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من به داد من برس هوا هوای خاطرات ا ...

آن را که جفا جوست نمی باید خواست

سنگین دل و بد خوست نمی باید خواست

مارا ز تو غیر از توتمنایی نیست

از دوست به جز دوست نمی باید خواست

رهی معیری

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من بر اوج گریه ها فقط تو میشوی پناه من به داد من برس هوا هوای خاطرات ا ...

تورا در اعوش میگیرم 

اما مث تراشی که داره مدادشو تموم میکنه

غمگینم...

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام خوشگلم😁 نخود فرنگی از کجا اومد؟😁 خداروشکر بد نیس توکل بخدا اوتماتیک باید شب و روز دلت هوا ...

حسودددد خانم خودمییییی😂😂😂

چشممم 

عشق منییی تو اخه 

کاش دائم دل ما از تو بلرزد
ای عشق
آن دلی کز تو نلرزد به چه ارزد؟
ای عشق...

❤🥰

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
سلام آبجی بزرگه  زورگوی خودم  تو بخند تا سراسيمه شود بویِ بهار!

سلام وروجک من

دلم تنگه و هیچکس هم نمیفهمه......  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

تورا در اعوش میگیرم  اما مث تراشی که داره مدادشو تموم میکنه           ...

.

این روزها...
دلم بهانه گیر شده است !
یک فنجان قهوه...
مقداری ارامش...
کمی "سکوت"
یا ...
این ها،همه اش بهانه است!
این روزهادلم فقط تو را می خواهد ...

دلم میخوادش خیلیییی زیاد زینب 😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......